Aaa evet hatirladim, ya ben de biraz sakinleyip mantikli dusununce anladim ki oyle asiri gerilik yok cok sukur. Onde gitmesi durmus iste ama o da cok onemli degil saglikli olsunlar daCuma günü gidicem bakalım daha gitmedim, ama ilk gerilik 32+1 de 1650 gramdı doktor 3 hafta geri demişti hemen yediklerimi düzenledim bol bol istirahat ettim sürekli soluma yattım OMEGA 3 almaya başladım, 33+1 de 1840 olduk gerilik 2 haftaya düştü hatta grupta da konuşmuştuk haftada 200 gram normal mi değil mi diye
Merhabalar 2017 temmuz annelerinde bir arkadasin bebegine bir cok doktor bacak boyu kisa kafasi biraz büyük diye cüce tanisi koymustu ama cok şükür bebis gayet normal doğdu.2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?
Benden büyük bi parça gelmişti hatta agrılıydı biraz. Bi hafta sonra filan düşmüştü. Dr kontrolunde dr içerde parça kalmış eğer düşmezse kürtaj yaparım demişti. Ama kendi düştü şükür. Dr a bi sorun muane sırasında gözüküyor belki parça kalmıştır sizdedeDaha önce doğum yapan anneler size bir soru soracağım. Normal doğumdan sonra yoğun kanama ne kadar sürdü ve hiç parça geldi mi ? Daha önce bir iki minik parça görmüştüm ama demin büyükçe bir parça düştü içimden. Daha önce olduysa da farketmedim. Plasenta parçaları kalmış olabilir mi ?
Ben 32+3te gittim kilosu 2100 cikti 35 haftayla uyumluydu boyu fl 58.3 cikti yani 58.3×7=40cm 30+3ile uyumluydu...2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?
Geçen gün işyerine gittim otoparka arabayı park ettim indim bahcede de iki köpek oynasiyor ayyy bitanesi üç adım atmadan üzerime koşmaya başladı bende bir kaçış var görseniz beni yakalasa parçalar o derece sinirli geliyorNe oldu canım ne yaşadın
Yanlis yazmisim ya kilosu 34+1 cikmistiBen 32+3te gittim kilosu 2100 cikti 35 haftayla uyumluydu boyu fl 58.3 cikti yani 58.3×7=40cm 30+3ile uyumluydu...
Kisaca kilosu 2 hafta önde boyuda 2 hafta gerideydi
Benim alinmasi gereken miyomlarim vardı hamileliğin ilk gününden belliydi sezaryan olacağımAslında doğum başlamış sancı açılma vs neden sezeryan oldu sonrasında merak ettim çünkü ben de su geldiği halde açılma yoktu sancı yoktu suni sancı verip 15 saat kadar açılma bekleyip doğum yaptım
Bende hep öyle düşünürdüm ama bir de bir gün benimde olursa şöyle yazacağım diye hayal kurardım o yüzden ikilemde kaldım paylaşamadımBen paylaşmadım. Nazardanda ziyade tedavi gören çok arkadaşım var onların gözüne sokmak istemedim. Herşeyi paylaşanlar var ilk idrar testinden, cinsiyet partisine, baby şhower partisine kadar. Bana görgüsüzlük gibi geliyor..
Ama dediğim gibi tedavi gören arkadaşlarım olmasaydı eşimle beraber bir resim atmayı isterdim sevdiklerimle paylaşırdım.
Her hamilelikte insanın aklına bir kürt düşürüyorlar işteValla benim haftama göre de normal senin bebiş, nerden çıkarmışlar anlamadım o zaman bu grubun toptan geri kalmış olması lazım
Merhaba. Oluyor boyle şeyler de haklısınız. Benim küçük kızıma da alnı çıkık diye hidrosefali olabilir deyip bir sürü yer gezdirmişlerdi. O an insan endişe ediyor. Bir doktor da eşinin de alın yapısı öyle sorun yok dedi de irdelemeyi bırakmıştım. Insallah sağlıkla gelsin tüm bebişlerMerhabalar 2017 temmuz annelerinde bir arkadasin bebegine bir cok doktor bacak boyu kisa kafasi biraz büyük diye cüce tanisi koymustu ama cok şükür bebis gayet normal doğdu.
