Ya ağrım yok sadece toplanıyo sonra salıyo kendini . O yüzden bilemyrumHadi hayırlısı 5 dakikaya düşerse hastaneye git canım ama suyun gelirse hemen gitmek gerekirmiş aklında olsun. Belki yalancı kasılmadır bekle bakalım, artarak devam ediyorsa ve şiddetlenip arası 5 dk düşerse doğum sancısıymış
Sana bi lohusa depresyonu yazıyoruz. Sadece kocaya işleyenAynenLohusalığımı da kaptırmaya niyetim yok beybi en çok ben lohusayım BEN
Doktoruna ulaşma şansın var mı?Kızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
Var aslında ama daha dün gttim hastaneye nst ye girdim hiç sancım çıkmadı . Evde kasılmam artıyor oraya gidince bişey yokDoktoruna ulaşma şansın var mı?
Uzan sola yat göbeğin bi yayılsın. Hangi pozisyondasın şu an?Var aslında ama daha dün gttim hastaneye nst ye girdim hiç sancım çıkmadı . Evde kasılmam artıyor oraya gidince bişey yok
Sol ama ben sola yattığımda daha çok toplanıyor. Sırtıma yastık koyup o şekilde yatyrum of Allahım hiç bişeyim normal değilUzan sola yat göbeğin bi yayılsın. Hangi pozisyondasın şu an?
Bir süre yan yat ama sırt üstü çok geriliyo ki oturur pozisyona yakın bile olsa.Sol ama ben sola yattığımda daha çok toplanıyor. Sırtıma yastık koyup o şekilde yatyrum of Allahım hiç bişeyim normal değil
Benimkinin genel hamilelik dönemi canımı sıkma takıntısı var. Özellikle yapiyor gibi unutamayacağım şekilde üzüyor beni. Sonra da daha ben ne yapayım sana yaranmak için bilmem ne deyip iyice moralimi bozuyor. Bugün hastane çıkışı dedim doguma kadar git istediğin yerde kal, hatta doğuma da gelme. Şakasına yada öylesine diyor da sanma vallahi ciddiyim dedim. Elinde telefon var sürekli artık anlami da yok ama aç da hamile psikolojisi falan diye bak biraz oku, bebek üzüntüden etkilenir mi araştır dedim. Sabır denen bişey yok normal insandan acımasız oluyorlar bazen.Kızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.
Tamam deniyorum inşallah geçerBir süre yan yat ama sırt üstü çok geriliyo ki oturur pozisyona yakın bile olsa.
Kesin kasılma mı eminsen belirti tabi. Ama daha önce yaşadıysan yalancı kasılma da olabilir. Ağrın var mı?Kızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
Ben de sağdan sola dönerken bi toplanıyo gibi yapıyo sonra yayılıyo. Geçer inşallah.Tamam deniyorum inşallah geçer
Benm sürekli kaıslmalarım var gün içinde de ama bu kadar kısa aralıklar ile olmuyordu 1 saat arayla yarım saat arayla düzensiz oluyordu.yok hiç bi ağrım yok ama nst de de ağrım olmadığında böyle toplandığında 100 leri buluyorduKesin kasılma mı eminsen belirti tabi. Ama daha önce yaşadıysan yalancı kasılma da olabilir. Ağrın var mı?
Sanırım susunca iyice yüz bulup kaprisli oluyorlar. Benimki ilk gebeliğimde öyle üzdü ki düşük yapınca bu sefer o kadar yapamadı korkudan ama yine de geriyor beni. Çok iyi anlıyorum evden git demeni, bazen benim de tek kalıp kafa dinleyesim geliyor. Allah yardımcımız olsun, doğuma kadar takmayalım da doğunca konuşuruz artıkBenimkinin genel hamilelik dönemi canımı sıkma takıntısı var. Özellikle yapiyor gibi unutamayacağım şekilde üzüyor beni. Sonra da daha ben ne yapayım sana yaranmak için bilmem ne deyip iyice moralimi bozuyor. Bugün hastane çıkışı dedim doguma kadar git istediğin yerde kal, hatta doğuma da gelme. Şakasına yada öylesine diyor da sanma vallahi ciddiyim dedim. Elinde telefon var sürekli artık anlami da yok ama aç da hamile psikolojisi falan diye bak biraz oku, bebek üzüntüden etkilenir mi araştır dedim. Sabır denen bişey yok normal insandan acımasız oluyorlar bazen.
