2021 Aralık Anneleri

Iyi dusunelim iyi olsun insallah

E acil sezeryana gidersek nolucak peki bu testler
Ben sezaryana acil girmiştim girmeden kan almislardı tabi o zamanlar covit yoktu şimdi coviti 15 dk tespit eden kitler varmış sanırım
Ne güzel yapmışsın.Bn tek kalkıyordum ama çok dikkat ediyordum. Bunda eşim de kalkıcak inşallah
Valla oğlanı hiç yanıma alıştırmadım.
Aynen bende hiç yanıma yatirmadim doğduğu günden beri hep besiginde yattı emzirirken hep oturarak emzirdim zaten doktorlar hicbirsekilde yatarak emzirmeyi onermiyor ortakulak intihabi yapıyor diye
Doğumlar olsun sıra bu muhabbetleré gelecek

Bugünden beri inanılmaz sırt ağrım var gobegimde gaz sancısı gibi sancı var hayırdır inşallah

Bence riske atma. Sezaryene yakınsa doktor sezaryen olsun. Ben normal deneyebilirim kafa yerleştiyse ve çatı müsaitse. Tamamen akışa bıraktım kendimi.

Bugünden beri inanılmaz sırt ağrım var gobegimde gaz sancısı gibi sancı var hayırdır inşallah
Evvelki gün bende de oldu dayanılmaz şekilde. Kaburgamın alt kısmında dediğin gibi sanki oraya oturmuş bisey var boğazına bisey tıkanır onun gibi bir ağrı ve sırt ağrısı. Mahvetti beni birkaç saaat. Hastalandım sonrasında öksürük vücut sızısı falan da başladı. Bugün biraz daha iyiyim şükür.

Benimkisi öyle üstüme gibi değil canım sanki gobegim belimi aşağıya çekiyor hani yük felan tasirsin ağrı olurya onun gibi, aşırı derecede mide yanmasi,
Kabizlik ve gaz da var o da sıkıştırıyor beni yarın olmadı gidicem zaten nst vardı çarşamba günü
Parol aldım dayanamadım ağrıya hic gecirmedi

Gecmis olsun canim bi göster bakalım önemli bisey değildir inşallah. Bugün ben de yatakları bile zor topladım. Belimden aşağıda bir ağırlık. Hazımsızlık halinde olur ya derman bırakmaz, öyle bir ağrı. Bacağımı açınca rahim kemikleri ağrıyor sanki. Ay hergün bi ağrı sızı Annem bile dogursan da kurtulsak diyor şuram ağrıyor demeye utanıyorum

Sanada gecmis olsun canim.Sırt ağrısı olunca covitten de korkuyorum acaba belirti mi diye kızım anaokuluna gidiyor ama bugün başladı ağrım bir iki gündür kızım evde haftasonu tatili diye

bende doktor bugün alayım gel dese hemen kes beni kes beni modundayim o kadar yoruldum hamilelikte 35+6 dayım bir hafta daha dayansam yeter
Senin haftan küçük biraz daha beklesin bebis

bende doktor bugün alayım gel dese hemen kes beni kes beni modundayim o kadar yoruldum hamilelikte 35+6 dayım bir hafta daha dayansam yeter
Kabızlık başlı başına çılgın bi sorun
Gaz, sancı, ağrı her şeyi yapıyor
Belki ondandır

Sanada gecmis olsun canim.Sırt ağrısı olunca covitten de korkuyorum acaba belirti mi diye kızım anaokuluna gidiyor ama bugün başladı ağrım bir iki gündür kızım evde haftasonu tatili diye
Değildir bence. Sırt ağrısı olağan vücudun denge merkezi kayıyor ağırlık arttıkça, ondan da böyle oramız buramız ağrıyor Benim kız da anaokulunda. Hepimiz aynı anda kuru kuru oksurmeye başladık ilginç bi şekilde eşim hariç. Ayaklarına sarimsaklı yağ sürüyorum iki gündür geçti gibi. Cok faydası oluyor aklınızda olsun sizin de.

Evet daha var aman beklesin zamanına kadar ya. O kadar dayandım beklerim yani zor da olsa sağlıkla gelsin de Sen de az sık dişini bisey kalmadi Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…