2021 Aralık Anneleri

Hastane çantası ıcın organızer hurc alan oldu mu kızlar
Ben aldım canım , hastane çantam için ama battaniyeleri sırf koymak için 2 tane hurç aldım biri bana kıyafetlerim ,gecelik sütyen hırka vs için , biri kızımın battaniyelerine .

Son düzenleme:
Evet Zeynep olacak insallah Abisi koydu isimi biz hic düsünmedik bile
Cok guzel bi isim adiyla yasasin bende zehra zeynep ayse gul gibi isimleri seviyorum ama cevremde oldugu icin koyamiyorum tapulamis gibi davraniyorlar da yoksa kesin aylindi kuzenimin kizinin adi oldugu icin vazgectim

Cok guzel bi isim adiyla yasasin bende zehra zeynep ayse gul gibi isimleri seviyorum ama cevremde oldugu icin koyamiyorum tapulamis gibi davraniyorlar da yoksa kesin aylindi kuzenimin kizinin adi oldugu icin vazgectim
Amin canim insallah. Bazen oyle oluyor. Bizden gorup koydular, bizden gorup yaptilar vs. Bizde araba aldigimizda esimin akrabasi bizden 1 ay once almisti. Bizden gorup aldilar demis

Ne zaman gelecek cnm seninkisi gelince bizimle paylasir misin yorumlarini merak ediyorum vee beni eyiketler misin bazen kaciriyorum yazilanlari
Paylaşıcam canım sabah Whiterose89 de sordu onla da konuştum ,ben görseli farklı beğendim trendyolda yok beğendiğim görsel ,sayfa ile konuştum sipariş verdikten sonra sipariş no ile hangi görseli anlattim örnekle ve bebeğimin adını vs geçtim gelince de yorumlarım sizlere .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…