Ya brndr bi kuzen var hep raporlu. Cadalozun da öndr gideni. Doktorlar iyilik etmek istemez buna ama nasıl oluyosa alıyo bi sekilde.E hasta değilim bi şey değilim kim verecek rapor tanışım da yok
İki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğimKilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden
Tarz meselesi işteYa brndr bi kuzen var hep raporlu. Cadalozun da öndr gideni. Doktorlar iyilik etmek istemez buna ama nasıl oluyosa alıyo bi sekilde.
Aģlama beTarz meselesi işte
O raporu isterim de vermezlerse oturur ağlarım ben mesela
Birinden bi şey rica etmek çok zoruma gidiyor
Bi kere doktor istediğim tahlilleri yapmadı diye eve gidene kadar ağlamıştım
Laylon poşetlere koyuyoruz sonra çöpe atıyoruz daha hijyenik.Hastane çantası ıcın organızer hurc alan oldu mu kızlar
Moralini yüksek tut canım, hiçbir şey olmayacakİki hafta sonra kontrolümüz var biraz daha tutsun da kendini miniğimKilo işi için de baya yiyip içicem korkuyorum kuvoz işinden
O yüzden minnet edeceğime kalkar işe giderim dedim işteAģlama be
Kesilmez kesilmez. Her teneffüs sağarsın.O yüzden minnet edeceğime kalkar işe giderim dedim işte
Sütüm kesilir valla üzüntüden
5 dkda sağılıyor mu sütKesilmez kesilmez. Her teneffüs sağarsın.
YaaaLaylon poşetlere koyuyoruz sonra çöpe atıyoruz daha hijyenik.
Bilmem.5 dkda sağılıyor mu süt
Ahahah kucağındaki de kardesi dimiUyku setini seremedik bile
Oylemi hic duymadm :s masaj falan sanki duydum da sagma bilmiyrmSezaryen dogum yapacak olan varsa sutunuzu bi kac gun onceden sagmaya baslayin sut kanallari aciliyormus
Ama ilk süt kolostrumu napcaklarSezaryen dogum yapacak olan varsa sutunuzu bi kac gun onceden sagmaya baslayin sut kanallari aciliyormus
Tabi hemen gelmeyblr ama dogumdan sonra deneriz emzirme sagma seklinde artk insallah cabuk gelir deBana da kuzenim dedi dogrumu bilmiyorum ama deneyecem cunku ameliyattan sonra sut gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?