Ay ben kıskandım sanırımKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Bırakacaksın elbet bir yerde tıkanırKız temiz yapmıyor ki yapsalar ne ala işime gelir kuru temizlemeye kaç kere ütüye verdim pantolonları güzel yapmayınca vazgeçtim bnm şallarımı bile batırdıvermeye bile üşenir 3 aya anca götürür
Güya her iş de gelir elinden
Bebisine yarasınValla gözüm döndü yedim de yedim
Seni etiketlicektim bendeSana biraz kırılıyorum sıramı aldığın için.
15 de bi abla geliyordu heralde 5 gün gelcekBırakacaksın elbet bir yerde tıkanırEve gelmiyormuş doğru dürüst çıkınca vermeye ne var ya :/ Benimki bitti seninkine kızmaya başladım dur Bebek olunca nasıl yetiseceksin
Yok yok kıskanılck bşşey değil ne kadar durursa o kadar karAy ben kıskandım sanırım
37.hafta icinde ne demek yaKızlar dr um 37. Hafta içinde alırız dedi bende yolcuyum iyi bile dayandık demişekerim yüksek çıktığı için 38 i beklemeyiz dedi
Hemen şimdi değil de 37de doğurmayı kıskandım benYok yok kıskanılck bşşey değil ne kadar durursa o kadar karaz kaldı
Şuan 36+6 dayım 37. Ye girince olcak yani37.hafta icinde ne demek yayani 36+5 mi yoksaaa 37+4 mu hangisi 37.haftanin ici oluyor
Bende 38 içinde doğurmak istiyordum ondan dedm aslındaHemen şimdi değil de 37de doğurmayı kıskandım ben
Ama bak imza alaninda da 37.haftandasin yaziyor. Biz de gun aldigimiz haftayi soyluyoruz o haftadayiz diye. Demekki seninki 37 yi doldurunca alcakŞuan 36+6 dayım 37. Ye girince olcak yaniha başka bişey söylemiyorsa yanş 38 vs sayılıysa onu bşlmyrum
Sana güzel bi haberim varBende 38 içinde doğurmak istiyordum ondan dedm aslındahayırlısı olsun hepimiz için
Sagolsun valla yardim etsinler sen de dinlen ayakta kalma. Benimkini kim yapcak yaAyy bugün kayınvalidemle detaylı temizliğe başladıkbebeğin odasını ve salonu temizledik, camları silindi perdeleri yıkandı koltuklar sandalyeler silindi halılar serildi, bebişin yatağı yapıldı, yarın annem de gelecek mutfak, yatak odası ve banyoyu yapacağız Bütün temizliği kadıncağız yaptı ben getir götür yaptım ona rağmen canım çıktı çok yoruldum
Oraya bakınca kafam karışıyor benimAma bak imza alaninda da 37.haftandasin yaziyor. Biz de gun aldigimiz haftayi soyluyoruz o haftadayiz diye. Demekki seninki 37 yi doldurunca alcak
Hahaha öyle mi sayılacak şmdi ay bilmiyorumSana güzel bi haberim var
37yi bitirince alacaksa 38in içinde doğurmuş olacaksın işte
38. In icinde olmus olcan aynen cnm saglikla gelsinOraya bakınca kafam karışıyor benimpek şu gebelik programlarında söylediğim gibi yazıyor ya öyle devam ediyorum
Hahaha öyle mi sayılacak şmdi ay bilmiyorumsağolunnn beni aydınlattınızz
İyi biraz daha rahatladım o zman38. In icinde olmus olcan aynen cnm saglikla gelsin
Aynen canim siradaki dogum senin gorunuyor surprizler olmazsaİyi biraz daha rahatladım o zmaninşallah teşekkrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?