2021 Aralık Anneleri

Oh masallahhhh ben aslinda kiloya hic takilmiyorum ama doktor erken dogum riski oldugu icin biraz iyi ye dedi bence heralde kuvozde kalma suresi kisa oluyor kilolu bebeklerin, erken dogsa bile
Bende ciğer geliştiriciyi 33..Haftada atındım bak hala doğurmadım. Korkma inşallah daha durur annesi. Şuan tam kaç haftalık kaç kg
32+4 te 1970 gram dedi doktor. Onden gidiyordu onden gitmesi duraklamaya gecmis o yuzden biraz telaslandik. Insallah senin haftalari gorebilirjz ya sende kasilma mi vardi ne vardi herkesi okuyunca aklimda tutamiyorhm artik ya
Insallaaaahh Benim hissettigim bi agri sanci yok, acilma da yoktu dun cok sukur. Insallah biz de o haftalari gorebiliriz.

Kızlar benim bebeğin hareketleri üst genital bölgemde elime geliyor yani vajina ile alt karnım arasında, zaten kasıklarım spordan kesilmiş gibi acıyor bu normalmi o kadar aşağıda mi sizin de yoksa bi tuhaflikmi var, daha geçen hafta gittim doktora sormadım ters dönmüş mu degilmi diye oda bişey dememişti

Benim de öyle sanki her an çıkacak gibi başı dönmüş dedi bana en son gittiğimde doktor muhtemelen yalancı kasılmalarla kendilerini hazırlıyorlar

Ay tam parçalamalık kaynana. Ben burdan çok sinir oldum. Doğumdan sonra en korktuğum şey böyle müdahaleler. Gelmişim 40 yaşıma, kaç sene tüp bebek merkezlerinde sürünmüşüm, kaç tane operasyon, transfer geçirmişim. Kimseyi çekecek halim kalmamış, şimdiden ediyorum kavgamı, koyuyorum tavrımı. Onca sene ben gözyaşı dökerken, başta kaynanam olmak üzere arkamdan dedikodumu yapan insanların şuan zerre hakkı yok üstümde. Umarım bu bebişte müdahelesiz, rahat bi lohusalığın olur. Büyüklere saygı tamam ama onlar da az yerini bilsin.

Benim de benzer şekilde. Özellikle gece tam bu saatlerde vajinama doğru bi baskı ve sertleşme oluyor. Sanki çocuk kendini aşağı itiyor. Doktora sordum kasılmaların oluyor dedi. Normalmiş. 32 ve 34’de nstye bağladı, nst de normalmiş.

Nst lerim benimde normal, benim de bu saatler de canim en çok akşam kendini belli ediyor ve her gün biraz daha güçlü oluyor valla neyse normalse sıkıntı yok o zaman

Benim de öyle canım, 5 dk ayakta kalsam iyice ağrı oluyor o bölgede. Benimki doğum pozisyonunda ve baskı yapmaya başlamış dedi doktor. 35 e kadar dinlen erken gelmesin dedi.

Evet çünkü sabırsızlanmaktan hep. Ben şimdi gidicem ya bana desin ki şu gün sezaryen okey diyeyim. Ha o arada normal doğarsa yine doğsun. Bana gün versinler ya catlicam.
Ben de sezaryeni 37 gibi hayal ediyorum
39 çıktı
Az daha beklesem kendim doğuracağım nerdeyse
Hatta beklemeden de olabilir

Neyse ben de 39a fokuslanıyorum bundan sonra
Kauınvalidem bugün benim için artık her an doğurabilir dedi
Mutlu oldum
Sebeini bilmiyorum

Bi yandan da gerçekten her an doğurabiliriz
Müthiş yakın
Bi ara 13. hafta 20. hafta filan sayıyorduk
Bir yanda da sanki çok uzakmış, yakında çocuğu olacak olan ben değilmişim gibi geliyor
Ikizler burcu yönüm yine atakta

Bana hala çok uzak geliyor, merveye bakıyorum o doğurursa o zaman inanıcam yaklaştığına 2 hafta kalıyor benimkine merveden sonra

Bu defa annem ilgilenecek zaten eminim daha rahat olacam o az cektirmedi bi kere bu cocuk bunu emmez dedi telefonda birine kriz gecirmistim aglamaktan gobegin de kaldi cocuklar annelerindense babannelerini daha cok sever yani bi lohusaya soylenmeyecek ne varsa soyledi bakmasina cok guzel bakti ama cenesi hic durmadi

Çok kıskanmış resmen sütü olsa emzirecekmiş.
Çenesi durmayan insan dünya iyiliği yapsa görülmüyor bunun farkına varsalar keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…