2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebek birden aşırı hareket edince kordon filan dolanmaz değil mi? Biri yazmıştı kordon dolanmış ama sorun olmamış diye. Aniden sağa sola tepişince korktum
Bizimdi boynuna dolanmisti kordon ama doktor demisti ki ..hic korkulacak bisey yok eline dolanmasiyla boynuna dolanmasi ayni sey kulagina korkunc gelmesin..bu sali gittim doktora cok sukur geri kurtarmis kendini...hatta ben asiri hareket ediyor diye esimi uyandirup kesin kordona dolandi yardim istiyor cocuk bogulacak demistim oda dalga gecmisti benimle onuda sordum doktora kan akisi normal gidiyor kordondan cirpinma falan yok demisti

Aynı bende de sürekli bir kaybetme korkusu başladı anneme bir şey olursa babama bir şey olursa ya eşim bebeğimizi göremezse diye çok düşünüyorum bazen

Haklısın canım benim ilk bebek ona rağmen korkuyorum, aklıma kötü şeyler geliyor ağlıyorum her şeye ama normal bunlar hormomlardan oluyor. Dua edicez stres yapmak iyi değil bebeklere

Evet canım öyleymiş bir arkadaş daha yazdı sağolsun içim rahat etti duyunca. Aynı senin gibi oldum az önce dedim bişey oldu sağa sola çarpıyor kendini

Benimkide 1 hafta içinde kordonu geri çıkardı. O kadar mutlu olmuştum ki. Kordon olduğunu düşünmek bile geriyordu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…