2021 Aralık Anneleri

Ya tatlıyla komik arası hislerde gidip geliyorum siz anlattıkça
Bakalım bizim 2.ler olunca durum ne olacak
Az kaldı, sen maşallah benden kat kat iyisin
Baktım yatamıyorum mecbur kafamı düzelttim

Muzu olgunlaşmış olanlarından ye canim daha az kabız yapıyo bende kilo aldirmaya ugrastigimdan anlıyorum seni şuan bide kayısı da ye muhakkak
Aaa olgunlaşmış fark ediyor mu? Ben de bozuk mozuk diye em sertleri yiyordum
Olmaz bnce Bnde gebelik boyunca 2 kere yedim mahvoldum
Günde iki muz yiyorum halimi sen düşün
Ay ben direkt sana sormalıydım nasıl atladım bunu pü bana
Anam onca şey yapılır mı ya alt tarafı bi kaka
3 litre su içiyorum daha da arttırayım bari. Kuru kayısı ve ılık suyu da denicem ama diğer yiyecekleri yapacak mecalim yok

Benim erkek kardeşim doğduğunda kız kardeşim 13 yaşındaydı o bile çok kıskanmıştı. Şimdi 24 yaşında şakayla karışık hala der bu çocuk benim en büyük tranvam diye bende tam tersi bir sürü kardeşim olmasını isterdim anneme kızıyorum 3 çocuk az doğurmuşun diye.

Şimdi bi tane daha soru geliyor
Akıntınız oluyor mu kıvamı ve rengi nasıl?
Yapışkan gibi sarıdan çok ucuk yeşile çalan bi akıntım var ama kültür sonucum temiz çıktı. Sadece idrar yolu enfeksiyonu varmış onun için de munurol içtim ama idrar yolu enfeksiyonu çyle akıntı yapar mı

Günlerce yapamayınca, yapamamaktan karnın belin kasıkların ağrıdığında her şeyi yapabilir duruma geliyorsun biliyor musum

Bi ara lavman istiyordum
Eşim de acele etme filan diyordu
Böyle bi şey keyiften istenebilir mi zaten diye çıkışmıştım
Bizim doktor lavmana feci karşı olunca o umutlarım da söndü
Şimdi çok sıkıştırmadan eper 2 gün gitmediysem alıyorum ilacı
Bi kere 3 veya 4 gün gidememiştim galiba
O akiam tuvalette nasıl doğurmadım bilmiyorum
Bağıra çağıra zorla çıktım resmen tuvalete

Benim hamilelikten önce de hep vardı şimdi de hala var. Günde 10 tane falan günlük ped değiştiriyorum yapış yapış yeşilimsi sarımsı ıslak bir akıntı benimki, enfeksiyon vs de yok daha dün idrar tahlili yapıldı, böyle yaşayıp gidiyorum

ben mastitten ameliyat olmuştum çok zor günlerdi. bence sezaryenden daha zor du daha acı vericiydi. ama tabi kendi hatam bu. çok geç kalmışım canımın kıymetini bilmediğimden
Bana da yap bezesi olmuş alırız yine çıkar dediler vazgeçtim ameliyattan

İyiden kabız ol hiç çıkmasın
Bi de aç karnına yenilince hatta hergün ishal bile yaparmış

Bnm nst de sancı neyin çıkmadı
Zate dedim sancım yok illa para alcaklar ya dr normal doğuma çıktı bekliyom hala

Benimki bu kadar degil ama besikte yatiyor. Aslinda en cok kardesini o istedi.
Dün bandanalarini takti gezdi evde

Bnm koca dana 9,5 yaşında 1 hafta bebeğin yatağında yattı dedim bari doyana kadar yatsın

Bu arada oğluma yenidoğan çekim randevusu aldım
Sünneti salladım gittim çekim randevusu aldım
Hayattaki önceliklerim çok farklı

İsmini sordular
Bi duygulandım oğlumun adını sordular
Söyledim ben de

Kızlar B BitterCikilata ile buluştuk sonunda çok tatlı ceylan gibi gözleri var doğurduktan sonra İstanbuldakiler gün mü yapsak
Yaaa sen de çok tatlısın oysaki sana bakmamıştım veee beni tanıdı bn tanımadım Allahım nasıl kendimi belli ettiysem

Benim su gibi akıntım oluyor, doktor beyaz süt kesiği gibi ya da sarı olursa akıntıda koku olursa mantar olabilir demişti. Enfeksiyondan da olur söylediğin gibi akıntı

Ayyy hadi inşallah
Bnm öküz kocam ne gerek var dedi
pardon saygıdeğer boğa boğa Burcu ondan o hakaret olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…