- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Ayy bn dün ayakta duramıyordum dedim bişi geliyorSaanki arada vajinamda bi batma gibi bi şey oluyo gibi değişik. Ay doğuraydım.
Yok ayol ne nişanıAyy bn dün ayakta duramıyordum dedim bişi geliyor
Adet olursun birden boşalır ya öyle bişi oldu bişi yoktu ama kanala mı girdi ne etti
Nette okudum kanala bile girdikten 2-4 hafta arası doğummuş nişan gelirmiş var mı bişi sende
O zmn var durYok ayol ne nişanı
Bilemiyorum komşumda var şuan bebek için kullanıyor ama derin geldi bana çekmecelerden dolayı yüksek de oluyor çocuğu alıp koymak zor gibi daha yere yakın sonra yan barını çıkardıktan sonra kendi inip çıkabileceği tarzda olması daha kolaylık sanki yine de siz bilirsiniz şimdiden uzun sağlıklı deliksiz uykuları olsun miniğinAyy ben de kucuk olsn 1yasa kadar kullansin yeter dedim de yok bizimkiler hep buyuklere gittiler cocuk rahatca yatsin bikac sene diye
Öne eğilemiyom ama dik koltuktan tutuyom sayılır mı ki
Şu hareketi uydurmasyon yapıyom kafama göre
Bi fe perine masajı şeyi varmış onarsa bak
Şu hareketi uydurmasyon yapıyom kafama göre
Ay yok parmaklayamam.Bi fe perine masajı şeyi varmış onarsa bak
Bende avm ye gittim. E bebek geziyordum. Bizimki galiba geliyor dedim cok siddetli sancim olduAyy bn dün ayakta duramıyordum dedim bişi geliyor
Adet olursun birden boşalır ya öyle bişi oldu bişi yoktu ama kanala mı girdi ne etti
Nette okudum kanala bile girdikten 2-4 hafta arası doğummuş nişan gelirmiş var mı bişi sende
E bebekte 1ay felan önceydi sanırım canım 150lira üstüne 30lieaya düşüyordu öylelikle aldık bizdeOtuza düşmedi kız nerde otuza düştü bayılırım haa.
Bizim yatak odasina kurdugumuz besik bu.Besik hakkinda yorumlarinizi bekliyorum guzel anneler 70×1.30
Ay simdi aldın sandım hee iyi iyi güle güle kullanE bebekte 1ay felan önceydi sanırım canım 150lira üstüne 30lieaya düşüyordu öylelikle aldık bizde
Yaa aman dikkatli olBende avm ye gittim. E bebek geziyordum. Bizimki galiba geliyor dedim cok siddetli sancim oldu
Hemen eve geri geldik. Bu da son gezmem oldu galibaYaa aman dikkatli ol
Bn detayı bilmimAy yok parmaklayamam.
Olsun Zeyno kız doğunca gezersinHemen eve geri geldik. Bu da son gezmem oldu galiba
Bence vücudunun sesini dinle ayrıca bahsettiğin gibi yapmak totoyu rahatlatıyor. Benimde çok ağrım oluyor esneme hareketleriyle biraz rahatlıyorum. Ama bugün adım bile atamayacak kadar çok ağrım var anlamadımDizüstü oturup dizlerimi kenara açıp esnetesim geliyo kalcamı hep.
Ama bence benim yüzüm şişmedi yaBenim de yüzüm şişmiş, eşim dün fark edince ben de fark ettim. Doğurmakla alakası yoktur herhalde ya. Bende de herhangi bir doğum belirtisi yok çünkü. Daha dün NST 'ye girdim.
Kötü gelinlik yapayımEvet çeyrek
Dede sana kolye aldıysa adama boşuna cimri deme benceEymenimin bilekliği .. ultra cimri dedesi almişti. Bana da kolye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?