2021 Aralık Anneleri

Canım kuzum derken ben daha çok huylanırdım

Elbette ki kimse şu an 34 35 haftalıkken hemen doğurmak istemez işin şakası konuşulanlar.
Kimi bebek 35 haftalık doğar kilosu akciğerleri güzel gelişmiştir sağlıkla eve gönderirler,kimisinde 40.haftada bile yeterli gelişim sağlanmayabilir.
Çok yakın arkadaşım 39+6da yaptığı doğumda bebeğinin solunum sıkıntısı oldu ne yazık ki 2 hafta küvözde kaldı olabiliyor böyle şeyler.
Herkes sağlıkla dünyaya getirsin bebeğini inşallah

Çok şükür geçti ca
nım
çok şükür geçti canım eşime ovalatrım omuzlarım tutulmuş

Ya ben siz 35te dogurmak istiyorsunuz mu dedim allah askina...arkadasim dedim istemis erken olsun cabalamista bunun icin biseylerde yapmis pisman olmus...nerden dedim keske demeseydim...burda kim saka yaziyor kim ne yaziyor gorebiliyorum...arkadasim gayet ciddiye almis meseleyi yapmis basina geleni soyledim soylemez olaydim ya

Bazi bebekler cigerlerindeki suyu atamiyor kuvozde bu yuzdenmi kaldi

Benim kendı doktorumun yeri var Gaziemirde oraya gidiyorum sadece doğum orda olcak evime yakın diye.Medicana ve medifemada da yaptırıyor doktorum.Egepolde fotoğraf çekimi anne bebek muayenesi, işitme testi gibi bazı testler bir kişi refakatçi ve tek kişilik odalar paket dahilinde dıye anlattı.1gece yatış. İki refakatçi istersen ya da daha geniş odalar istersen fıyat değişiyor.Fotoğraf kaç tane sormadım açıkçası.Yeni doğan ünitesinin çok iyi olduğu söylendi.Bakalım artık hayırlısıyla bebeleri kucağımıza alırız inşallah

Kızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.

Yok benimki normal ya. Sadece doğurcam diye korkuyo.

Kızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya

Kızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
Hadi hayırlısı 5 dakikaya düşerse hastaneye git canım ama suyun gelirse hemen gitmek gerekirmiş aklında olsun. Belki yalancı kasılmadır bekle bakalım, artarak devam ediyorsa ve şiddetlenip arası 5 dk düşerse doğum sancısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…