- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Geçmiş olsun o zmn sağlıkla gelsinPlesanta previa benimki riskli oldugu için
Siz şu anda doğum izninde misiniz? Bebde öğretmenim 32. Haftamda dogum iznine ayrıldım. Aldığım raporda tahmini doğum tarihim yazıyor, Mebbiste mazeret izni kısmına analık izni diye o surecteki gun sayisini girmişler, 56 gun mu ne.. doğum yapınca geri kalam kısmı tekrar mı girecekler, tekrar mı rapor alıcaz kafam karıştı. Bilginiz var mi sizde nasıl işlemişler sistemeBenim ek dersimin olmaması sarstı bizi de
Adam hep çıksa nolur ben çıkamıyorum
Ayy şimdi gördüm cidden kafayı yemiş hemde cetvel.kadar diyo yaaaaKirmizi kısmı okusana bide
TemammmmHemoroidin nerdeyse oraya
Sağol canım inşallah hepimizinkiGeçmiş olsun o zmn sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin bebişSağol canım inşallah hepimizinki
Sonsuza?Şu zmaana kadar kullanacan dedi mi?
Ne çabuk uyandınSonsuza?
Hamilelikte mi başladın sen?
Ben yıllardır kullanıyorum
Hiç bakmadımSiz şu anda doğum izninde misiniz? Bebde öğretmenim 32. Haftamda dogum iznine ayrıldım. Aldığım raporda tahmini doğum tarihim yazıyor, Mebbiste mazeret izni kısmına analık izni diye o surecteki gun sayisini girmişler, 56 gun mu ne.. doğum yapınca geri kalam kısmı tekrar mı girecekler, tekrar mı rapor alıcaz kafam karıştı. Bilginiz var mi sizde nasıl işlemişler sisteme
E bu kasar uyunıyor tuvalete gitmedenNe çabuk uyandın
Evet öncesinde normaldiSonsuza?
Hamilelikte mi başladın sen?
Ben yıllardır kullanıyorum
O zaman bilmiyorumEvet öncesinde normaldi
Kasar maden suyu muz diyorlar.34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Maden suyu özellikle çok kilo aldırıyor bence. Muz ceviz fındık kaşar özellikle eski kaşar süt34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Ben eutrox 25Troit için ilaç kullanan var mıydı?
Ayyyy cok az kalmis cnm saglikla gelsin insallahKızlar bugün muayene vardı 36+0 ım 2700gr olmuş bebegim ve haftaya doğuruyorum kısmetse 37+0 yatış olcak dedi doktor
Ay ne bileyimÇoook güldüm bunaacaba nerde mevsimin
Beeen levotiron 75 kullanyrumTroit için ilaç kullanan var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?