BN erken doğurmadım tosun doğurdumBenim de 25 kilo alan arkadaşım erken doğum yaptı şekerini falan yükseltmiş baya çünkü bana da diyor ki ye gitsin kendini niye tutuyorsun
Dost musun düşman mısın diyemedim
Ben vücuduma surerim onu ancakYav bırak bu işlericanın sıkılıyor demi hiç tarzım değil sağlıklı şeyler güzel değiş ama mecburi yiyorum bi Hindistan cevizi yağı aldım kahveye koymak için 2 kere kullandım
Kız ben kek kurabiye bağımlısıyım o an yemesem bile yapmak bana iyi geliyorYav bırak bu işlericanın sıkılıyor demi hiç tarzım değil sağlıklı şeyler güzel değiş ama mecburi yiyorum bi Hindistan cevizi yağı aldım kahveye koymak için 2 kere kullandım
Ben cikilata bisküvi yiyorum cnm isteyince napim surekli evde bisi yapamamKız ben kek kurabiye bağımlısıyım o an yemesem bile yapmak bana iyi geliyor
Bir de tarif değiştirme hastalığım var tariflerdeki yağ ve şekeri koymaya içim el vermiyor
Bnm sırf o yağ yüzünden kurabiye yapmamKız ben kek kurabiye bağımlısıyım o an yemesem bile yapmak bana iyi geliyor
Bir de tarif değiştirme hastalığım var tariflerdeki yağ ve şekeri koymaya içim el vermiyor
Benim paketli gıda içim almıyor artık hele pandemide her şeyi evde yapmaya başladım dışarıdakiler çok kötü malzemeli geliyor böyle böyle mutfak amelesi oldum çıktımBen cikilata bisküvi yiyorum cnm isteyince napim surekli evde bisi yapamam
Cok guzel yapabiliyorsan canimBenim paketli gıda içim almıyor artık hele pandemide her şeyi evde yapmaya başladım dışarıdakiler çok kötü malzemeli geliyor böyle böyle mutfak amelesi oldum çıktım
Becerikli hatun ne güzel yapBenim paketli gıda içim almıyor artık hele pandemide her şeyi evde yapmaya başladım dışarıdakiler çok kötü malzemeli geliyor böyle böyle mutfak amelesi oldum çıktım
Numaranı ver arayayım direkt.
BN sağdaki ablayım
Bu soldaki abla nasıl bu kadar hareketli acababu kadar harekete nasıl doğurmamış biz ufak hareket etsek kasılıyoruz
Bence doğurmazsınNumaranı ver arayayım direkt.
Bence hepimiz sağdaki ablayızBN sağdaki ablayım
Hurma yedim hepten geçti.Bence doğurmazsındurdu mu kasılma
İyi bari yat dinlen yarın doğurursan enerji olurHurma yedim hepten geçti.yarım saati filan gecti ya daha saymayacam.
Yarın petek temizlemeye gelcekler yarın da doğurmiyim bariİyi bari yat dinlen yarın doğurursan enerji olur
OlurYarın petek temizlemeye gelcekler yarın da doğurmiyim bari
Kız Merve tam 30 sayfa okudum sırf sen doğuracan diye heyecandanYarın petek temizlemeye gelcekler yarın da doğurmiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?