2021 Aralık Anneleri

Doktor bol bol muz, kaşar ye dedi ama ben muza başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum bide magnezyumu da bıraktırdı ağrım yok diye, acaba arada tuvaletimi yapabilmek için magnezyum içsem zararı olur mu

Merhaba arkadaşlar , arkadaşım 36+5 de idi dün ve rutin kontrol için gitmiş doktoru suyunun azaldığını söylemiş ve hemen yatırıp doğum yapmış bana da gece mesaj yazmış " ben doğurdum "diye . Arada kasılmaları ,sancısı oluyordu son günlerde .

Muzu olgunlaşmış olanlarından ye canim daha az kabız yapıyo bende kilo aldirmaya ugrastigimdan anlıyorum seni şuan bide kayısı da ye muhakkak

Olmaz bnce Bnde gebelik boyunca 2 kere yedim mahvoldum

Ayy en tırstığım bu tür doğum

Bu konunun uzmanı benim

Sabah aç karnına sıcağa yakın ılık su iç
Sonra 2 tane kuru kayısı ye
Kahvaltıda yulaf lapası ye
Gün içinde de yemeklerine pırasa, bamya, brokoli, karnıbahar ekle
İkindi de yine kayısı ye ya da activia filan ye
Su en az 2 litre iç
Ayrıca kendimde işime yaradığını biliyorum diye filtre kahve de içiyorum ben veya salep içiyorum
Bi de bol bol yürüyüş

Hastanenin gebe eğitmeniyle görüştüm
Biberon emzik süt pompası kensşnlikle koymayın
Gerek olursa hastanede süt sağımı yapılıyor biberonla değil şırıngayla besleniyor diyor kesinlikle koyma dedi zaten koymadım ki dedim

Karnabahar Brokoli de gaz yapar hee
En az 3 litre 2 azmış diyetisyen öyle dedi Bana

Ben emzik koydum nolur nolmaz kusura bakmasınlar
Ama emzirme düzgün rutinine binene kadar anne dışında bi ley vermeyin diyorlar zaten
yoksa reddedebiliyormuş
Çocuk kolay olanı tercih ediyormuş

Karnabahar Brokoli de gaz yapar hee
En az 3 litre 2 azmış diyetisyen öyle dedi Bana
Zaten bağırsak çalıştıran şeyler gaz yapıyor hep
Gaz yapmayanlar da kabız yapıyor

Ne kadar içiyor bilemedim şimdi
1 içiyorsa 3 dersem gerçekçi bi hedef olmaz
2yse zaten 3 yapsın

Merhaba kızlar hastanede hemsıreye verecegımiz posete hurca ne koydunuz yada koyacaksınız
10lu hastane çıkışı ve bebek bezi koydum canım , kendim için de koymalı koyum bilemedim kendi eşyalarım başka hurçta onu da koymam gerekirse doğumganeye giderken koyuvercem hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…