2021 Aralık Anneleri

İlk bebişi olacak anneler size tavsiye olarak 1. Kural doğum sonrası için
Bebişi asla yanınızda uyutmayın yatakta yatarak emzirmeyin napın edin gözünüzü açın emzirip gazı çıkarıp hemen beşiğe yollayın neden diye sormayın merak eden anacığına sorsun
Bnm için en önemli kural buydu süt 2. Kural olmuştu

Son düzenleme:
Gelinimiz doğum yaptığında geceleri onla ben de uyanık kaldım emzirirken başında bekledim, otururak emziriyordu ama hem tek hissetmesin hem de uyuyakalmasın diye başında bekliyordum

Gelinimiz doğum yaptığında geceleri onla ben de uyanık kaldım emzirirken başında bekledim, otururak emziriyordu ama hem tek hissetmesin hem de uyuyakalmasın diye başında bekliyordum
Ne güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallah
Valla oğlanı hiç yanıma alıştırmadım.

Ne güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallah
Benimde en ćok korktugum seydi. Uyuyup kalmak.
Hatta o zamanlar telefonum tuşluydu. Eşim geceleri uyurum diye android telefon almişti

Artısını eksisini değerlendirip bir kaç doktora danışarak karar vermek en mantıklısı, akışa bırakma taraftarıyım ben de 2 yıl bekledim bebeğimi doğal yolla oldu. Hakkımızda hayırlısı

Güzel yaptım da yaranamadım kimseye benim de eşim yardım edecek, annem gelicek inş ama baya yaşlı yemeğimizi yapar en fazla. Manevi desteği için çağırdım. İnş kolayca olur her şeyimiz de kimseye ihtiyaç duymayız

Amin canım amin rabbim kimseye muhtaç bırakmasın
Merak etme herşeyin üstesinden geliniyor sağlık olsun yeter

Olabilir. Ben bi kere bebegi emziri yatagina yatirmisim koltukta otururken uyuyakalmisim. Bi baktim bebek yok. Besige baktim besikte. Yatirdigim ani hic hatirlamiyorum
Bnde nasıl yatıyordum nasıl kalkıyordum anlamıyordum işte bebe uyudukça bizim de uyumamız lazımm

Benim de bir sezeryan dogumum oldu bu ikinci ssvd denemek istedim ancak böbreklerim olması gereken yerde değil tam rahime bitişik bu da normal dogumu zorlayabilirmis. Doktorum normal dogumu ssvd destekleyen biri ama önermedi bana. Son haftalarda ben cok korkuyorum bebeğin sıkıntıya düşme durumundan Suyunun bulanıklığı kaka yapması vs hiç riske gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…