Aynenn biz de manuel alırız dedik ilk etapta gerekirse. Önce onu kullanmayı öneriyorlar, enjektör ya da kaşık mamayla beslenirBen şimdi az kendimi övücem geçen nst esnasında emzirme eğitimi verdiler. Kesinlikle biberon emzik önermiyorum dedi. Ama pompa öneriyorum dedi bu mastit olaylarıni filan anlattı ilk etapta enjektörle beslenir dedi ememezse. O ara da da bizin hastane ebelerinden biri bi video paylaşmış. O da diyor ki hastane çantanızda pompa olsun. Bebek yorulur tutamazsa memeyi. Aç kalmasın diye mama vermektense sütü sağıp enjektörle süt vermiş olursunuz. Bence çok mantıklı. Manuel bi pompa alacam sanırım ben çalışmıyorum çünkü. Baby plusun bi pompası var çok övülmüş. Kimisi altına doktorum manuel önerdi bunu aldım filan da yazmış.
Amin insallah guzel olacak bu sefer hepimizin insallahBenim sütüm gelmemişti normal olmasına bebeğin rağmen erken gelmesine bağladılar (37 haftalıktı ama bir de bebek aşağı inmemişti hep yukardaydı aşağı indikçe süt gelir derler bilemiyorum zor oldu sarılık falan oldu zaten inşallah bu sefer yaşamayız kimse yaşamaz
Benim yumuşak ama sızlıyor aynı zamanda uçları çok kaşınıyor.Ve en az 3 beden büyüdülerBen kendimi çok hazırlıksız bilinçsiz hissedyrum emzirme bebek bakma konusunda Ha zaten bi tecrübem yok ama emzirme eğitimi vs de aldım gayet faydalıydı aslında .bide göğüslerim yumuş yumuş sert fln değil sizlerinde mi öyle
Otomatik yüklenecektir ya korkma. Ben ama o kadar kendimi anaç yapabilir hissediyorum ki. Her b.ku biliyorum gibi. Kesin çuvallayacam.Ben kendimi çok hazırlıksız bilinçsiz hissedyrum emzirme bebek bakma konusunda Ha zaten bi tecrübem yok ama emzirme eğitimi vs de aldım gayet faydalıydı aslında .bide göğüslerim yumuş yumuş sert fln değil sizlerinde mi öyle
Ben ne eğitim izliyorum ne bişey yapıyorum hadi sen biliyorsun yine ben neyime güveniyorum bilmiyorum anamla kocama galibaOtomatik yüklenecektir ya korkma. Ben ama o kadar kendimi anaç yapabilir hissediyorum ki. Her b.ku biliyorum gibi. Kesin çuvallayacam.
Ah bir kerecik o 800 u ben aldirabilsem o kadar yatmaya yemeye 1 hafta da 190 Gr aldı, genetik artik bence kabullendimValla canim bu kilo işini de ben alamadim. İnanilmaz umursamaz besleniyorum. Yani çerezimde olsun meyvemde olsun vs diye degil canim ne isterse yiyorum. Ama bebek 2 haftada 800 gr almiş. İnan biraz da genetik. Çok yipratma kendini bebege kilo aldiracagim diye
Arkadasimin kizi 39. Haftada 2800 dogdu. Ama 1 ayda gelisimi 2 aylik cocuk kadar oldu ve hep onde gitti
Kız ne biliyom allasen hep çat pat sosyal medyadan şurdan burdan gördüğüm. Yakınen çok şahit olduğum bebe yok.Ben ne eğitim izliyorum ne bişey yapıyorum hadi sen biliyorsun yine ben neyime güveniyorum bilmiyorum anamla kocama galiba
Benim yumuşak ama sızlıyor aynı zamanda uçları çok kaşınıyor.Ve en az 3 beden büyüdüler
İyi iyi maşallah çuvallamazsın senOtomatik yüklenecektir ya korkma. Ben ama o kadar kendimi anaç yapabilir hissediyorum ki. Her b.ku biliyorum gibi. Kesin çuvallayacam.
O güncelleme otomatik yükleniyorOtomatik yüklenecektir ya korkma. Ben ama o kadar kendimi anaç yapabilir hissediyorum ki. Her b.ku biliyorum gibi. Kesin çuvallayacam.
Tövbe yarabbimLogin • Instagram böyle bişey gördüm
Hayır ne akla hizmet ,hiç korkuları yok cesarete bak çocuk düşer bişey olur vs .Tövbe yarabbim
Çok korkunç yaHayır ne akla hizmet ,hiç korkuları yok cesarete bak çocuk düşer bişey olur vs .
Ben bazen geliyormu diye bakıyorum da sıkınca geliyo ama ilk süt bebeğe çok yararlı bağışıklığı icin bol vitaminliymis diyorlar o ziyan olmuş olmaz mıSezaryen dogum yapacak olan varsa sutunuzu bi kac gun onceden sagmaya baslayin sut kanallari aciliyormus
Bu ne böyle jet hızıylaLogin • Instagram böyle bişey gördüm
Ne bilim anneme kuzenim demis annemde bana soyledi ama haklisin o ilk sutten faydalanamaz bu fikir sacma o zaman ilk gun sut gelmemesi de sinir bozucu oluyoBen bazen geliyormu diye bakıyorum da sıkınca geliyo ama ilk süt bebeğe çok yararlı bağışıklığı icin bol vitaminliymis diyorlar o ziyan olmuş olmaz mı
Bn ilk bebekte öyleydim yaparak öğrendim bumda da öyle olucam bi yerden bişey izlemiyorum görerek öğreniriz en güzeliBen ne eğitim izliyorum ne bişey yapıyorum hadi sen biliyorsun yine ben neyime güveniyorum bilmiyorum anamla kocama galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?