2021 Aralık Anneleri

Ben bazen geliyormu diye bakıyorum da sıkınca geliyo ama ilk süt bebeğe çok yararlı bağışıklığı icin bol vitaminliymis diyorlar o ziyan olmuş olmaz mı
No no no uyarma göğüsü Kendi akarsa aksın elleme

Ne bilim anneme kuzenim demis annemde bana soyledi ama haklisin o ilk sutten faydalanamaz bu fikir sacma o zaman ilk gun sut gelmemesi de sinir bozucu oluyo
Canım güzel düsün . Ben hic aklima sütüm gelmezse diye gecirmemistim ve hemen bebek emdi ve sütüm geldi. Hiç aklimdan kötü birsey gecmemisti

Canım güzel düsün . Ben hic aklima sütüm gelmezse diye gecirmemistim ve hemen bebek emdi ve sütüm geldi. Hiç aklimdan kötü birsey gecmemisti
Aynn balla Bnde hiç aklıma süt gelmiyordu bile maşallah çıkar çıkmaz bi acıkmıltı bi emdi ki

Benimkinde gelmedi gun boyu uyuyodu gece esim beni yurutuyodu koridorda bi bebek cigligi meger bizim oglanmis acliktan nasil bagriyordu sonra emzirdim yine bagirdi hemsire siringayla mama verdi birz sakinledi ben dalmisim bi baktim kaynanamin elinde icinde mama az kalmis biberon dedi iste cocuk doyarmi siringayla nasil agliyodu dedi o oldu daha da emmedi sonra kabus gibi gunler basladi ay neler yaptim emsin diye kucucuk bebek beni nasil itiyodu

Ne bilim anneme kuzenim demis annemde bana soyledi ama haklisin o ilk sutten faydalanamaz bu fikir sacma o zaman ilk gun sut gelmemesi de sinir bozucu oluyo
Evet ama o an süt gelmiş olsa bile doktor duyarsa önceden sagdimizi kızar bize bence, hiç emzirememekten iyidir tabi ama eğer sorun yasamiycaksak da ziyan etmiş olucaz boş yere çocuğun rızkı bence ilk süt çünkü yararı çok hatta eskiler ilk sütten arta kalani doğum lekelerine meme çatlaklarına falan sürüyorlarmis iyileştiriciligi fazla diye

Ah bu büyüklerimiz hiç müdahale etmeseler olmaz, kiramiyorsunda

Doğumu tetikliyormus dediler ondan dokunmamaya çalışıyorum ama uçlar çok hassas oldu meme ucu kremine basliycam yoksa emzirirken çok canım yanicak
Dr sor sana gerekli kremi verir hassasiyet normal inşallah yanmaz kötü düşünme

Ağrım falan yok çok şükür ilk 2 gün dediğini yaşadım. Sonra dün büyükçe bir parça geldi. Aynı büyüklükten biraz daha fazla büyüğü de bugün geldi. Sonra minik minik parçalar gelmeye devam etti ardından kanamam azaldı. Bakalım yarın görüneceğim ne diyecekler. Umarım hepsi düşmüştür de ayrı bir işleme gerek kalmaz.

Hımm öyle mi tamam dur bakayımm çok sağol

Valla yırtılmicamı ve bebeğin iyi olacağını bilsem yaparım, bunun gibi doğuranları gösteren bi program var hepsini izledim
Ayy yok ben daha doğrusu bebeğe bişey olur diye yapamam ya . Dolaylı yollardan daha bilmiyorlar nasıl dogursunlar , tarlada işte çalışanlar zorunlu oldukları için hadi uçakta araçta diyelim yine ellerinde çare yok diye . Ama bu kadar dezenfekte olan ameliyathanelerin enfeksiyon riski bile varken bilemedim valla

İşin şakası bir yana allah korusun öyle bir şey başımıza gelmesin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…