2021 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar hastanede hemsıreye verecegımiz posete hurca ne koydunuz yada koyacaksınız
Ben de hastane çıkışı koydum ve bez koydum sadece
Bi de battaniye veririm sanırım
Onu koydum mu hatırlamıyorum
Hazırlayalı oldu bayağı

Şişme yeleğinden tanıdım beybi niye yolladı nst seni? Muayene oldun mu ki?
Şişme yelek değil kız yeşil şişmesiz yelek ne bilim yoğunluk varmış önden nst olsun dedi
Zaten sinir oldum az kalsın kavga ediyordum çok yoğunluk yarın gel diyor sekreter demiş

Şişme yelek değil kız yeşil şişmesiz yelek ne bilim yoğunluk varmış önden nst olsun dedi
Zaten sinir oldum az kalsın kavga ediyordum çok yoğunluk yarın gel diyor sekreter demiş
Allah allah normalde sancı yoksa istemezdi nst sırf başı kalabalık diye mi yolladı acaba. Valla ben kocayla geldim kavga eder zaten kaprisli biliyonuz işten çıktı taa beyoğlundan beni aldı buraya geldik

Allah allah normalde sancı yoksa istemezdi nst sırf başı kalabalık diye mi yolladı acaba. Valla ben kocayla geldim kavga eder zaten kaprisli biliyonuz işten çıktı taa beyoğlundan beni aldı buraya geldik
Kız dövüm mü senin yerine ayy bilim ya kız nst ye gel bi tanıdığıma bakıp çıkcam de

Anam emzik filan sa takmış
Senin çok işin var
ay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diye o yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…