Insallah sarilik falan olsun istemiyorum o mamayi vermeyi hic istemiyorumTabi hemen gelmeyblr ama dogumdan sonra deneriz emzirme sagma seklinde artk insallah cabuk gelir de
Insallah gerek kalmaz birbirimize dua edelim bebislerimi guzel emsin biz de yanimiza saglikli seyler alablrz ceviz incir flnInsallah sarilik falan olsun istemiyorum o mamayi vermeyi hic istemiyorum
Evde deneme yaparım
5 dkda ne sağılıyor
Insallah oglum emmedi cok yiprandim bu konudaInsallah gerek kalmaz birbirimize dua edelim bebislerimi guzel emsin biz de yanimiza saglikli seyler alablrz ceviz incir fln
Benim de oyle oldu bu oyle olmaz insallah merk etmeInsallah oglum emmedi cok yiprandim bu konuda
Ben aldım canım , hastane çantam için ama battaniyeleri sırf koymak için 2 tane hurç aldım biri bana kıyafetlerim ,gecelik sütyen hırka vs için , biri kızımın battaniyelerine .Hastane çantası ıcın organızer hurc alan oldu mu kızlar
Fiyat cok iyimis kalitesi nasil acabs cikolatalarinValla 98 TL ye indirimle geldi çok beğendim100 adet çikolata metal kutusu ile link atayım yorumlar ve ilgi çok iyi önce Instagram dan konuştum görseli ben başka tercih ettim tamam dediler
Yorumlarda çok güzel şeyler yaziyordu kendileri ile de konuştum pelit çikolata imiş kalitesi ,link şu https://ty.gl/v0p35sa0it yorumlar çok güzelFiyat cok iyimis kalitesi nasil acabs cikolatalarin
Sağmak kaç dk5 dk da merdivenlerden inip odaya gidiliyor ancak
Canim senin sutune bagli sagma meselesiSağmak kaç dk
Tenefüs bittiCanim senin sutune bagli sagma meselesieger damlarsa uzun is yok guzel gelirse 5 dakika gerci makineyi ayarla sonra biberonu tak bi 10 dakika gider
Evet Zeynep diyip duruyor onaAhahah kucağındaki de kardesi dimi
Zeynep mi koyacaksin benim esim soyledigim hic bir ismi begenmiyor biktim isim bakmaktanEvet Zeynep diyip duruyor ona
Evet Zeynep olacak insallahZeynep mi koyacaksin benim esim soyledigim hic bir ismi begenmiyor biktim isim bakmaktan
Cok guzel bi isim adiyla yasasinEvet Zeynep olacak insallahAbisi koydu isimi biz hic düsünmedik bile
Tedbiri elden bırakmamakta fayda varAaa öyle mı daha dıkkat edeyım o zamanteşekkürler
Ben aldim canim gayet de guzel geldi https://ty.gl/09nomnwqz1 baya uygun aldim suan tukenmis gosteriyor ama belki stoga girerHastane çantası ıcın organızer hurc alan oldu mu kızlar
Amin canim insallah. Bazen oyle oluyor. Bizden gorup koydular, bizden gorup yaptilar vs. Bizde araba aldigimizda esimin akrabasi bizden 1 ay once almisti. Bizden gorup aldilar demisCok guzel bi isim adiyla yasasinbende zehra zeynep ayse gul gibi isimleri seviyorum ama cevremde oldugu icin koyamiyorum tapulamis gibi davraniyorlar da yoksa kesin aylindi kuzenimin kizinin adi oldugu icin vazgectim
Ne zaman gelecek cnm seninkisi gelince bizimle paylasir misin yorumlarini merak ediyorum vee beni eyiketler misin bazen kaciriyorum yazilanlariYorumlarda çok güzel şeyler yaziyordu kendileri ile de konuştum pelit çikolata imiş kalitesi ,link şu https://ty.gl/v0p35sa0it yorumlar çok güzel
Paylaşıcam canım sabahNe zaman gelecek cnm seninkisi gelince bizimle paylasir misin yorumlarini merak ediyorum vee beni eyiketler misin bazen kaciriyorum yazilanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?