2021 Aralık Anneleri

E hasta değilim bi şey değilim kim verecek rapor tanışım da yok
Ya brndr bi kuzen var hep raporlu. Cadalozun da öndr gideni. Doktorlar iyilik etmek istemez buna ama nasıl oluyosa alıyo bi sekilde.

İki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğim Kilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden

Bende ciğer geliştiriciyi 33..Haftada atındım bak hala doğurmadım. Korkma inşallah daha durur annesi. Şuan tam kaç haftalık kaç kg

Ya brndr bi kuzen var hep raporlu. Cadalozun da öndr gideni. Doktorlar iyilik etmek istemez buna ama nasıl oluyosa alıyo bi sekilde.
Tarz meselesi işte
O raporu isterim de vermezlerse oturur ağlarım ben mesela
Birinden bi şey rica etmek çok zoruma gidiyor

Bi kere doktor istediğim tahlilleri yapmadı diye eve gidene kadar ağlamıştım

Tarz meselesi işte
O raporu isterim de vermezlerse oturur ağlarım ben mesela
Birinden bi şey rica etmek çok zoruma gidiyor

Bi kere doktor istediğim tahlilleri yapmadı diye eve gidene kadar ağlamıştım
Aģlama be

İki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğim Kilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden
Moralini yüksek tut canım, hiçbir şey olmayacak ben 31. haftada yüksek sancıyla hastanede kaldım 3 gün. Ciğer geliştirici iğne yapıldı, sancı durduruldu, 1 hafta geçmeden sancı tekrar başladı, tekrar durduruldu. Şu ana kadar da tekar eden bir sıkıntı olmadı şükür. Senin de öyle olacak. Protein ağırlıklı beslen, 36ya kadar dinlen bol bol

Peki sut arttici cay hastanedeylen icilir mi almak gerekir mi hastane cantasina?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…