Bilmiyorum haftaya persembe kesinlesecekSeninki erken dogacak sanrm ondan
E acil sezeryana gidersek nolucak peki bu testlerBn daha konulmadım ama büyük ihtimalle 1 gün önceden bakılır korona testi filan da olucaz anca çıkar sonuçlar
Bilmem hiç düşünmedimE acil sezeryana gidersek nolucak peki bu testler
Hızlı test yapılır o durumda demişlerdi bana hastanedenE acil sezeryana gidersek nolucak peki bu testler
Covid icin hizli test okey ama kan degerleri icin falan nasil olucak acabasiHızlı test yapılır o durumda demişlerdi bana hastaneden
Olur ya düşünme Allah’ın izniyle vaktinde gelirCovid icin hizli test okey ama kan degerleri icin falan nasil olucak acabasi
Gelinimiz doğum yaptığında geceleri onla ben de uyanık kaldım emzirirken başında bekledim, otururak emziriyordu ama hem tek hissetmesin hem de uyuyakalmasın diye başında bekliyordumİlk bebişi olacak anneler size tavsiye olarak 1. Kural doğum sonrası için
Bebişi asla yanınızda uyutmayın yatakta yatarak emzirmeyin napın edin gözünüzü açın emzirip gazı çıkarıp hemen beşiğe yollayınneden diye sormayın merak eden anacığına sorsun
Bnm için en önemli kurak buydu süt 2. Kural olmuştu
Ne güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallahGelinimiz doğum yaptığında geceleri onla ben de uyanık kaldım emzirirken başında bekledim, otururak emziriyordu ama hem tek hissetmesin hem de uyuyakalmasın diye başında bekliyordum
Benimde en ćok korktugum seydi. Uyuyup kalmak.Ne güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallah
Valla oğlanı hiç yanıma alıştırmadım.
Bunda artık hangi telefonu alcakBenimde en ćok korktugum seydi. Uyuyup kalmak.
Hatta o zamanlar telefonum tuşluydu. Eşim geceleri uyurum diye android telefon almişti
Lohusa uykusu da cok agir oluyor yaBunda artık hangi telefonu alcak
Çok dikkat istiyor
Artısını eksisini değerlendirip bir kaç doktora danışarak karar vermek en mantıklısı, akışa bırakma taraftarıyım ben de 2 yıl bekledim bebeğimi doğal yolla oldu. Hakkımızda hayırlısıDört tüp bebek denemem oldu ama tedavilerimle hamile kalamadım. Bu gebelik doğal oldu, Geçmişi sorunlu olanları, zor hamile kalanları, yaşı ileri olanları vb. riski azaltmak için biraz erken alıyorlarmış. Normal doğumda çok kararlıydım, şimdilik şartlar da müsait ama bunu öğrenince kafam karıştı. Bi de instagramda takip ettiğim bikaç soru sayfası var. Dillendirmek istemiyorum, bikaç kötü örnek çıktı önüme; keşke okumasaydım, takibi bıraktım zaten oraları. Karar vermeden önce bi size de danışmak istedim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Yöntem ne olursa olsun önemli olan sağlıkla doğmaları.
Evet ya gerçektenLohusa uykusu da cok agir oluyor ya
Olabilir. Ben bi kere bebegi emziri yatagina yatirmisim koltukta otururken uyuyakalmisim. Bi baktim bebek yok. Besige baktim besikte. Yatirdigim ani hic hatirlamiyorumEvet ya gerçekten
Hafifliyoz ondan mı ki acep
Güzel yaptım da yaranamadım kimseyeNe güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallah
Valla oğlanı hiç yanıma alıştırmadım.
Amin canım amin rabbim kimseye muhtaç bırakmasınGüzel yaptım da yaranamadım kimseyebenim de eşim yardım edecek, annem gelicek inş ama baya yaşlı yemeğimizi yapar en fazla. Manevi desteği için çağırdım. İnş kolayca olur her şeyimiz de kimseye ihtiyaç duymayız
Bnde nasıl yatıyordum nasıl kalkıyordum anlamıyordum işte bebe uyudukça bizim de uyumamız lazımmOlabilir. Ben bi kere bebegi emziri yatagina yatirmisim koltukta otururken uyuyakalmisim. Bi baktim bebek yok. Besige baktim besikte. Yatirdigim ani hic hatirlamiyorum
Evett gün sayıyoruz resmenYaaa cok az kaldi
Benim de bir sezeryan dogumum oldu bu ikinci ssvd denemek istedim ancak böbreklerim olması gereken yerde değil tam rahime bitişik bu da normal dogumu zorlayabilirmis. Doktorum normal dogumu ssvd destekleyen biri ama önermedi bana. Son haftalarda ben cok korkuyorum bebeğin sıkıntıya düşme durumundan Suyunun bulanıklığı kaka yapması vs hiç riske gerek yok.Tarihler alınmaya başlamış, hayırlı uğurlu olsun. Normal düşünen var mı doğumu? Bi sonraki kontrolde konuşmak istiyorum ama kararsızım. Endokrincim, doktorun 38inci haftada alır bebeği riske girmeden dedi. Benim gibi tüp bebek geçmişi, ileri yaş vb durumlar olunca kadın doğumcular öyle yapıyormuş. Bebeğin kafa yapısı küçük, kendi minyon, baş aşağı bi süredir, diyorum normali mi beklesem. Doktora beklemeden alalım mı desem endokrincinin önerisi gibi. Bu 38 hafta muhabbeti kafamı karıştırdı, başka böyle söylenen var mı? Herkes sezeryan mı istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?