2021 Aralık Anneleri

Aaa evet hatirladim, ya ben de biraz sakinleyip mantikli dusununce anladim ki oyle asiri gerilik yok cok sukur. Onde gitmesi durmus iste ama o da cok onemli degil saglikli olsunlar da

2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?
Merhabalar 2017 temmuz annelerinde bir arkadasin bebegine bir cok doktor bacak boyu kisa kafasi biraz büyük diye cüce tanisi koymustu ama cok şükür bebis gayet normal doğdu.
Suan yaşıtlarından uzun bile.
Insallah sizde takilmayin biraz genetikde bu konular mesela arkadasin eşinin kafasi büyüktü biraz.

Benden büyük bi parça gelmişti hatta agrılıydı biraz. Bi hafta sonra filan düşmüştü. Dr kontrolunde dr içerde parça kalmış eğer düşmezse kürtaj yaparım demişti. Ama kendi düştü şükür. Dr a bi sorun muane sırasında gözüküyor belki parça kalmıştır sizdede

2 haftaya kadar sorun yokmuş ama ilk bakan dr 4 haftaya yakın fark var demisti. Bugün kendi doktorum 10 gün kadar fark var dedi. Yakın zamanda mi dedi sana kısa diye?
Ben 32+3te gittim kilosu 2100 cikti 35 haftayla uyumluydu boyu fl 58.3 cikti yani 58.3×7=40cm 30+3ile uyumluydu...
Kisaca kilosu 2 hafta önde boyuda 2 hafta gerideydi

Kızlar gerçekten güzel düşünün sizleri takipteyim asla doktorların her lafına takılmayın ve bazı doktorlar gerçekten garip gerçekten dr. Sakinligi de önemli bunu anlamış olduk ,zaten şuanda illa çok ileri herşeyi olacak diye birşey yok kaldı ki örnek cücelik vs olmuş olsaydı detaylı organ taramada da bir anormallik çıkardı . Güzel düşünün ve su haftaları hem yemenize icmenize hemde güzel düşünerek geçirin olur mu ? Herşey çok çok güzel olacak kiloya boya da takılmayın , eşim doğdugunda örümcek gibiymis annesi hep der , şuan deve gibi 194 boyunda ben çok kısa kalıyorum

Son düzenleme:
Ne oldu canım ne yaşadın
Geçen gün işyerine gittim otoparka arabayı park ettim indim bahcede de iki köpek oynasiyor ayyy bitanesi üç adım atmadan üzerime koşmaya başladı bende bir kaçış var görseniz beni yakalasa parçalar o derece sinirli geliyor çok korktum bacaklarımı o gün hissetmedim diyebilirim etrafta kimsede yoktu, ben ki odadan odaya zor yürüyen kadın o korkuyla kuş gibi oldum ne hamilelik kaldı aklımda nə bisey

Benim alinmasi gereken miyomlarim vardı hamileliğin ilk gününden belliydi sezaryan olacağım

Ya hangi annenin gelse basina birsey elimizden geldigi kadar icini rahatlatmaya calisiyoruz ama bir sey gercekten basiniza geldiginde doktor da korkuttuysa ister istemez bi takiyosunuz bana son 3 kontrolde bu bacak boyu soylendi oturup aglamiyorum tabiki ama ayni durumda olan birini gorunce sorup ogrenmek istiyorsunuz arkadas profsre gitmis ona doktor 2 hafta gerilik normal demis bu ilginizi cekiyor aklinizin bi yerinde var cunki ogrenmek istiyor insan

Ben bu ölçümler, ultrasonlar konusunda pek tamamen doğru kabul etmiyorum çıkanları
Biraz da saçma bie şey yapıyorum hatta
Çocuğumla konuşuyorum ve içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Detaylı ultrasonda bebeğin böbreğinin birinde genişlik vardı
Takip edilip ona göre doğumdan sonra operasyon geçirebilir filan dediler
Hiç moralimi bozmadım, hiç düşünmedim bile hatta
Sadece sen güçlü bi çocuksun ve bahsettikleri olumsuzlukların hiçbiri olmayacak diye arada kendimce sohbet ettim oğlumla
Son 2 kontroldür ortsdan kalkmış görünüyor o genişlik durumu

Biz iletişimle çözüyoruz olumsuzlukları

Bende hep öyle düşünürdüm ama bir de bir gün benimde olursa şöyle yazacağım diye hayal kurardım o yüzden ikilemde kaldım paylaşamadım

Merhaba. Oluyor boyle şeyler de haklısınız. Benim küçük kızıma da alnı çıkık diye hidrosefali olabilir deyip bir sürü yer gezdirmişlerdi. O an insan endişe ediyor. Bir doktor da eşinin de alın yapısı öyle sorun yok dedi de irdelemeyi bırakmıştım. Insallah sağlıkla gelsin tüm bebişler

Ben 32+3te gittim kilosu 2100 cikti 35 haftayla uyumluydu boyu fl 58.3 cikti yani 58.3×7=40cm 30+3ile uyumluydu...
Kisaca kilosu 2 hafta önde boyuda 2 hafta gerideydi
Beni zaten endişe ettiren salı günkü doktordu. 1 aya yakın fark var deyince kalakaldık. Simdi normal seyrinde mi peki?

Insallah canımmm❤

Allah korumuş canım

Aynen öyle canım. Gecen de demiştim sizlerden biri bişey sorunca sakinlik veriyoruz tecrübemizi paylaşıyoruz ama, kendi başımıza gelince ister istemez endişe oluyor. Kafada bi yerde bi kurt yiyor içini. Bir de herkes endişe eder tabi ki ama ben büyük kızımdan dolayı çok panik oluyorum böyle durumlarda. Küçük kızım 1 yaşına girene kadar geceleri kafasını kontrol ederdim. Yatmak istemez kendini ileri atardı, kasiliyor mu diye arkadaşlarıma videolarını atardım normal mi diye vs. Paranoyak bir ruh halim var çocuklar konusunda ne yazık ki.. kendim için çok rahatimdir hastalik falan çok önemsemem sürününce giderim en son doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…