Mervenin dediği gibi pozisyon değiştirip biraz takip et bakalım canım düzelecek mi..Benm sürekli kaıslmalarım var gün içinde de ama bu kadar kısa aralıklar ile olmuyordu 1 saat arayla yarım saat arayla düzensiz oluyordu.yok hiç bi ağrım yok ama nst de de ağrım olmadığında böyle toplandığında 100 leri buluyordu
Genel olarak yardımcıdır Allah var hakkını yiyemem ama bazen hamile değil de karşısında yabancı normal bi insan var gibi davranıyor. 50 defa söylemem gerekiyor bazı şeyleri yaptırırken. Yapıyor ama ya söyleniyor ya yüzünden belli oluyor. Oturmaya dinlenmeme garezin var diyor. Bazen demiyorum bile gücüm yetmese bile zorluyorum. Belki de bu yüzden ağrım kanamam oldu. Dile getirince de çıldırıyor el insaf ben daha ne yapayım diye. Ağlarsam iyice sinirleniyor. Ay neyse anlattıkça sinirleniyorum. Akşam da gelmiş sevgi gösterisi yapıyor. Yapmacık şeyler yapma bana normal ol yeter dedim. Normal görmese kendini zaten yapmaz gerci de neyse..Sanırım susunca iyice yüz bulup kaprisli oluyorlar. Benimki ilk gebeliğimde öyle üzdü ki düşük yapınca bu sefer o kadar yapamadı korkudan ama yine de geriyor beni. Çok iyi anlıyorum evden git demeni, bazen benim de tek kalıp kafa dinleyesim geliyor. Allah yardımcımız olsun, doğuma kadar takmayalım da doğunca konuşuruz artık
Benimki normal sadece canı benden çok ota çöpe aş eriyorKızlar bir şey soracağım az da içimi dökeceğim müsaadenizle. Sizin kocalarda da hamile sendromu var mı? Benimki benden hamile nerem ağrısa onun da ağrıyor, benden daha nazlı. Ben normalden bile sakinim hamile oldum olalı (çünkü ilk bebeğimi stresten düşük yaptım) adam hamile gibi kaprisli. Evlenirken de böyleydim herkes benden daha gelin, daha nazlı oldu ben milleti idare etmiştim. Hiçbir zaman esas kız olamicam sanırım hayat hikayemde.
olabilir canım uzan bakalım geçecek mi kasılma haricinde sancı felan var mı belde ağrı felanKızlar 00:02 geçeden beri 10 dk arayla kasılma yaşyrum 12 22 32 42 olarak bu doğum belirtisi değil demi ya
İnş cnm 2 hamilelikte ilk zamanlar hep 1 hafta ileri gidiyor ama 30 dan sonra geri kalıyorlar anlamıyorumkiBenim de 2 hafta geri, 37 ye kadar gelmişsin sabret 2 buçuk ve üstü normal kabul ediliyor doğunca sütünle toparlarsin bebişini
Uzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketliBenimki normal sadece canı benden çok ota çöpe aş eriyoraslında premses gibi davranıyor bana bu aksam perdeleri yikadi taktı evi süpürge yaptı yarın dip köşe silecek camları silecek
Aman boşver takma kafaya bırak hamileligini yaşasın esin nede olsa baba olacak kolay mi
olabilir canım uzan bakalım geçecek mi kasılma haricinde sancı felan var mı belde ağrı felan
Sen saate bakmaya devam et. Gerekirse de gidersin doğurursun artık canım hiç korkma. Hazır mı çanta?Uzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketli
3 bardak su içip soluna yat canım geçerse yalancı kasılmalardan geçmezse doktoruna ulaşırsın dinle kendini birazcıkUzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?