2021 Aralık Anneleri

Bebeklerin doymasıyla ilgili bi reels.

Sizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
Evet benimki de çok hıçkırıyor
Gün içinde baya hareket ediyor aslında ama ne hikmetse doktora gittiğimde ultrason kapısından girdiğim an duruyor
En son kontrolde randevu saatini beklerken kaburgalarımı hoplatıyordu nstye bir girdim tık yokk.
Kadın da çok az hareket etmiş uyuyor mu acaba dedi
Dedim valla evde böyle değil
Bir dahaki sefere kapıda soda içip giricem sodaya çıldırıyor hiç denedin mi?

Sizin çocuklar da sürekli hıçkırıyor mu
Tekme işinden gündüz çok anlamıyorum hıçkırığı sağlıklı olarak kabul ediyorım o yüzden
Bnm ki akşamları fix saati şaşmıyor hıçkırıyor ama gün içinde sakin ya bazen tırsıyorum

Ay maşallah ne güzel kilo alabilmiş bebiş yaptığından farklı olarak ne yaptın bu 11 günde acaba
Canım bebeğe kilo aldiran besinleri biliyorsun zaten soda muz kaşar vs onlara devam ettim başta 3 haftaydi bizim geriligimiz şimdi 1 haftaya düştü galiba, günde en az 2 saat sol yanıma yatış bol istirahat yani ha bide OMEGA 3 alıyorum ultra omega ve günde 2 tane bunun etkisi varmı bilmiyorum ama doktorum özellikle gerilik icin verdi bide bu hafta özellikle yaptığım şey gece yatmadan 1 kase ev yoğurdu ve cogunluk kırmızı et yerdim tavuk etine ağırlık verdim bunu da doktorum söyledi onun yanında bakliyat yemeyede özen gosteriyorum buda doktorumun tavsiyesi

Eki Görüntüle 2950914

E bu emzikte delik var. Böyle mi oluyo be emzikler artık
Benim Kine baktım şimdi yok ama içi hava dolu da değil başka bir yerinden çıkıyor galiba, o delikten bebeğe hava vermesin sonra gaz olur ne biliyim bı amacı var mıdır ki çözemedim heralde üretirken dikkate almışlardır

Ben ilk çocuğum için almıştım var elimizde havanın çok kuru zamanlarda kullandık istanbul genel olarak nemli ihtiyaç hissetmedik ama hasta olduğunda vs açıyorum
Markası ne canim memnun musun? Benim küçük kızın burnu tıkanıyor geceleri, bir de öksürük için iyi geliyor diye yorumlar okudum. Bizim ev kışın kuru oluyor petekler yanınca Ankara havası zaten kuru, kendim de rahatsız oluyorum geceleri boğazım gıcıklanıyor. Bebek için de iyi olur diye alalım dedik ama işe yarar inşallah

Weewell markası güzel buhar veriyor bir de içine eczaneden yaptırdığımız nefes açıcı damlatıyorduk biz biraz ses yapıyor su sesi onun dışında iyi Ankara için gerekli olur evet odada nem için ıslak az sıkılmış damlatmayan havluyu peteğe koyunca da güzel buhar veriyor yumuşatıyor havayı öyle de denedim şifa olsun yavrulara memnun kalırsınız ama inşallah

Cok baktıkça kafam karıştı aldım artık akşam indirim yaptılar. Sağol canım inşallah

Tesekkur ederim ben de hepsini deniiicem

Kızlar eskilerin hamile karnına bakıp bebeğin boyutuna yorum yapması çok da hurafe değilmiş karın ölçüsüne göre bebek kilosu hesaplama diye bilimsel bir method varmış bakın.

Eklentiler

• BCF8AA21-D897-4964-B043-C7516C06E396.webp
    54 KB · Görüntüleme: 46
Bn zamanında BİM’e gelmişti ordan almıştım bim ganimetleri Bnm oğlan alerjik kullanıyordum sonra dr iyi gelmiyor yapma dedi evde paketli duruyor

Suyu ben sıktım sıktım çıkmadı dibinden bi yerden çıktı sanki. Başlayacam böyle işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…