Suan yaşıtlarından uzun bile.
Insallah sizde takilmayin biraz genetikde bu konular mesela arkadasin eşinin kafasi büyüktü biraz.
Beni zaten endişe ettiren salı günkü doktordu. 1 aya yakın fark var deyince kalakaldık. Simdi normal seyrinde mi peki?Ben 32+3te gittim kilosu 2100 cikti 35 haftayla uyumluydu boyu fl 58.3 cikti yani 58.3×7=40cm 30+3ile uyumluydu...
Kisaca kilosu 2 hafta önde boyuda 2 hafta gerideydi
Insallah canımmm❤Kızlar gerçekten güzel düşünün sizleri takipteyim asla doktorların her lafına takılmayın ve bazı doktorlar gerçekten garip gerçekten dr. Sakinligi de önemli bunu anlamış olduk ,zaten şuanda illa çok ileri herşeyi olacak diye birşey yok kaldı ki örnek cücelik vs olmuş olsaydı detaylı organ taramada da bir anormallik çıkardı . Güzel düşünün ve su haftaları hem yemenize icmenize hemde güzel düşünerek geçirin olur mu ? Herşey çok çok güzel olacakkiloya boya da takılmayın , eşim doğdugunda örümcek gibiymis annesi hep der , şuan deve gibi 194 boyunda ben çok kısa kalıyorum
Allah korumuş canımGeçen gün işyerine gittim otoparka arabayı park ettim indim bahcede de iki köpek oynasiyor ayyy bitanesi üç adım atmadan üzerime koşmaya başladı bende bir kaçış var görseniz beni yakalasa parçalar o derece sinirli geliyorçok korktum bacaklarımı o gün hissetmedim diyebilirim etrafta kimsede yoktu, ben ki odadan odaya zor yürüyen kadın o korkuyla kuş gibi oldum ne hamilelik kaldı aklımda nə bisey
Bilmiyorum ki daha bu hafta ici gidecegimBeni zaten endişe ettiren salı günkü doktordu. 1 aya yakın fark var deyince kalakaldık. Simdi normal seyrinde mi peki?
Aynen öyle canım. Gecen de demiştim sizlerden biri bişey sorunca sakinlik veriyoruz tecrübemizi paylaşıyoruz ama, kendi başımıza gelince ister istemez endişe oluyor. Kafada bi yerde bi kurt yiyor içini. Bir de herkes endişe eder tabi ki ama ben büyük kızımdan dolayı çok panik oluyorum böyle durumlarda. Küçük kızım 1 yaşına girene kadar geceleri kafasını kontrol ederdim. Yatmak istemez kendini ileri atardı, kasiliyor mu diye arkadaşlarıma videolarını atardım normal mi diye vs. Paranoyak bir ruh halim var çocuklar konusunda ne yazık ki.. kendim için çok rahatimdir hastalik falan çok önemsemem sürününce giderim en son doktoraYa hangi annenin gelse basina birsey elimizden geldigi kadar icini rahatlatmaya calisiyoruz ama bir sey gercekten basiniza geldiginde doktor da korkuttuysa ister istemez bi takiyosunuz bana son 3 kontrolde bu bacak boyu soylendi oturup aglamiyorum tabiki ama ayni durumda olan birini gorunce sorup ogrenmek istiyorsunuz arkadas profsre gitmis ona doktor 2 hafta gerilik normal demis bu ilginizi cekiyor aklinizin bi yerinde var cunki ogrenmek istiyor insan
Ben bugün ilkkez 40 dk filan yürüdüm avm ye gittik 3 kere wc ye gittim ,4.yü eve zor yetiştirdim . Doğana dek tövbe . İş yerinde zaten 30 kere kesinlikle WC deyim mesaim boyuncaGeldim eve. Kuruyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?