- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Bnm daha var eğer erkenden gelmezse
Kız ne güzel işte çok rahatsız edici bişey ya insanın boğazına da bişey oturuyor sankiBende niye yok kasılma yaw valla bnde olmuyor
Tüketebilirim.Çok şekerli şeyler tüketmezsen bu haftadan sonra çok aşırı kilo almaz. Normal boyutlarda doğar her türlü.
Bnm de totosu sırtı var dokunduğumdaKız ne güzel işte çok rahatsız edici bişey ya insanın boğazına da bişey oturuyor sanki
Ben zaten karnımın sertleştiğini dokunmadan hissetmiyorum nefesimin kesilmesinden anlıyorum kasılma geldiğini
Kızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
A asabiyimben5 @yorgunnn_anne_Citlembik_ @giggles @RAAT @tulay283300 @morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Şifa olsun bebişe ye yeMidem agzimda geziyorum saat basi bisi yiyorum mutfak kurudu
Aman olsun saglik olsun kilo hic onemli degil emzirirken verilir bosver
Vazgeçti doğurmuyorDurr kızz senden önce şekeri tansiyonu olanlar olarak bizim doğurmamız lazımm acele etme senn
Senin tarihin belli olacak ne güzel çantanı alıp çıkacaksın evdenBnm de totosu sırtı var dokunduğumda
İyi mi kötü mü bilemedimama sizlerde varsa BNde de olmalı
Yaaa devam mı kasılmaÇok olay oldu doğurursam direkt bebenim fotosunu atacam bundan sonra sürpriz olsun.
Öf benim fırın da bozuk.Senin tarihin belli olacak ne güzel çantanı alıp çıkacaksın evden
Biz nişan bekle su bekle kasılma say ılık duş al kurabiye pişir iş çok
Düzensiz ya.Yaaa devam mı kasılma
Benim uyku gelmediGece wc kalktikca bakariz doguran varmi diye
Sabaha kadar beklicen mi yoksa gitçen miDüzensiz ya.
Sana pişirilmeyen hurma topçukları tarifi ayarlarızÖf benim fırın da bozuk.
Çok olay oldu doğurursam direkt bebenim fotosunu atacam bundan sonra sürpriz olsun.
Aynen benim de kacti zati gece yeni basliyo:))Benim uyku gelmedidoğuracak diye
Ya benim hiç şunu da yemeyeyim diye kendimi tuttuğum bi dönem olamadı. Yapamıyorum ben. Hele gebelikte de ilk 4 ay bitik olunca şimdi ne gelse aklıma alıp yiyorum.O zaman kendi seçimin
Bu saatte neyin uykusu gelecekti amaaan.Benim uyku gelmedidoğuracak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?