2021 Aralık Anneleri

Ya ağrım yok sadece toplanıyo sonra salıyo kendini . O yüzden bilemyrum

Uzan sola yat göbeğin bi yayılsın. Hangi pozisyondasın şu an?
Sol ama ben sola yattığımda daha çok toplanıyor. Sırtıma yastık koyup o şekilde yatyrum of Allahım hiç bişeyim normal değil

Sol ama ben sola yattığımda daha çok toplanıyor. Sırtıma yastık koyup o şekilde yatyrum of Allahım hiç bişeyim normal değil
Bir süre yan yat ama sırt üstü çok geriliyo ki oturur pozisyona yakın bile olsa.

Benimkinin genel hamilelik dönemi canımı sıkma takıntısı var. Özellikle yapiyor gibi unutamayacağım şekilde üzüyor beni. Sonra da daha ben ne yapayım sana yaranmak için bilmem ne deyip iyice moralimi bozuyor. Bugün hastane çıkışı dedim doguma kadar git istediğin yerde kal, hatta doğuma da gelme. Şakasına yada öylesine diyor da sanma vallahi ciddiyim dedim. Elinde telefon var sürekli artık anlami da yok ama aç da hamile psikolojisi falan diye bak biraz oku, bebek üzüntüden etkilenir mi araştır dedim. Sabır denen bişey yok normal insandan acımasız oluyorlar bazen.

Kesin kasılma mı eminsen belirti tabi. Ama daha önce yaşadıysan yalancı kasılma da olabilir. Ağrın var mı?
Benm sürekli kaıslmalarım var gün içinde de ama bu kadar kısa aralıklar ile olmuyordu 1 saat arayla yarım saat arayla düzensiz oluyordu.yok hiç bi ağrım yok ama nst de de ağrım olmadığında böyle toplandığında 100 leri buluyordu

Sanırım susunca iyice yüz bulup kaprisli oluyorlar. Benimki ilk gebeliğimde öyle üzdü ki düşük yapınca bu sefer o kadar yapamadı korkudan ama yine de geriyor beni. Çok iyi anlıyorum evden git demeni, bazen benim de tek kalıp kafa dinleyesim geliyor. Allah yardımcımız olsun, doğuma kadar takmayalım da doğunca konuşuruz artık

Mervenin dediği gibi pozisyon değiştirip biraz takip et bakalım canım düzelecek mi..

Genel olarak yardımcıdır Allah var hakkını yiyemem ama bazen hamile değil de karşısında yabancı normal bi insan var gibi davranıyor. 50 defa söylemem gerekiyor bazı şeyleri yaptırırken. Yapıyor ama ya söyleniyor ya yüzünden belli oluyor. Oturmaya dinlenmeme garezin var diyor. Bazen demiyorum bile gücüm yetmese bile zorluyorum. Belki de bu yüzden ağrım kanamam oldu. Dile getirince de çıldırıyor el insaf ben daha ne yapayım diye. Ağlarsam iyice sinirleniyor. Ay neyse anlattıkça sinirleniyorum. Akşam da gelmiş sevgi gösterisi yapıyor. Yapmacık şeyler yapma bana normal ol yeter dedim. Normal görmese kendini zaten yapmaz gerci de neyse..

Benimki normal sadece canı benden çok ota çöpe aş eriyor aslında premses gibi davranıyor bana bu aksam perdeleri yikadi taktı evi süpürge yaptı yarın dip köşe silecek camları silecek
Aman boşver takma kafaya bırak hamileligini yaşasın esin nede olsa baba olacak kolay mi
Kızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
olabilir canım uzan bakalım geçecek mi kasılma haricinde sancı felan var mı belde ağrı felan

Benim de 2 hafta geri, 37 ye kadar gelmişsin sabret 2 buçuk ve üstü normal kabul ediliyor doğunca sütünle toparlarsin bebişini
İnş cnm 2 hamilelikte ilk zamanlar hep 1 hafta ileri gidiyor ama 30 dan sonra geri kalıyorlar anlamıyorumki

Uzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketli

Sen saate bakmaya devam et. Gerekirse de gidersin doğurursun artık canım hiç korkma. Hazır mı çanta?

3 bardak su içip soluna yat canım geçerse yalancı kasılmalardan geçmezse doktoruna ulaşırsın dinle kendini birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…