2021 Aralık Anneleri

Ben bi kere alttan muayene oldum 28. Haftada
Doktorum elle bakmadı
Her zamanki aletle bakmıştı
Çatı bakmaz diye umuyorum
Sezaryen olduğu kesin sonuçta

İstemiyorum çatı matı kontrolü
Doktorumun hastası çokmuş hızlandırmak için ebeye gönderdim dedi. İyi ki kendi bakmamış kadından bu kadar çekindim onda yerin dibine geçerdim kesin Aletle olunca bakmıyorlar o tarafa ya. Ultrasondan takip ediyor dr. Bu ağrı kanama olmasa ben de yırtardım bence alttan muayeneden Bakmaz sana bence de korkma

Slmmmmm benim bugün kontrolüm vardı 2600 gr çıktı doktor normal dedi ama sanırım minyon ve karın çevreside geri

Benim dr da erkek ve beni resmen allem etti kallem etti kandirip muayene etti, utanmak bi yana dursun dusunemedim bile
Enfeksiyon var mi diye bakarken hemen catiya da bakti nasilsa ordan kalkamicam die cakal
Ama gercekten isini bilen doktor cok onemliymis, canim kuzum bitanem diye diye benim gibi birine bile cati muayenesi yapti ve gram canim acimadi

Ben dogum sancisi oldugunu sanmiyorum.
Bence artik agirlastigi icin boyle agrilar oluyor

Hamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Bende dw aynısı oluyor. İlk 3 ay dahil son aylara gelene kadar hiç mide sıkıntısı çekmedim. Ne bulantı, ne yanma, ne de reflü. Ama son aylarda hepsi oluyor. Gittikçe de artıyor. Normal yani. Bebiş büyüdükçe daha çok baskı yapıyor çünkü.

Bebegi 1 aylik oldu dün on gun degil yani..artik ne kadari erken dogumdan ne kadari makalede yazan kismindan bilmiyorum.. cocuk doktoru bagirsaginin gelismedigine baglamis hatta oda 1 gun bile kar demis..sadece arkadasim dogum baslasin diye cabaladigindan simdide yaptigina cok pisman sabredemiyoruz bazen olsa diyoruz ama her gun kiymetli demek istedigimde bu..yoksa degil 38 hafta 28de dogan iyi olan bebisler var cok sukur...bi arkadasta yazdi burdan o eksiklikleri toparlamak zor oluyor tabiki imkansiz degil

Ben olsam yollamam günübirlik olsa neyse ama nolur nolmaz abisi bencillik yapmış sanki
Daha sonra olmayınca doktora sormadım. İki gün sonra randevum var o zaman söylerim artık. Teşekkür ederim cevabın için
Doğum sancısı olsa 5 dkyà düşer aralığı takip et bakalım
Hamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Bende de bu haftalarda bulantı çok var normal sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…