- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
Valla ben 16 kg aldımKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Zayif başlamışsn masallahValla ben 16 kg aldım45le başladım geçen hafta 62ydim şimdi bi 63-64 olmuşumdur
Utanma ya nolcak etliyiz butluyuz mutluyuzAyy hemen verebildi mi barinapiyim burada bizim Aralık grubunda herkes dal gibi incecik utandım valla söyleyemedim ilkin neyseki tek değilmişim
Kalpli emojileri bırakıyorumBen de büyük kızımda 20den fazla almıştım. Bitti sizin zaten çok fazla değil sevin bence de
16 olmuyor o zaman 18 19 oluyor yalnızValla ben 16 kg aldım45le başladım geçen hafta 62ydim şimdi bi 63-64 olmuşumdur
bişey etmez o canımValla ben 16 kg aldım45le başladım geçen hafta 62ydim şimdi bi 63-64 olmuşumdur
+3 aldım diyince hava mı atıyorsun filan diyen olmasın diye öyle yazdım valla yanlış anlaşılmasın diye. İnan kilo almayı tercih ederdim, bebiş zayıf çünkü olması gerekenden. Ben de bu yüzden çok üzgünüm. Ama doktorlar yemiyceksin, zayıf doğması önemli değil, sağlıklı doğması önemli diyorlar. Bi sağlıkla gelsinler de benim bebiş kilo alır siz verirsiniz. Herşey dengesine döner.Karşılaştırma yapmıyorum canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ben aldım o yüzden üzgünüm
Benim görümcem sayıyla 30 yazıyla otuz kilo almıştışu an dal gibi bir kadın onu görünce hayatta her şey mümkün diyor insan
Bugün keçiboynuzu unlu Hindistan cevizi şekerli bir sağlıklı kurabiye girişimim oldu doğuma giderken yapılabilir listeme aldım
Anladım canım ben ,şekerden ötürü dikkat ettiğini iyi de etmişsin bebisler sağlıklı olsun gerisi hallolur+3 aldım diyince hava mı atıyorsun filan diyen olmasın diye öyle yazdım valla yanlış anlaşılmasın diye. İnan kilo almayı tercih ederdim, bebiş zayıf çünkü olması gerekenden. Ben de bu yüzden çok üzgünüm. Ama doktorlar yemiyceksin, zayıf doğması önemli değil, sağlıklı doğması önemli diyorlar. Bi sağlıkla gelsinler de benim bebiş kilo alır siz verirsiniz. Herşey dengesine döner.
Amin amin inşallah Allah size de bekleyen herkese de nasip etsinBana da nasip et ya Rabbi
+3 aldım diyince hava mı atıyorsun filan diyen olmasın diye öyle yazdım valla yanlış anlaşılmasın diye. İnan kilo almayı tercih ederdim, bebiş zayıf çünkü olması gerekenden. Ben de bu yüzden çok üzgünüm. Ama doktorlar yemiyceksin, zayıf doğması önemli değil, sağlıklı doğması önemli diyorlar. Bi sağlıkla gelsinler de benim bebiş kilo alır siz verirsiniz. Herşey dengesine döner.
Zayen anladığım kadarıyla bi sen görebiliyorsun hala alt kısımlarınıKendimi uzaylı gibi hissettim
Hahah aynen dogum kardesligi de olablrz
Benim de 25 kilo alan arkadaşım erken doğum yaptı şekerini falan yükseltmiş baya çünkü bana da diyor ki ye gitsin kendini niye tutuyorsunBenim arkadaşım da 30-35 aradı kilo aldı erken Doğum yaptı.
İyi ki doğurdum yoksa daha alacaktım diyor
Eski kilosuna geri döndü, kalmadı. Vücut neye alışkınsa o kiloya geri dönüyor.
Yav bırak bu işleriBugün keçiboynuzu unlu Hindistan cevizi şekerli bir sağlıklı kurabiye girişimim oldu doğuma giderken yapılabilir listeme aldım
46 yazacağıma 45 yazmışım 16 kilo aldım işte 62ydim en son, bu hafta gidince 63-64 olduysam 17-18 olacak16 olmuyor o zaman 18 19 oluyor yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?