- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Gördüm seni tanıdım doktorun kapısındayım beyaz sweatli karanfil taktım gel
Ben de hastane çıkışı koydum ve bez koydum sadeceMerhaba kızlar hastanede hemsıreye verecegımiz posete hurca ne koydunuz yada koyacaksınız
Nst ye girdim nerden tanıdın bn tanımadım ufff gel nst yeGördüm seni tanıdım doktorun kapısındayım beyaz sweatli karanfil taktım gel
Şişme yeleğinden tanıdım beybiNst ye girdim nerden tanıdın bn tanımadım ufff gel nst ye
Yok anam yok evde hiç huzurm yokHerkes evde güvende hisseder bea
Şuanlık bşşeyim yok benim özel isteğim üzerine yattım dün gece çok korkuncaSancı mı varmış?Doğum mu olacak?Çok heyecanlı
fiyatı düşünce ben az önce sipariş verdim bundanEvet Bnde öbür gruba atmıştım bundan böyle yapıcam tek
Bnm ki de buÇikolata Atölyesi Çiçek-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası - Fiyatı, Yorumları
Çikolata Atölyesi Çiçek-baskılı Metal Kutu Madlen Bebek Çikolatası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Şişme yelek değil kızŞişme yeleğinden tanıdım beybiniye yolladı nst seni? Muayene oldun mu ki?
Walla şu zamana kadar yaptığım en mantıklı şey oldu özel sigortaYat kız
Ben parasızlıktan yapamadım
Sen yat keyfince
Allah allah normalde sancı yoksa istemezdi nst sırf başı kalabalık diye mi yolladı acaba. Valla ben kocayla geldim kavga eder zaten kaprisli biliyonuzŞişme yelek değil kızyeşil şişmesiz yelek ne bilim yoğunluk varmış önden nst olsun dedi
Zaten sinir oldum az kalsın kavga ediyordum çok yoğunluk yarın gel diyorsekreter demiş
Ben yaptırsam da işe yaramayacaktı büyük ihtimalleWalla şu zamana kadar yaptığım en mantıklı şey oldu özel sigorta
Kız dövüm mü senin yerineAllah allah normalde sancı yoksa istemezdi nst sırf başı kalabalık diye mi yolladı acaba. Valla ben kocayla geldim kavga eder zaten kaprisli biliyonuzişten çıktı taa beyoğlundan beni aldı buraya geldik
Sağol cnm10lu hastane çıkışı ve bebek bezi koydum canım , kendim için de koymalı koyum bilemedim kendi eşyalarım başka hurçta onu da koymam gerekirse doğumganeye giderken koyuvercem hastanede
Ben bundan alirsam Eymen ariza cikarabilir. İki isim yaziyorlar mi acabafiyatı düşünce ben az önce sipariş verdim bundan
Almadılar içeri girdim kovaladılarrrKız dövüm mü senin yerineayy bilim ya kız nst ye gel bi tanıdığıma bakıp çıkcam de
Battanıye bı hastane cıkısı koyayım dıyorumbıde bıraz daha kalınlardan da koyarım sankıBen de hastane çıkışı koydum ve bez koydum sadece
Bi de battaniye veririm sanırım
Onu koydum mu hatırlamıyorum
Hazırlayalı oldu bayağı
ay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeAnam emzik filan sa takmış
Senin çok işin var
Az kaldı, sen maşallah benden kat kat iyisinBen yaptırsam da işe yaramayacaktı büyük ihtimalle
O yüzden amaaan
ben almıştım baya işe yarayacak gibi görünüyor. hoşuma gitti.Hastane çantası ıcın organızer hurc alan oldu mu kızlar
Bende aynı şeyi düşünüyorumDr bile eşini düşünmüşbari biraz daha beklesin doğur çık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?