Evet evet benmde aynı oldu 2 3 güne düzeldi .Bu ciğer geliştirici iğneden sonra bebişin hareketlerinde azalma hissedenleriniz vardı dimi kızlar? Benim dünden beri minnoşum resmen duruldubişiler yediğimde bi tık hareket ediyor ama eski zıpırlığı asla yok.
Bide şuan hiç açılmam yok ama kasılmaların olması demek yine de erken doğum yakın demek mi ya? Bu açılma öyle pıt diye mi oluyo sanki?
Almadim ama uygun fiyat bunu dusuncem:)Çok güzel vallagüle güle kullan inşallah kızının odasına
Haha bizimki yatmiyor valla besikte bayadir kuruluTemizlik bitti
Süt sağma makinesi parçalari ve biberonları yikadım. Birazdan babası ahsap besigi kuracak yatak odasinda kullanacaagimizi
Abisinin beşigi oldugu icin herkes kendi besigini kullansin diyor. Aksam Eymen besikte yatarsa sasirmam
Digerinde yatmak istedi ama onu tasiyamaz.Haha bizimki yatmiyor valla besikte bayadir kurulu
Ben ıgne falan vurulmadım ana hareketler yavaş yavaş azalıyor sankı yerlerı daraldığı ıcın normaldir dıye düşünüyorumBu ciğer geliştirici iğneden sonra bebişin hareketlerinde azalma hissedenleriniz vardı dimi kızlar? Benim dünden beri minnoşum resmen duruldubişiler yediğimde bi tık hareket ediyor ama eski zıpırlığı asla yok.
Bide şuan hiç açılmam yok ama kasılmaların olması demek yine de erken doğum yakın demek mi ya? Bu açılma öyle pıt diye mi oluyo sanki?
Gözün aydın sağlıkla kavusturana şükürler olsunn inşallah en kisa zamanda kucağına da alirsinArkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Bebeğimiz dün akşam 8.15'te dünyaya geldiçok şükür durumu iyi. 2500 gr doğdu, çok şükür solunumunu da kendisi sağlayabiliyormuş. Sadece doğumdan sonra çok az gösterdiler bana hemen yenidoğan bakıma aldılar. Eşim gidip gördü sonrasında bende idrar yolu enfeksiyonu vardı test yapmışlar temiz çıkmış ama her ihtimale karşı antibiyotik tedavisine başlamışlar. Bir süre küvözde kalacak sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Aralık anneleri olarak çıktığımız bu yolculuğa ta en başından sizinle başlamıştım. Her sıkıştığımda size bir sürü şey sordum sizin sayenizde rahatladım. Hepimiz birbirimizi tanıyo gibi olduk. Çok güzel bir süreçti. İnşallah rabbim hepinize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin, bebelerimiz hep sağlıklı olsunlar
Dogana kdr yatsin bariDigerinde yatmak istedi ama onu tasiyamaz.
Bunda yatar ben eminim
Evet Bnde öbür gruba atmıştım bundan böyle yapıcam tekCikolatalarn ustunde ve kutuda mi isim yaziliyor cnm tam gorsel paylasmamislar sana gelsin de paylas bizimle
Eee Bnm oğlan 1 hafta kardeşinin yatağında yattı beşik değil ya rahat sığdı gündüzleri orda konaklıyorTemizlik bitti
Süt sağma makinesi parçalari ve biberonları yikadım. Birazdan babası ahsap besigi kuracak yatak odasinda kullanacaagimizi
Abisinin beşigi oldugu icin herkes kendi besigini kullansin diyor. Aksam Eymen besikte yatarsa sasirmam
Ben oglumun park besigini kullanacam bebege ogluma da baza aldk oda yaptik orda yatiyor cok sukurTemizlik bitti
Amiin çok sağolGözün aydın sağlıkla kavusturana şükürler olsunn inşallah en kisa zamanda kucağına da alirsinİsmini ne koydunuz defne mi yaren mi
Oh çok şükür şimdi biraz biraz hareketlendi zatenEvet evet benmde aynı oldu 2 3 güne düzeldi .
Ama benim bebişim daha çok minik, sizin gibi 36 dan sonra evet yer daralıyor doğru, bide iğne de etkiliyormuş işteBen ıgne falan vurulmadım ana hareketler yavaş yavaş azalıyor sankı yerlerı daraldığı ıcın normaldir dıye düşünüyorum
Parca büyükse normal degil gbi cnm. Ama bnm agrılarım gecmemişti bir hafta geçmişti ama aşağı tarafta bi ağırlık vardı. Bir hafta sonra agrının azalması gerekiodu. Ordan şüphelendik gittik dr a. O da parçadanmışAy normal değil o zaman bu olay. Umarım kürtajlık bir olay yoktur o tek parçadır oda düşmüştür inşallah. Her şey üst üste geldi daha fazla dayanma gücüm kalmadı zaten artık
İnstagramda betterwithq diye bi kız var, onun da doğumdan sonra seninki gibi olmuştu doktoru kendi kendine düşer düşmezse ilaçla düşürürüz ya da en son operasyon demiş. Bi onun son videolarına bak istersenAy normal değil o zaman bu olay. Umarım kürtajlık bir olay yoktur o tek parçadır oda düşmüştür inşallah. Her şey üst üste geldi daha fazla dayanma gücüm kalmadı zaten artık
Evet canımBu ciğer geliştirici iğneden sonra bebişin hareketlerinde azalma hissedenleriniz vardı dimi kızlar? Benim dünden beri minnoşum resmen duruldubişiler yediğimde bi tık hareket ediyor ama eski zıpırlığı asla yok.
Dr um bana geçen taburcu olurken dedi ki hareketleri takip et azaldığı an da gel . Başkalarını dinleme onlar yeri daralır fln derler öyle bişey yok dedi . Bunu sizi korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama drum öyle söyledi bilginiz olsun diyeBen ıgne falan vurulmadım ana hareketler yavaş yavaş azalıyor sankı yerlerı daraldığı ıcın normaldir dıye düşünüyorum
Sen acele ettikçe kızın gelmeyecek gibi, hep öyle olur çünküBabası kızımı Eylül az daha bekle diye tembihleyip işe gitti.
İşten gelmesini mi beklicekBabası kızımı Eylül az daha bekle diye tembihleyip işe gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?