Ben kullanıyorum gebelikte çıktı tiroid 50 mg günlük , 1.5 ay oldu başlayalı belki gebelikten sonra geçer takip edilecek ama ilacı hiç sevmedimTroit için ilaç kullanan var mıydı?
Bol bol protein tutket canım et,balık,kasar ,maden suyu ,süt . Ben muzun üstüne pekmez ilave edip yiyiyorum .34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Beeen levotiron 75 kullanyrum
Ben kullanıyorum gebelikte çıktı tiroid 50 mg günlük , 1.5 ay oldu başlayalı belki gebelikten sonra geçer takip edilecek ama ilacı hiç sevmedim
Kaşar muz maden suyu kefir kuru yemiş bakliyatta ye doktorum demişti, bide balık ve özellikle beyaz et yoğurt icebilirsen süt en önemlisi de soluna yat bu şekilde gün içinde de istirahat etmeye özen göster34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Pilav beyaz ekmek cips vs gibi bebeğe yaramayacak ama sana kilo aldıracak şeylerden uzak dur canım, boşa bunlarla iştahını kesme. Ben yanıma çiğ badem ceviz ve pet şişeyle süt koyuyorum, gördükçe atıştırıyorum kilo alımımız iyi gitti bu ara. çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Muz kaşar peyniri yazılmış zaten. Ama en önemlisi gelişme geriliği vs denediği sürece canını sıkma, her bebek 3.5 4 kilo doğacak diye bir kural yok, sağlıklı olsun yeter. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
34.Haftada benim de 2140 çıktı. Normal dedi. Ben de 2700 doğmuşum zaten. Güzel besleniyorum ama genetiktir belki.34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Troit için ilaç kullanan var mıydı?
Doğumdan sonrası için ne dedi doktor?Benn 1 yıldır sabahları 50 mg eutrox kullanıyorum
Kız tadı yok ki ilacınBen kullanıyorum gebelikte çıktı tiroid 50 mg günlük , 1.5 ay oldu başlayalı belki gebelikten sonra geçer takip edilecek ama ilacı hiç sevmedim
34.Haftada benim de 2140 çıktı. Normal dedi. Ben de 2700 doğmuşum zaten. Güzel besleniyorum ama genetiktir belki.
Yok gebelikte değerlerin belli bi aralıkta olması gerekiyormuş tiroid bende yüksek çıktı 2 ye yakın olmalıymış ben de ilk başta 5 çıktı ilaçla 2.8 indi dozu artırıp kullanmaya devam 3 haftada bir kontrol dedi gebe olmasan ilaç başlanmazdı bile dedi o yüzden muhtemelen sonlandıracak ama takip ederek tabiDoğurunca aynen devam di mi?
Çarpıntı yapıyoKız tadı yok ki ilacın
Aynısı oldu bende de. Ama doğumdan sonra da devam et 15 20 gün sonra bakarız tekrar dedi. Sizin doktorlar ne dedi son kontrol için onu merak ediyorum.Yok gebelikte değerlerin belli bi aralıkta olması gerekiyormuş tiroid bende yüksek çıktı 2 ye yakın olmalıymış ben de ilk başta 5 çıktı ilaçla 2.8 indi dozu artırıp kullanmaya devam 3 haftada bir kontrol dedi gebe olmasan ilaç başlanmazdı bile dedi o yüzden muhtemelen sonlandıracak ama takip ederek tabi
34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıl
Her şartta doğuma kadar ilaç değer düşük olsa bile çünkü ilaçla düşüyor bıraktığın an tekrar çıkar dedi doğumdan sonra bakarız sonlandırırz belki dedi. sana ultrasonla bakıldı mı boğazına ben de nodül vs çıkmayınca gebelikle ilgili bi artıştır dediAynısı oldu bende de. Ama doğumdan sonra da devam et 15 20 gün sonra bakarız tekrar dedi. Sizin doktorlar ne dedi son kontrol için onu merak ediyorum.
Evet çarpıntı yaparmış inşallah geçer de kullanmazsınÇarpıntı yapıyotüylendim bi de
Tabi bakıldı. Nodül yok ama çok homojen değil gorüntü gebelikten sonra da kontrol edelim dedi radyoloji uzmanı.Her şartta doğuma kadar ilaç değer düşük olsa bile çünkü ilaçla düşüyor bıraktığın an tekrar çıkar dedi doğumdan sonra bakarız sonlandırırz belki dedi. sana ultrasonla bakıldı mı boğazına ben de nodül vs çıkmayınca gebelikle ilgili bi artıştır dedi
Doğumdan sonrası için ne dedi doktor?
Benimde kanda hafif enfeksiyon cikti kendin atlatmani istiyorum ilaca gerek yok dediAh geçmiş olsun. Bu enfeksiyonlarımız bebitolara zarar beriyor mu acaba ben de onu sormayı unuttumkanda çıkmasına rağmen takip et demesine şaşırdım bu ne rahatlık arkadaşım benimki hemen ilaç veriyor, enfeksiyon önemli diyor ben o yüzden çok tırsıyorum
Haftaya gidicem dahiliyeye bakalım ne dicek haberdar ederim doğum sonrası için yorumu neTabi bakıldı. Nodül yok ama çok homojen değil gorüntü gebelikten sonra da kontrol edelim dedi radyoloji uzmanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?