2021 Aralık Anneleri

Ayaklarından biri olabilir bnm de göğsümün altı aynı yer arada şişiyor sonra geçiyor dokunduğunda sertlik var mı
Kasılma değildir içini ferah tut
Var varzaten sertlik hissinden rahatsız olup bakıyorum
Sonra geçmiş oluyor
Belki de ayağo bilmiyorum
Benim de oyle oluyor cnm ayaklari orda ittiriyor kaliyor sanrm aciyir da cunku
Olabilir sanırım sağ üst ayak yeri

Var varzaten sertlik hissinden rahatsız olup bakıyorum
Sonra geçmiş oluyor
Belki de ayağo bilmiyorum

Olabilir sanırım sağ üst ayak yeri

Totosunu dayamıştır belki
O tarafa doğru dayanıyor demek ki neresi kim bilir
Benimki de sola doğru yaylanıyor. Solumda ağırlık var.

Karnımın sağ üst köşesinde dünden beri bi sertlik var ya
Ama bebek mi gaz mı kasılma mı karar veremiyorum
Hep o taraf sert ve bazen sert bazen yumuşak
Eğer doğum pozisyonuna döndüyse totosu olabilir, benim de öyle sürekli dürtüyorum pişt napıyosun diye

Bu ciğer geliştirici iğneden sonra bebişin hareketlerinde azalma hissedenleriniz vardı dimi kızlar? Benim dünden beri minnoşum resmen duruldu bişiler yediğimde bi tık hareket ediyor ama eski zıpırlığı asla yok.
Bide şuan hiç açılmam yok ama kasılmaların olması demek yine de erken doğum yakın demek mi ya? Bu açılma öyle pıt diye mi oluyo sanki?

Kızlar,ben magnet vs yaptırmayacagim Sadece çikolata siparişi verdim inşallah güzel gelir pelit cikolatadan yapıyorlarmış yorumlarda çok güzel ,trendyolda çok uygun indirime girmiş kendi siteleri ile de görüştüm gelince size göndericem.

Ne kdr fiyat cnmben de kapi susu bebek sekeri fln istyrm da daha yaptirmadim malzeme alip kendim yapabilirmym bilmiyorm belki hazir isterm

Ne kdr fiyat cnmben de kapi susu bebek sekeri fln istyrm da daha yaptirmadim malzeme alip kendim yapabilirmym bilmiyorm belki hazir isterm
Valla 98 TL ye indirimle geldi çok beğendim 100 adet çikolata metal kutusu ile link atayım yorumlar ve ilgi çok iyi önce Instagram dan konuştum görseli ben başka tercih ettim tamam dediler

Bende görsel ne istiyorsan yapıyorlar hiç tereddüt etmeden 100 TL hicbisey valla . Ve tadı vs hep güzelmiş hiç kötü yorum bulmadım kargo da ücretsiz Whiterose89
Cikolatalarn ustunde ve kutuda mi isim yaziliyor cnm tam gorsel paylasmamislar sana gelsin de paylas bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…