2021 Aralık Anneleri

Saanki arada vajinamda bi batma gibi bi şey oluyo gibi değişik. Ay doğuraydım.
Ayy bn dün ayakta duramıyordum dedim bişi geliyor
Adet olursun birden boşalır ya öyle bişi oldu bişi yoktu ama kanala mı girdi ne etti
Nette okudum kanala bile girdikten 2-4 hafta arası doğummuş nişan gelirmiş var mı bişi sende

Yok ayol ne nişanı

Dizüstü oturup dizlerimi kenara açıp esnetesim geliyo kalcamı hep.

Şu hareketi uydurmasyon yapıyom kafama göre

Ayy ben de kucuk olsn 1yasa kadar kullansin yeter dedim de yok bizimkiler hep buyuklere gittiler cocuk rahatca yatsin bikac sene diye
Bilemiyorum komşumda var şuan bebek için kullanıyor ama derin geldi bana çekmecelerden dolayı yüksek de oluyor çocuğu alıp koymak zor gibi daha yere yakın sonra yan barını çıkardıktan sonra kendi inip çıkabileceği tarzda olması daha kolaylık sanki yine de siz bilirsiniz şimdiden uzun sağlıklı deliksiz uykuları olsun miniğin

Bende avm ye gittim. E bebek geziyordum. Bizimki galiba geliyor dedim cok siddetli sancim oldu

Dizüstü oturup dizlerimi kenara açıp esnetesim geliyo kalcamı hep.
Bence vücudunun sesini dinle ayrıca bahsettiğin gibi yapmak totoyu rahatlatıyor. Benimde çok ağrım oluyor esneme hareketleriyle biraz rahatlıyorum. Ama bugün adım bile atamayacak kadar çok ağrım var anlamadım

Benim de yüzüm şişmiş, eşim dün fark edince ben de fark ettim. Doğurmakla alakası yoktur herhalde ya. Bende de herhangi bir doğum belirtisi yok çünkü. Daha dün NST 'ye girdim.
Ama bence benim yüzüm şişmedi ya
O teyze salladı kafadan
Benim yüzğm genel olarak şiş gibi zaten
Hamileliğe özel değil
Kötü gelinlik yapayım
Çeyrek ne bee çeyreği bizde diğer akrabalar takıyor kendi halam teyzem gibi
Eymenimin bilekliği .. ultra cimri dedesi almişti. Bana da kolye
Dede sana kolye aldıysa adama boşuna cimri deme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…