- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Kız isimler aklıma gelmiyor başkasını etiket yapcam diye korkuyom
13 kilo aldım. Başta yükselmiyordu simdi şoktayım. Büyük kızım gibi 20 kusur ile kapatırsam şaşırmamKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Kendimi çok anormal hissediyorum şuan orama hala baktığım içinDoğururken hepsi sert oluyormuş işte
Neyse ki bunu hiç deneyimlemeueceğiz diye umuyorum
Bana o taraf komple kayıp valla
Hiçbi fikrim yok
Elimle bike zor buluyorum
Doğur doğur doğur
Ya benim hiç şunu da yemeyeyim diye kendimi tuttuğum bi dönem olamadı. Yapamıyorum ben. Hele gebelikte de ilk 4 ay bitik olunca şimdi ne gelse aklıma alıp yiyorum.
Kendimi uzaylı gibi hissettimBen göremiyorum ne durumda
Valla utanıyorum13 kilo aldım. Başta yükselmiyordu simdi şoktayım. Büyük kızım gibi 20 kusur ile kapatırsam şaşırmam
Tek beni mi uyandırıyor sanki oğlanı da uyandırıyor dedim kızı uyandır sana bırakıp gezmeye gitçemMasallah bu duzenini bebis olunca da bekliyoruz
Bizim evde bi baba uyuyorTek beni mi uyandırıyor sanki oğlanı da uyandırıyor dedim kızı uyandır sana bırakıp gezmeye gitçem
Ben de çikiolata diye delierecek oluyorum ve mideme de hiç iyi gelmiyo aslındaVicdan yapıyorum çok yiyince. Sağlıksız şeyleri haftada bir tüketmeye çalışıyorum. Şeker yüklemesi yaptırana kadar iyiydim hiç zararlı şeker tüketmedim.
O içecek bozdu beni. Canım tatlı çekiyor artık.
Ben şeker diyetinde olduğum için kimse benle kendini karşılaştırıp moral bozmasın. +3 kilodayım ben.Kızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Ben de çikiolata diye delierecek oluyorum ve mideme de hiç iyi gelmiyo aslında
Ben belki de hemşireleri doyurmaya gidiyorumdurHelal sana seni doğuma girerken düşünemiyorum kaç çeşit yapcen
Böyle deyince merak ettim kac aldin söyle çabukValla utanıyorumneyse sildim vazgeçtim yazmiyim aldığımı
Bende tam tersi yemek videoları izliyorum cnm hiç çekmezBen de televizyonda ne görürsem onu çekiyor canımEşimi gönderiyorum hemen
Hangi ildesin bnm hastaneye de uğraBen belki de hemşireleri doyurmaya gidiyorumdur
Ben şeker diyetinde olduğum için kimse benle kendini karşılaştırıp moral bozmasın. +3 kilodayım ben.
Ayy verirsin hiç sorun yapma canın saolsun yeterKarşılaştırma yapmıyorum canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ben aldım o yüzden üzgünüm
Yerin dibine girecem o yüzden boşverBöyle deyince merak ettim kac aldin söyle çabuk
Ben de aldim baya bosver cnm veririzKarşılaştırma yapmıyorum canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ben aldım o yüzden üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?