2021 Aralık Anneleri

Karnımın sağ üst köşesinde dünden beri bi sertlik var ya
Ama bebek mi gaz mı kasılma mı karar veremiyorum
Hep o taraf sert ve bazen sert bazen yumuşak
Bana da oluyor ara ara, tekme attığını düşünüyorum. Arada da dayıyor bir tarafını, sertlik oluyor. Normal yani.

Doğmicakmış az daha. Ya ben de aslında acelemden vazgeçtim. Belki bi daha hamile kalamam. Bu anlar da ayrı güzel sonuçta.
Bi daha hamile kalabilir miyim ben de bilmiyorum ama 38 oldu mu bana yeter sanırım
Ağrıdan ondan bundan yıldım çünkü
Zaten 37den sonra kilo da almıyorlarmış çok
Şimdi kilo alması uğruna kalsın istiyorum da

Bana da oluyor ara ara, tekme attığını düşünüyorum. Arada da dayıyor bir tarafını, sertlik oluyor. Normal yani.
Sanırım benim yine gaz ya
Zaten bi anlayamıyorum ne olduğunu
Doğurma zamanı da anlamam siye korkuyorum

Ne kadar durursa gerçekten o kadar iyiymiş ama. Bakıyorum mesela keyfi sezaryen için bile 39 ideal hafta yazmışlae e ha 39 ha 40.

Aaa öyle mı daha dıkkat edeyım o zaman teşekkürler

Ne kadar durursa gerçekten o kadar iyiymiş ama. Bakıyorum mesela keyfi sezaryen için bile 39 ideal hafta yazmışlae e ha 39 ha 40.
Bana doktor ısrarla 39 diyor işte
Kilo almasından sonra ne yapacak daha içerde
Çıksın da iznimden 3 hafta fazka zaman geçiririz ne yapalım
Yoksa doğmasıyla annesinin işe başlaması bir olacak

Bana doktor ısrarla 39 diyor işte
Kilo almasından sonra ne yapacak daha içerde
Çıksın da iznimden 3 hafta fazka zaman geçiririz ne yapalım
Yoksa doğmasıyla annesinin işe başlaması bir olacak
Gerekirse izni uzatırsın. Sen bu bu işlere çok mekanik bakıyon ama bakalım başına ne gelcek senin. Ayrılmak istemeyeceksin.

Evet canım @Saskin25 ile beraber bizim harekette azalma oldu. Yarın bir tık daha çoğalır salı günü normale döner. Birde bu hafta biraz az kg alabilir bizde öyle oldu.
İki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğim Kilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden

Gerekirse izni uzatırsın. Sen bu bu işlere çok mekanik bakıyon ama bakalım başına ne gelcek senin. Ayrılmak istemeyeceksin.
İzni nasıl uzatacağım
Kimse rapor vermiyor
Ücretsise zaten ayrılamıyorum
Mecbur gideceğim
Kendimi ona hazırlıyorum yani
Bi allahtan yarın gün çalışıyorum diye avutuyorum kendimi 3-4 saat ayrı kalacağız

Oha nasıl vermiyolar rapor

Neyse 3 4 saat azmış diyelim.

İki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğim Kilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden
Valla canim bu kilo işini de ben alamadim. İnanilmaz umursamaz besleniyorum. Yani çerezimde olsun meyvemde olsun vs diye degil canim ne isterse yiyorum. Ama bebek 2 haftada 800 gr almiş. İnan biraz da genetik. Çok yipratma kendini bebege kilo aldiracagim diye
Arkadasimin kizi 39. Haftada 2800 dogdu. Ama 1 ayda gelisimi 2 aylik cocuk kadar oldu ve hep onde gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…