- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Aman kurabiyeyi eksik etme bak doğurtmazlarSenin tarihin belli olacak ne güzel çantanı alıp çıkacaksın evden
Biz nişan bekle su bekle kasılma say ılık duş al kurabiye pişir iş çok
Ben de ne oldu diye okudum o kadar şeyi püüü emiDoğuramadım
Sen gece kuşu ben en geç 23 dedin mi hoppiiişşşttt oluyom sabah 7 de ayaktayımBu saatte neyin uykusu gelecekti amaaan.
Son düzlükteyiz güzel günler göreceğiz güneşli günler ve uykusuz gecelerAman kurabiyeyi eksik etme bak doğurtmazlaryolluk olur sana
Ayy oğlum anne yarın ameliyat ol doğsun diyor eşim gün sayıyor ben taşıyamıyom artık
Problem çözmede asabi gibi olSana pişirilmeyen hurma topçukları tarifi ayarlarız
Güneş biraz zor kar kış olcekSon düzlükteyiz güzel günler göreceğiz güneşli günler ve uykusuz geceler
Bugün olmazsa haftaya demiştim ben de hala aynı fikirdeyimBence 1 hafta daha var
Doğururken hepsi sert oluyormuş işteKız aşagı taraf yağ var ondan göbek yağı
Bana o taraf komple kayıp vallaAnneler iyi akşamlar ayıptır sorması sizin özel bölgenizde iç dudak kısmına doğru olan damarlanırızda belirginleşme var mı benim dikkatimi çekiyordu bugün ağdaya gittiğimde kuaförüme sordum her hamilelikte oluyor seninki az şişmiş bazı müşterilerimin parmak kalınlığında şişiyor dedi doğru mu acaba
Doğur doğur doğurMaalleyi başıma toplama be kadın
Tühhh desene doğuramıcan napcazÖf benim fırın da bozuk.
Müneccim 2Bugün olmazsa haftaya demiştim ben de hala aynı fikirdeyim
Gaza getirin beni doğuramaz kii diyerekDoğururken hepsi sert oluyormuş işte
Neyse ki bunu hiç deneyimlemeueceğiz diye umuyorum
Bana o taraf komple kayıp valla
Hiçbi fikrim yok
Elimle bike zor buluyorum
Doğur doğur doğur
Afiyet bal şeker olsunMidem agzimda geziyorum saat basi bisi yiyorum mutfak kurudu
Aman olsun saglik olsun kilo hic onemli degil emzirirken verilir bosver
Gördüm skandalıKızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
A asabiyimben5 Y yorgunnn_anne @_Citlembik_giggles @RAAT @tulay283300 @morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Helal sana seni doğuma girerken düşünemiyorum kaç çeşit yapcenSana pişirilmeyen hurma topçukları tarifi ayarlarız
Ben göremiyorum ne durumdaAnneler iyi akşamlar ayıptır sorması sizin özel bölgenizde iç dudak kısmına doğru olan damarlanırızda belirginleşme var mı benim dikkatimi çekiyordu bugün ağdaya gittiğimde kuaförüme sordum her hamilelikte oluyor seninki az şişmiş bazı müşterilerimin parmak kalınlığında şişiyor dedi doğru mu acaba
Ben 7.5 kilodaydım en son şimdi 8.5 olmuş nasıl oldu o arayı kaçırdım
Kızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
A asabiyimben5 Y yorgunnn_anne @_Citlembik_giggles @RAAT @tulay283300 @morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Masallah bu duzenini bebis olunca da bekliyoruzSen gece kuşu ben en geç 23 dedin mi hoppiiişşşttt oluyom sabah 7 de ayaktayımzaten uyanmazsam da eşim saolsun uyandırıyor
Ben şişlik hissetmiyorum bakınca damarların belirginleştiğini gördüm ağdacımda varis dediGörmüyorum ama , Fitili koyarken Elime şişlik geliyor öyle bir şey mi acaba . Sanırım varis oluşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?