2021 Aralık Anneleri

Bırakacaksın elbet bir yerde tıkanır Eve gelmiyormuş doğru dürüst çıkınca vermeye ne var ya :/ Benimki bitti seninkine kızmaya başladım dur Bebek olunca nasıl yetiseceksin

Kızlar dün konuşulan konu

Bırakacaksın elbet bir yerde tıkanır Eve gelmiyormuş doğru dürüst çıkınca vermeye ne var ya :/ Benimki bitti seninkine kızmaya başladım dur Bebek olunca nasıl yetiseceksin
15 de bi abla geliyordu heralde 5 gün gelcek

Ayy bugün kayınvalidemle detaylı temizliğe başladık bebeğin odasını ve salonu temizledik, camları silindi perdeleri yıkandı koltuklar sandalyeler silindi halılar serildi, bebişin yatağı yapıldı, yarın annem de gelecek mutfak, yatak odası ve banyoyu yapacağız Bütün temizliği kadıncağız yaptı ben getir götür yaptım ona rağmen canım çıktı çok yoruldum

Sagolsun valla yardim etsinler sen de dinlen ayakta kalma. Benimkini kim yapcak ya

Ama bak imza alaninda da 37.haftandasin yaziyor. Biz de gun aldigimiz haftayi soyluyoruz o haftadayiz diye. Demekki seninki 37 yi doldurunca alcak
Oraya bakınca kafam karışıyor benim pek şu gebelik programlarında söylediğim gibi yazıyor ya öyle devam ediyorum

Sana güzel bi haberim var
37yi bitirince alacaksa 38in içinde doğurmuş olacaksın işte
Hahaha öyle mi sayılacak şmdi ay bilmiyorum sağolunnn beni aydınlattınızz

Oraya bakınca kafam karışıyor benim pek şu gebelik programlarında söylediğim gibi yazıyor ya öyle devam ediyorum

Hahaha öyle mi sayılacak şmdi ay bilmiyorum sağolunnn beni aydınlattınızz
38. In icinde olmus olcan aynen cnm saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…