Evet evet herşey hazır araba da. Yarın sabah 9 da kontrolüm vardı zaten dayanırmı bilmyrum korkyrum da Rabbim hayırlısını versin inşallahSen saate bakmaya devam et. Gerekirse de gidersin doğurursun artık canım hiç korkma. Hazır mı çanta?
Tamam bide su içip deneyeyim3 bardak su içip soluna yat canım geçerse yalancı kasılmalardan geçmezse doktoruna ulaşırsın dinle kendini birazcık
Doğum olsa zaten uyumaya devam edemezsin. Uyuyabiliyorsan uyu kendini yorma.Uzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketli
Aralıkların düşmesi lazım herlde demi 3 5 dk ya . Bıraksam uyurum tutuyorum kendimi kaıslmaları hissedemezsem diye çnkü ağrım olmuyo kasılma olduğundaDoğum olsa zaten uyumaya devam edemezsin. Uyuyabiliyorsan uyu kendini yorma.
Bence uyuyabiliyosan uyu sen uyurken çıkamaz sonuçta. Hem senin de tüm kaslar gevşer rahatlarsın. Sabaha da az kaldı kontrole gider bakarsın nstye de.Aralıkların düşmesi lazım herlde demi 3 5 dk ya . Bıraksam uyurum tutuyorum kendimi kaıslmaları hissedemezsem diye çnkü ağrım olmuyo kasılma olduğunda
Bence uyuyabiliyosan uyu sen uyurken çıkamaz sonuçta. Hem senin de tüm kaslar gevşer rahatlarsın. Sabaha da az kaldı kontrole gider bakarsın nstye de.
Sabaha yanında görüyormuşsunAralıkların düşmesi lazım herlde demi 3 5 dk ya . Bıraksam uyurum tutuyorum kendimi kaıslmaları hissedemezsem diye çnkü ağrım olmuyo kasılma olduğunda
Yeminle hep aynı model demek kiGenel olarak yardımcıdır Allah var hakkını yiyemem ama bazen hamile değil de karşısında yabancı normal bi insan var gibi davranıyor. 50 defa söylemem gerekiyor bazı şeyleri yaptırırken. Yapıyor ama ya söyleniyor ya yüzünden belli oluyor. Oturmaya dinlenmeme garezin var diyor. Bazen demiyorum bile gücüm yetmese bile zorluyorum. Belki de bu yüzden ağrım kanamam oldu. Dile getirince de çıldırıyor el insaf ben daha ne yapayım diye. Ağlarsam iyice sinirleniyor. Ay neyse anlattıkça sinirleniyorum. Akşam da gelmiş sevgi gösterisi yapıyor. Yapmacık şeyler yapma bana normal ol yeter dedim. Normal görmese kendini zaten yapmaz gerci de neyse..
Uyu hadi sabah da bize yazmayı unutma.güleceğim yoktuuu sağolasınn haklısın aslında ben uyurken çıkamaz herlde .
Sabaha yanında görüyormuşsunÖyle kolay doğum yok hanımmm uyu sen başını bekleme çocuğun Sabah da kontrol varmış bisey olmaz Allah'ın izniyle
Tamamdır , iyi gecelerUyu hadi sabah da bize yazmayı unutma.
Kız daha bi şey noolcak doğum olcak. Korkma artık Allah'ın izniyleO zman gideyim uyuyayım, bişey olmaz inşallah
Ben geç kalkıyorum ben kalkana kadar doğurmaO zman gideyim uyuyayım, bişey olmaz inşallah
Korkma canım bişey olmaz inşallah benimde sürekli toplanıyor ama dakika tutmadim gunde 10 kez oluyordur belki daha fazla yarin nstye gidicemUzanıyorum 12 den beri zaten ama hala 10 dk da 1 gelmeye devam ediyor aralığı düşmedi şuanda . Hiç bi yerimde bi ağrı yok sadece toplanıyo sonra salıyo. Doğumun tam başlaması için 3 5 dk diyor internette ağrı vs diyor şuan ağrı bişey yok elhamdülillah. Korkumdan uyuyamıyorum da bebekte çok harketli
Evet 5 dk ya düşmesi lazım zaten o sanciya uyuyamazsin karın ağrısı gibi oluyorAralıkların düşmesi lazım herlde demi 3 5 dk ya . Bıraksam uyurum tutuyorum kendimi kaıslmaları hissedemezsem diye çnkü ağrım olmuyo kasılma olduğunda
Hahah şmdi ne desem yalan olur hayırlısı diyim etiketlerim seniBen geç kalkıyorum ben kalkana kadar doğurma
Bişey olmaz canım en fazla evdeki nüfus çoğalır sabahaO zman gideyim uyuyayım, bişey olmaz inşallah
Dr 5 dk da bir olunca gel demişti de ondan sayıyorum korkumaEvet 5 dk ya düşmesi lazım zaten o sanciya uyuyamazsin karın ağrısı gibi oluyor
Ağrı yokmuş uyu dinlen kasılmaları saymaya gerek var mi ki
Ay aman hayrlsıyla bi sabah olsun dr uma gideyim deBişey olmaz canım en fazla evdeki nüfus çoğalır sabaha
Daha 36+3 olduk bugun . Ya gün içinde de saatte 1 fln toplanıyor zaten mesela bugun 9 da kalktım 3 e kadar 12 defa kasılmam olmuş . Ama 12 den beri hep 10 dk arayla toplandı bıraktı o korktu beni hiç böyle olmamıştımKorkma canım bişey olmaz inşallah benimde sürekli toplanıyor ama dakika tutmadim gunde 10 kez oluyordur belki daha fazla yarin nstye gidicem
Senin hafta da 37 diyor artık gelirse de hosgelsinben kızımı 37+0da dogurmustum kuveze felan girmedi endişe etme inşallah güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?