2021 Aralık Anneleri

Kızlar kasıklarında Batma hissi yaşayanınız var mı 34+2 deyim. Yalancı sancı mı diye korkuyorum. Çarşamba günü kontrole gideceğim
Ayniyiz benim adet sancilarim oluyor am
Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin

Kızlar bugün biraz fazla ayakta kaldım galiba, her zaman dinlenince geçen ağrım bugün geçmedi, karnımda belimde ağrı var, bir de mide bulantısı halsizlik vs hiç tadım yok bugün. Karnımın içi acıyor gibi. İdrar yolu enfeksiyonu da olabilir akıntım var sanki. Daha kötü olursam acile gidicem şimdilik bekliyorum. Şu son günleri de atlatsaydık inş sağ sağlim

Kızlar dun sabaha karsı isim mevzusu yüzünden yasadigim sorunu yazmıştım tek tek alıntı yapmayı bilemedim. Herbirinizin önerilerini okuyup sakinleşmeye calistim. Cok tesekkur ederim. Bu dedesinin isminin konulacagini bilmiyormuş gibi gun boyu herkesin içinde göktug diye bahsettim bebegimden. Çikolata sus vs yaptirmayacaktim normalde bugün yaptirdim kapı süsü duvar süsü ne bulduysam sipariş verdim verir vermez de bakın böyle olacak cok önceleri sipariş vermiştim eşime supriz olsun vs vs dedım. Hamile halimle yalan da söyledim bu konuda çok üzgünüm. Asıl esim değil de kayinvalidem istiyormus babasının ismini koymak bu sebeple iyice bir nispet yaptım gün boyu gerine gerine. Baktım eşim bir şey demiyor iyice cozuttum. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.

Iyi yapmışsın oh olsun.

Ay harikasın şu hasta halimde güldüm vallahi bu arada benim oğlumun adı da göktuğ olacak inş. Adaşımızı öpüyoruz

Gerçekten akıllı kadınmışsınız. Ben olsam kavga eder moralimi bozardım. İyi yapmışsınız.

Gerçekten akıllı kadınmışsınız. Ben olsam kavga eder moralimi bozardım. İyi yapmışsınız.
Aslında başta moralimi bozdum ama burası iyi ki var yazıp anlatınca sakinlestim. Sagolsun yazan öneride bulunan arkadaşlar oldu. Hepsini kafamda toplayıp gün boyu tiyatro oynadım moralimi bozacağıma onlar bozsun. Hamilelik bebek bakımı vs cok zor 7 yaşında kızım var. 21 yaşında doğurdum ilk cocugumu valla Kimse doğumda yerime 17 saat sancı çekmedi çatlamış yara olmuş göğsümden ben emzirmeye çalıştim Dikislerimi unutup yavrum beslensin gaz çıkarsın diye uğraştım günlerce aylarca ek gıdası ayrı uyku düzeni ayrı ve bunlardan kimsenin haberi olmadı.. Bir zahmet isminden de haberleri olmasın bu hakki kendilerinde görmesin..

Vallahi icimin yaglari eridi ya oyle nabiz boyle serbet... benim annem babam istemedigi halde ablamin adini babaannemin adini koymus hic pismanda olmamis aman diyor sevinmisti yasliydi hastaydu vs...gercekten biseyleri bize biraksalar olup bitecek belki bu mevzulardaki cirkinlik sanki kadinlar yok gibi...ya gel fikir al su ismi koyalim mi de...bu olacak...bunu koyacagim hic hos degil... biz 2 yildir evliyiz ama 7 yildir birlikteyiz esimle hep bi oglum olursa esime senin adini koyalim mi ben senden cok memnunm derdim cok uzun suredir hayalim...o da cok benimsedi sevdi bu durumu biz kararimizi verdik simdi kim sorsa boyle istiyoruz desek yarim saat yorum yapip fikir veriyorlar sanane ya biz karar vermisiz...gercekten ikimizden baskasinin hakki yok isim secmeye bide bana sacma sapan isim buluyorlar sormusum gibi.......

En iyisini yapmışsınız tebrik ederim valla bende olsam sinirime hakim olamaz kavga ederdim sizin taktik süper olmuş

Dr mesaj atabiliyorsan bi at istersen ona göre gel gelme der
Bebiş nasıl
Doktorum erken doğum tehlikem oluşunca Beni üniversite hastanesine sevk etmişti onların da numaraları yok bebiş erken doğmasına göre çok şükür iyi, tek problem uzak olmak işte

Bu su gelmesi birden bire bardaktan boşalır gibi mi oluyor öncesinde belirti olmuyor mu acaba hafif akıntı felan

Ben sezaryan olmuştum normal kanama olmuştu hiç parça hatırlamıyorum
Demek ki yaşanılan bir olay değil gideyim ben daha iyi olacak

Ay normal değil o zaman bu olay. Umarım kürtajlık bir olay yoktur o tek parçadır oda düşmüştür inşallah. Her şey üst üste geldi daha fazla dayanma gücüm kalmadı zaten artık

Doktorum erken doğum tehlikem oluşunca Beni üniversite hastanesine sevk etmişti onların da numaraları yok bebiş erken doğmasına göre çok şükür iyi, tek problem uzak olmak işte
İnşallah tez vakitte bebiş de yanında olur annesi
O zmn bi git kontrole bakılır enazından içinde rahat eder

Karnımın sağ üst köşesinde dünden beri bi sertlik var ya
Ama bebek mi gaz mı kasılma mı karar veremiyorum
Hep o taraf sert ve bazen sert bazen yumuşak
Ayaklarından biri olabilir bnm de göğsümün altı aynı yer arada şişiyor sonra geçiyor dokunduğunda sertlik var mı
Kasılma değildir içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…