- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Ya tatlıyla komik arası hislerde gidip geliyorum siz anlattıkçaay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeo yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş
Baktım yatamıyorum mecbur kafamı düzelttimAz kaldı, sen maşallah benden kat kat iyisin
Aaa olgunlaşmış fark ediyor mu? Ben de bozuk mozuk diye em sertleri yiyordumMuzu olgunlaşmış olanlarından ye canim daha az kabız yapıyo bende kilo aldirmaya ugrastigimdan anlıyorum seni şuanbide kayısı da ye muhakkak
Günde iki muz yiyorum halimi sen düşünOlmaz bnce Bnde gebelik boyunca 2 kere yedim mahvoldum
Ay ben direkt sana sormalıydım nasıl atladım bunu pü banaBu konunun uzmanı benim
Sabah aç karnına sıcağa yakın ılık su iç
Sonra 2 tane kuru kayısı ye
Kahvaltıda yulaf lapası ye
Gün içinde de yemeklerine pırasa, bamya, brokoli, karnıbahar ekle
İkindi de yine kayısı ye ya da activia filan ye
Su en az 2 litre iç
Ayrıca kendimde işime yaradığını biliyorum diye filtre kahve de içiyorum ben veya salep içiyorum
Bi de bol bol yürüyüş
ben mastitten ameliyat olmuştum çok zor günlerdi. bence sezaryenden daha zor du daha acı vericiydi. ama tabi kendi hatam bu. çok geç kalmışım canımın kıymetini bilmediğimdenAynn öyle bn mastitden çok çektşm hatıra bi yağ bezesi kaldı
ay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeo yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş
Günlerce yapamayınca, yapamamaktan karnın belin kasıkların ağrıdığında her şeyi yapabilir duruma geliyorsun biliyor musumAy ben direkt sana sormalıydım nasıl atladım bunu pü bana
Anam onca şey yapılır mı ya alt tarafı bi kaka
3 litre su içiyorum daha da arttırayım bari. Kuru kayısı ve ılık suyu da denicem ama diğer yiyecekleri yapacak mecalim yok
Benim hamilelikten önce de hep vardı şimdi de hala var. Günde 10 tane falan günlük ped değiştiriyorumŞimdi bi tane daha soru geliyor
Akıntınız oluyor mu kıvamı ve rengi nasıl?
Yapışkan gibi sarıdan çok ucuk yeşile çalan bi akıntım var ama kültür sonucum temiz çıktı. Sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için de munurol içtim ama idrar yolu enfeksiyonu çyle akıntı yapar mı
Bana da yap bezesi olmuş alırız yine çıkar dediler vazgeçtim ameliyattanben mastitten ameliyat olmuştum çok zor günlerdi. bence sezaryenden daha zor du daha acı vericiydi. ama tabi kendi hatam bu. çok geç kalmışım canımın kıymetini bilmediğimden
İyiden kabız ol hiç çıkmasınAaa olgunlaşmış fark ediyor mu? Ben de bozuk mozuk diye em sertleri yiyordum
Günde iki muz yiyorum halimi sen düşün
Ay ben direkt sana sormalıydım nasıl atladım bunu pü bana
Anam onca şey yapılır mı ya alt tarafı bi kaka
3 litre su içiyorum daha da arttırayım bari. Kuru kayısı ve ılık suyu da denicem ama diğer yiyecekleri yapacak mecalim yok
Onu ben de duydum ama korkumdan deneyemiyorımİyiden kabız ol hiç çıkmasın
Bi de aç karnına yenilince hatta hergün ishal bile yaparmış
Benimki bu kadar degil ama besikte yatiyor. Aslinda en cok kardesini o istedi.ay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeo yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş
Bnm koca dana 9,5 yaşında 1 hafta bebeğin yatağında yattı dedim bari doyana kadar yatsınay aynı benimki de böyle yaa. kıyafetleri yıkamaya ütülemeye başladım, 6,5 yaşında dana kadar ama her şeyi giymeye çalıştı. şapkaları falan genişletti hep zorla giyecem diyeo yüzden yatağını doğuma birkaç gün kala kurmayı düşünüyorum. yapma desek daha çok yapmak istiyor. eşimle çikolata mı hediyelik mi falan diye konuşuyorduk ona bile muhalefet oldu. biz oyun oynuyor zannederken bizi dinliyormuş sıpa ne gerek var diyor bana bilmiş
YaaaKızlar B BitterCikilata ile buluştuk sonundaçok tatlı ceylan gibi gözleri var doğurduktan sonra İstanbuldakiler gün mü yapsak
Benim su gibi akıntım oluyor, doktor beyaz süt kesiği gibi ya da sarı olursa akıntıda koku olursa mantar olabilir demişti. Enfeksiyondan da olur söylediğin gibi akıntıŞimdi bi tane daha soru geliyor
Akıntınız oluyor mu kıvamı ve rengi nasıl?
Yapışkan gibi sarıdan çok ucuk yeşile çalan bi akıntım var ama kültür sonucum temiz çıktı. Sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için de munurol içtim ama idrar yolu enfeksiyonu çyle akıntı yapar mı
Ayyy hadi inşallahBu arada oğluma yenidoğan çekim randevusu aldım
Sünneti salladım gittim çekim randevusu aldım
Hayattaki önceliklerim çok farklı
İsmini sordular
Bi duygulandım oğlumun adını sordular
Söyledim ben de
Yeleğinden tanıdımYaaasen de çok tatlısın oysaki sana bakmamıştım veee beni tanıdı bn tanımadım Allahım nasıl kendimi belli ettiysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?