2 hafta geri çıkıyorNe kadar geri yaziyormu
Benim de 2 hafta geri, 37 ye kadar gelmişsin sabret 2 buçuk ve üstü normal kabul ediliyor doğunca sütünle toparlarsin bebişini2 hafta geri çıkıyor
Canım kuzum derken ben daha çok huylanırdımBenim dr da erkek ve beni resmen allem etti kallem etti kandirip muayene etti, utanmak bi yana dursun dusunemedim bile
Enfeksiyon var mi diye bakarken hemen catiya da bakti nasilsa ordan kalkamicam die cakal
Ama gercekten isini bilen doktor cok onemliymis, canim kuzum bitanem diye diye benim gibi birine bile cati muayenesi yapti ve gram canim acimadi
Hamileligim boyunca hic olmayan mide bulantilarim oluyor normal mi bu ya sizde de var mi
Genelde omuz ağrısı oluyor diye duydum ama bilmiyorum ilk doğumum olacak benimSezeryan sonrası omuz ağrısı mı oluyor
Bnde Bnm kollardan tutup yatağa kaldırdılar kolllarım fenaydı
Elbette ki kimse şu an 34 35 haftalıkken hemen doğurmak istemez işin şakası konuşulanlar.Bebegi 1 aylik oldu dün on gun degil yani..artik ne kadari erken dogumdan ne kadari makalede yazan kismindan bilmiyorum.. cocuk doktoru bagirsaginin gelismedigine baglamis hatta oda 1 gun bile kar demis..sadece arkadasim dogum baslasin diye cabaladigindan simdide yaptigina cok pisman sabredemiyoruz bazen olsa diyoruz ama her gun kiymetli demek istedigimde bu..yoksa degil 38 hafta 28de dogan iyi olan bebisler var cok sukur...bi arkadasta yazdi burdan o eksiklikleri toparlamak zor oluyor tabiki imkansiz degil
nımAaay bi doğursaydık diyoz
Bence o kısım gergindir dönmeye calışınca daha da gerilmiş öyle olmuştur. Ama sen yine de ciddiye al doktoruna ulaş.
Benim kalçam bitikdoğurayım artık diye dualar ettim yatakta sağa sola dönerken acı çektikçe.
Ağrı geçmez gibi olursa mutlaka test ver canım.
çok şükür geçti canım eşime ovalatrım omuzlarım tutulmuşAaay bi doğursaydık diyoz
Bence o kısım gergindir dönmeye calışınca daha da gerilmiş öyle olmuştur. Ama sen yine de ciddiye al doktoruna ulaş.
Benim kalçam bitikdoğurayım artık diye dualar ettim yatakta sağa sola dönerken acı çektikçe.
Ağrı geçmez gibi olursa mutlaka test ver canım.
Ya ben siz 35te dogurmak istiyorsunuz mu dedim allah askina...arkadasim dedim istemis erken olsun cabalamista bunun icin biseylerde yapmis pisman olmus...nerden dedim keske demeseydim...burda kim saka yaziyor kim ne yaziyor gorebiliyorum...arkadasim gayet ciddiye almis meseleyi yapmis basina geleni soyledim soylemez olaydim yaElbette ki kimse şu an 34 35 haftalıkken hemen doğurmak istemez işin şakası konuşulanlar.
Kimi bebek 35 haftalık doğar kilosu akciğerleri güzel gelişmiştir sağlıkla eve gönderirler,kimisinde 40.haftada bile yeterli gelişim sağlanmayabilir.
Çok yakın arkadaşım 39+6da yaptığı doğumda bebeğinin solunum sıkıntısı oldu ne yazık ki 2 hafta küvözde kaldı olabiliyor böyle şeyler.
Herkes sağlıkla dünyaya getirsin bebeğini inşallah
Bazi bebekler cigerlerindeki suyu atamiyor kuvozde bu yuzdenmi kaldiElbette ki kimse şu an 34 35 haftalıkken hemen doğurmak istemez işin şakası konuşulanlar.
Kimi bebek 35 haftalık doğar kilosu akciğerleri güzel gelişmiştir sağlıkla eve gönderirler,kimisinde 40.haftada bile yeterli gelişim sağlanmayabilir.
Çok yakın arkadaşım 39+6da yaptığı doğumda bebeğinin solunum sıkıntısı oldu ne yazık ki 2 hafta küvözde kaldı olabiliyor böyle şeyler.
Herkes sağlıkla dünyaya getirsin bebeğini inşallah
Benim kendı doktorumun yeri var Gaziemirde oraya gidiyorum sadece doğum orda olcak evime yakın diye.Medicana ve medifemada da yaptırıyor doktorum.Egepolde fotoğraf çekimi anne bebek muayenesi, işitme testi gibi bazı testler bir kişi refakatçi ve tek kişilik odalar paket dahilinde dıye anlattı.1gece yatış. İki refakatçi istersen ya da daha geniş odalar istersen fıyat değişiyor.Fotoğraf kaç tane sormadım açıkçası.Yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğu söylendi.Bakalım artık hayırlısıyla bebeleri kucağımıza alırız inşallahEgopolu de iyi diyorlar benim ki nin içinde 10lu fotoğraf çekimi var 5 i dogumhanede olucakmis, doğum sonrası bebek ve anne muayeneleri ve 1 gece yatıs oda süsleme için ayrı ücret isteniyor ama benim burda akrabam olmadığı için zaten düşünmüyordum
Yok benimki normal ya. Sadece doğurcam diye korkuyo.Kızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.
Benimki normalde de çok nazlı kaprislidir, ya şu an gözüme batıyor çekemiyorum ya da cidden abarttı bilmiyorumYok benimki normal ya. Sadece doğurcam diye korkuyo.
He kocacım en hamile sensin de.Benimki normalde de çok nazlı kaprislidir, ya şu an gözüme batıyor çekemiyorum ya da cidden abarttı bilmiyorum
Ay öyle yapıyorum zaten yoksa kavga ederiz, çocuğa stres vermeyim diye susuyorum ama doğurayım da görür o kaprisi bak nasıl acısını çıkartıcamHe kocacım en hamile sensin de.Aman cok muhatap olma bakma hareketlerine az kaldı.
Aynen doğur o zaman dövüşürsünAy öyle yapıyorum zaten yoksa kavga ederiz, çocuğa stres vermeyim diye susuyorum ama doğurayım da görür o kaprisi bak nasıl acısını çıkartıcam
AynenAynen doğur o zaman dövüşürsün
Hadi hayırlısı 5 dakikaya düşerse hastaneye git canım ama suyun gelirse hemen gitmek gerekirmiş aklında olsun. Belki yalancı kasılmadır bekle bakalım, artarak devam ediyorsa ve şiddetlenip arası 5 dk düşerse doğum sancısıymışKızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?