2021 Aralık Anneleri

Ayy hemen verebildi mi bari napiyim burada bizim Aralık grubunda herkes dal gibi incecik utandım valla söyleyemedim ilkin neyseki tek değilmişim
Utanma ya nolcak etliyiz butluyuz mutluyuz

Karşılaştırma yapmıyorum canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz. Ben aldım o yüzden üzgünüm
+3 aldım diyince hava mı atıyorsun filan diyen olmasın diye öyle yazdım valla yanlış anlaşılmasın diye. İnan kilo almayı tercih ederdim, bebiş zayıf çünkü olması gerekenden. Ben de bu yüzden çok üzgünüm. Ama doktorlar yemiyceksin, zayıf doğması önemli değil, sağlıklı doğması önemli diyorlar. Bi sağlıkla gelsinler de benim bebiş kilo alır siz verirsiniz. Herşey dengesine döner.

Benim görümcem sayıyla 30 yazıyla otuz kilo almıştı şu an dal gibi bir kadın onu görünce hayatta her şey mümkün diyor insan

Benim arkadaşım da 30-35 aradı kilo aldı erken Doğum yaptı.
İyi ki doğurdum yoksa daha alacaktım diyor
Eski kilosuna geri döndü, kalmadı. Vücut neye alışkınsa o kiloya geri dönüyor.

Anladım canım ben ,şekerden ötürü dikkat ettiğini iyi de etmişsin bebisler sağlıklı olsun gerisi hallolur
Siz devam edin doktorun söylediği yiyip içmeye bebiste sağlıklı güzelce kilosunu alır annesine kavuşunca da

Tabiki kilo sağlıklı demek değil. Zayıf olsa da kas aktiviteleri vb daha iyi olabiliyor.

Kendimi uzaylı gibi hissettim
Zayen anladığım kadarıyla bi sen görebiliyorsun hala alt kısımlarını

Benim aşermem çok sıkıcı ya
Hiç mutlu aona eremeden bitiyor
Sabah canım tatlı çekmişti
Eşim akşama doğru getirdi
Duruyor öyle mutfakta
Sabah olsa kesin yerdim
Şimdi istemiyorum hiç
İstediğim anda elimde olmazsa yiyemiyorum

Benim arkadaşım da 30-35 aradı kilo aldı erken Doğum yaptı.
İyi ki doğurdum yoksa daha alacaktım diyor
Eski kilosuna geri döndü, kalmadı. Vücut neye alışkınsa o kiloya geri dönüyor.
Benim de 25 kilo alan arkadaşım erken doğum yaptı şekerini falan yükseltmiş baya çünkü bana da diyor ki ye gitsin kendini niye tutuyorsun
Dost musun düşman mısın diyemedim

Bugün keçiboynuzu unlu Hindistan cevizi şekerli bir sağlıklı kurabiye girişimim oldu doğuma giderken yapılabilir listeme aldım
Yav bırak bu işleri canın sıkılıyor demi hiç tarzım değil sağlıklı şeyler güzel değiş ama mecburi yiyorum bi Hindistan cevizi yağı aldım kahveye koymak için 2 kere kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…