2021 Aralık Anneleri

Muhtemelen en gec sali gelir kuzum ben de haci seriften yaptiracaktim ama fiyat bunun 2 3 katisenin yazdigini gorunce ben de konustum baska gorsel yapabiliyorlarmis bbakaim begenecek misin sen

Muhtemelen en gec sali gelir kuzum ben de haci seriften yaptiracaktim ama fiyat bunun 2 3 katisenin yazdigini gorunce ben de konustum baska gorsel yapabiliyorlarmis bbakaim begenecek misin sen
Haci şerife baktim çok pahalı , lezzeti kalitesi güzel olduktan sonra niye pahalı verelim ki ? Kacgundur arastiriyordum hem Instagram dan hemde normal web sitelere de baktım ,trendyolda da yorumlara göz gezdirdim. Gelince de yazarım adamlar çok ilgili Instagram da kendim sordum kendileri dedi Trendyol da indirimli sizin için daha karlı olsun vs diye .

Aynen aynen bana da oyle dediler

Benim gelmemisti kayinvalidem ogluma biberonla mama verdi ondan sonra bidaha hic emmedi benim oglan sutumu sagarak verdigim yettigi yere kadar
Bi kaç önceden sağarsanda biberona alışır sonra yine emmez ki
Yine de sen bilirsin

Bana da kocam aldırmadı ne biberon ne süt sağma makinası o da anı yaşamamızdan yana biberona da zinhar yasak diyor
Ben şimdi az kendimi övücem geçen nst esnasında emzirme eğitimi verdiler. Kesinlikle biberon emzik önermiyorum dedi. Ama pompa öneriyorum dedi bu mastit olaylarıni filan anlattı ilk etapta enjektörle beslenir dedi ememezse. O ara da da bizin hastane ebelerinden biri bi video paylaşmış. O da diyor ki hastane çantanızda pompa olsun. Bebek yorulur tutamazsa memeyi. Aç kalmasın diye mama vermektense sütü sağıp enjektörle süt vermiş olursunuz. Bence çok mantıklı. Manuel bi pompa alacam sanırım ben çalışmıyorum çünkü. Baby plusun bi pompası var çok övülmüş. Kimisi altına doktorum manuel önerdi bunu aldım filan da yazmış.

Aynn öyle bn mastitden çok çektşm hatıra bi yağ bezesi kaldı

Bencede mama vermektense sütü sagip vermek daha mantikli. Ben de 15 liralik pompalardan almistim dogum yapmadan once evde biraz kullandim . İsime yaramisti. Sonra elektrikli aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…