2021 Aralık Anneleri

34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Kaşar muz maden suyu kefir kuru yemiş bakliyatta ye doktorum demişti, bide balık ve özellikle beyaz et yoğurt icebilirsen süt en önemlisi de soluna yat bu şekilde gün içinde de istirahat etmeye özen göster

34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıldı
Pilav beyaz ekmek cips vs gibi bebeğe yaramayacak ama sana kilo aldıracak şeylerden uzak dur canım, boşa bunlarla iştahını kesme. Ben yanıma çiğ badem ceviz ve pet şişeyle süt koyuyorum, gördükçe atıştırıyorum kilo alımımız iyi gitti bu ara. çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Muz kaşar peyniri yazılmış zaten. Ama en önemlisi gelişme geriliği vs denediği sürece canını sıkma, her bebek 3.5 4 kilo doğacak diye bir kural yok, sağlıklı olsun yeter. Sen stres yaparsan bebeğin de etkilenir

Doğurunca aynen devam di mi?
Yok gebelikte değerlerin belli bi aralıkta olması gerekiyormuş tiroid bende yüksek çıktı 2 ye yakın olmalıymış ben de ilk başta 5 çıktı ilaçla 2.8 indi dozu artırıp kullanmaya devam 3 haftada bir kontrol dedi gebe olmasan ilaç başlanmazdı bile dedi o yüzden muhtemelen sonlandıracak ama takip ederek tabi

Aynısı oldu bende de. Ama doğumdan sonra da devam et 15 20 gün sonra bakarız tekrar dedi. Sizin doktorlar ne dedi son kontrol için onu merak ediyorum.

34. haftadayım. kilo 2060 çıktı. boy uyumlu ama kilo az dedi doktor. neler yemeliyim? canım çok sıkıl
Aynısı oldu bende de. Ama doğumdan sonra da devam et 15 20 gün sonra bakarız tekrar dedi. Sizin doktorlar ne dedi son kontrol için onu merak ediyorum.
Her şartta doğuma kadar ilaç değer düşük olsa bile çünkü ilaçla düşüyor bıraktığın an tekrar çıkar dedi doğumdan sonra bakarız sonlandırırz belki dedi. sana ultrasonla bakıldı mı boğazına ben de nodül vs çıkmayınca gebelikle ilgili bi artıştır dedi

Tabi bakıldı. Nodül yok ama çok homojen değil gorüntü gebelikten sonra da kontrol edelim dedi radyoloji uzmanı.

Benimde kanda hafif enfeksiyon cikti kendin atlatmani istiyorum ilaca gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…