Bizimdi boynuna dolanmisti kordon ama doktor demisti ki ..hic korkulacak bisey yok eline dolanmasiyla boynuna dolanmasi ayni sey kulagina korkunc gelmesin..bu sali gittim doktora cok sukur geri kurtarmis kendini...hatta ben asiri hareket ediyor diye esimi uyandirup kesin kordona dolandi yardim istiyor cocuk bogulacak demistimKızlar bebek birden aşırı hareket edince kordon filan dolanmaz değil mi? Biri yazmıştı kordon dolanmış ama sorun olmamış diye. Aniden sağa sola tepişince korktum
Benim eşim de rahat bırak çocuğu diyorBende hafif vuruyorumeşim diyo napiyosun yaaa ört karnını .
Aynı bende de sürekli bir kaybetme korkusu başladı anneme bir şey olursa babama bir şey olursa ya eşim bebeğimizi göremezse diye çok düşünüyorum bazenBenim de aklıma geliyor böyle şeyler. Eşimin halası doğumda ölmüş, kuzenini eşimin ailesi büyütmüş, yakınımda böyle bir örnek varken ya doğumda ölürsem diye korkuyorum, kimseyi üzmemek için bir şey de diyemiyorum
Onun dışında da aklıma ailemin ölümü, kedilerimin köpeğimin ölümü düşüyor ağlayıp duruyorum, hormonal sanırım bunlar
Haklısın canım benim ilk bebek ona rağmen korkuyorum, aklıma kötü şeyler geliyor ağlıyorum her şeye ama normal bunlar hormomlardan oluyor. Dua edicez stres yapmak iyi değil bebeklereAklima neler geliyo anksiyetem tuttu iyice son zamanlarda dogumdan sonra oglumdan da ayri kalacam onu da ayri dusunuyorum o babasiyla babannesinde kalacak ben bebekle annemde kalacam.yanima alayim desem benim oglan ustumde ziplayabilir biraz ani hareketleri olan bi cocuk ameliyatli halimle ona ters davranirim diye korkuyorum herseyi dusunuyorum bu ara
Günde 2 kere magnezyum kullanıyorum. magnezyumdan yarım saat sonra çalışmaya başlıyorAy ne bileyim doktor demedi ki iki kere al diye
Bi kere al demişti işte
Neyse tuvalete rahat çıkacaksam çok heyecanlıyım
Evet canım öyleymiş bir arkadaş daha yazdı sağolsun içim rahat etti duyunca. Aynı senin gibi oldum az önce dedim bişey oldu sağa sola çarpıyor kendiniBizimdi boynuna dolanmisti kordon ama doktor demisti ki ..hic korkulacak bisey yok eline dolanmasiyla boynuna dolanmasi ayni sey kulagina korkunc gelmesin..bu sali gittim doktora cok sukur geri kurtarmis kendini...hatta ben asiri hareket ediyor diye esimi uyandirup kesin kordona dolandi yardim istiyor cocuk bogulacak demistimoda dalga gecmisti benimle onuda sordum doktora kan akisi normal gidiyor kordondan cirpinma falan yok demisti
Ama anlamadan enfeksiyon da olabiliyoruz o zaman bebitolar zarar mı görüyorBnmki de ama enfeksiyon olduğu için çok zararlıymış ondan
Yok cnm o kadar bişi olmaz sanırım önlem için tahlil istiyorlarAma anlamadan enfeksiyon da olabiliyoruz o zaman bebitolar zarar mı görüyor
Benimkide 1 hafta içinde kordonu geri çıkardı. O kadar mutlu olmuştum ki. Kordon olduğunu düşünmek bile geriyordu beniBizimdi boynuna dolanmisti kordon ama doktor demisti ki ..hic korkulacak bisey yok eline dolanmasiyla boynuna dolanmasi ayni sey kulagina korkunc gelmesin..bu sali gittim doktora cok sukur geri kurtarmis kendini...hatta ben asiri hareket ediyor diye esimi uyandirup kesin kordona dolandi yardim istiyor cocuk bogulacak demistimoda dalga gecmisti benimle onuda sordum doktora kan akisi normal gidiyor kordondan cirpinma falan yok demisti
Kimbili hiç bişey demedi ki. Normalde yoktu bnmde sormak aklıma gelmedi yarın sabah geldiğinde bi sorayımDoğurunca aynen devam di mi?
Bn dün gittim 3 hafta dedi
Ben ettim, bir kabın içinde dolaba koydum bile. Erken mi ki? Aman en azından bir sudan geçirmek yeter kullanmaya başlarken.Bu emzikti biberondu pompaydı ne zaman streilize edilecek?
Yeter herhalde ya.Ben ettim, bir kabın içinde dolaba koydum bile. Erken mi ki? Aman en azından bir sudan geçirmek yeter kullanmaya başlarken.
Yaşasın benimki de kargoda yarın gelirBn dün gittim 3 hafta dedihaftaya cuma tarih vercek
Losyon geldi orjinmiş
Markasi ne kiBeeeniim düüüüüün 70e aldığım pompa bugüüüüun 60 düşmüş.
38+5 de inşallah tahminen 2aralıkYaşasın benimki de kargoda yarın gelir
İyi süper ben de 3 hafta diye bekliyordum zaten 38 sonu 39 başı ideal ben tarihi onaylıyorum
Bnm 149 aldığım losyon olmuş 119Beeeniim düüüüüün 70e aldığım pompa bugüüüüun 60 düşmüş.
BabyplusMarkasi ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?