2021 Aralık Anneleri

Evet evet benmde aynı oldu 2 3 güne düzeldi .

Haha bizimki yatmiyor valla besikte bayadir kurulu

Ben ıgne falan vurulmadım ana hareketler yavaş yavaş azalıyor sankı yerlerı daraldığı ıcın normaldir dıye düşünüyorum

Gözün aydın sağlıkla kavusturana şükürler olsunn inşallah en kisa zamanda kucağına da alirsin İsmini ne koydunuz defne mi yaren mi

Eee Bnm oğlan 1 hafta kardeşinin yatağında yattı beşik değil ya rahat sığdı gündüzleri orda konaklıyor

Ben oglumun park besigini kullanacam bebege ogluma da baza aldk oda yaptik orda yatiyor cok sukur
G

Evet evet benmde aynı oldu 2 3 güne düzeldi .
Oh çok şükür şimdi biraz biraz hareketlendi zaten
Ben ıgne falan vurulmadım ana hareketler yavaş yavaş azalıyor sankı yerlerı daraldığı ıcın normaldir dıye düşünüyorum
Ama benim bebişim daha çok minik, sizin gibi 36 dan sonra evet yer daralıyor doğru, bide iğne de etkiliyormuş işte

Ay normal değil o zaman bu olay. Umarım kürtajlık bir olay yoktur o tek parçadır oda düşmüştür inşallah. Her şey üst üste geldi daha fazla dayanma gücüm kalmadı zaten artık
Parca büyükse normal degil gbi cnm. Ama bnm agrılarım gecmemişti bir hafta geçmişti ama aşağı tarafta bi ağırlık vardı. Bir hafta sonra agrının azalması gerekiodu. Ordan şüphelendik gittik dr a. O da parçadanmış

Ay normal değil o zaman bu olay. Umarım kürtajlık bir olay yoktur o tek parçadır oda düşmüştür inşallah. Her şey üst üste geldi daha fazla dayanma gücüm kalmadı zaten artık
İnstagramda betterwithq diye bi kız var, onun da doğumdan sonra seninki gibi olmuştu doktoru kendi kendine düşer düşmezse ilaçla düşürürüz ya da en son operasyon demiş. Bi onun son videolarına bak istersen

Evet canım Saskin25 ile beraber bizim harekette azalma oldu. Yarın bir tık daha çoğalır salı günü normale döner. Birde bu hafta biraz az kg alabilir bizde öyle oldu.

Dr um bana geçen taburcu olurken dedi ki hareketleri takip et azaldığı an da gel . Başkalarını dinleme onlar yeri daralır fln derler öyle bişey yok dedi . Bunu sizi korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama drum öyle söyledi bilginiz olsun diye

Babası kızımı Eylül az daha bekle diye tembihleyip işe gitti.
Sen acele ettikçe kızın gelmeyecek gibi, hep öyle olur çünkü ben de 34 olmadan anne olucam diye seviniyorum ama tahmini doğum tarihiyle doğum günüm yakın, durup durup o gün doğacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…