- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Ben de oyle bisi sanrmAyy verirsin hiç sorun yapma canın saolsun yeterbn18 aldım
Ben de instagramda yemek sayfaları çok takip ettiğim. Her gördüğümü o an canim çekiyor. Dile getirirsem ya alır ya yapmaya kalkar sagolsun. Bugün yaprak saralım mi küçük bi tencere dedim. Marketteydi eksik sormaya aramış. Tamam dedi. Gitmiş ayı kadar yaprak sarmaları satıyorlar onlardan almis sarmadan kurtulmak içinBen de televizyonda ne görürsem onu çekiyor canımEşimi gönderiyorum hemen
Nolcak 20 mi BN oğlumda 25 almıştımYerin dibine girecem o yüzden boşverbizim aralik topiginde en çok alan benim bence
Olsun vericez bebişlere sağlık olsun yeterBen de oyle bisi sanrm
Ayy verirsin hiç sorun yapma canın saolsun yeterbn18 aldım
Hahahah ohh be bir ben değilmişim demek böyle olanBen de aldim baya bosver cnm veririz
Ben de 20 almistim ilkinde yine oyle gorunuyor bizim bunyemiz boyle ne yesek yag oluoNolcak 20 mi BN oğlumda 25 almıştım
İstanbuldayım ama Anadolu yakasında size kuryeyle ulaştırırım insan yeter ki istesinHangi ildesin bnm hastaneye de uğra
Bende tam tersi yemek videoları izliyorum cnm hiç çekmez
Yalniz degilsinHahahah ohh be bir ben değilmişim demek böyle olansevincek oldum iyi o zaman bende aynı sizlerle kızlar
Kilo kardeşliğiHahahah ohh be bir ben değilmişim demek böyle olansevincek oldum iyi o zaman bende aynı sizlerle kızlar
Yerin dibine girecem o yüzden boşverbizim aralik topiginde en çok alan benim bence
Bnm oğlan ve koca daha çok hamile Ben değildeGebeliğin başında fastfood reklamlarına deliriyordum
Şimdi sadece tatlıları istiyorum.
Hepsi mi gidiyor kiz 5 10 gider de 20Kilo kardeşliğieğer lohusalıkta şekere yüklenmezsen 40 çıkana kadar gidiyor emin ol bol bol su
Benim görümcem sayıyla 30 yazıyla otuz kilo almıştıHahahah ohh be bir ben değilmişim demek böyle olansevincek oldum iyi o zaman bende aynı sizlerle kızlar 18 kg da ben almışım B BitterCikilata Whiterose89
BN doğuma gitmeden sana uğrayayım bariİstanbuldayım ama Anadolu yakasında size kuryeyle ulaştırırım insan yeter ki istesin
Aa iyi sukur 30 a ne kaldiki surda bizim deBenim görümcem sayıyla 30 yazıyla otuz kilo almıştışu an dal gibi bir kadın onu görünce hayatta her şey mümkün diyor insan
VallaYalniz degilsin
Zaten çok su içiyorum günlük en az 3.5 ltre yana yakıla . İradeli bi bünyem var inşallah doğum sonrası lohusalık ve sonrası da hepsi gider eski kg ma ineyim bişey istememKilo kardeşliğieğer lohusalıkta şekere yüklenmezsen 40 çıkana kadar gidiyor emin ol bol bol su
Sağlık olsunBen de 20 almistim ilkinde yine oyle gorunuyor bizim bunyemiz boyle ne yesek yag oluo
Ben de büyük kızımda 20den fazla almıştım. Bitti sizin zaten çok fazla değil sevin bence deHahahah ohh be bir ben değilmişim demek böyle olansevincek oldum iyi o zaman bende aynı sizlerle kızlar 18 kg da ben almışım B BitterCikilata Whiterose89
Ayy hemen verebildi mi bariBenim görümcem sayıyla 30 yazıyla otuz kilo almıştışu an dal gibi bir kadın onu görünce hayatta her şey mümkün diyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?