2021 Aralık Anneleri

Benim karnım öyle dizi filmlerde gördüğüm kadar çok büyümedi de zaten heralde o yüzden hala rahat görebiliyorum bebişin kilo boyu gayet iyi maşallah ama yarım dünya olmadım toppik bir karnım var o kadarcık hiç 2-3 haftaya doğuracak gibi değilim

Kız Merve tam 30 sayfa okudum sırf sen doğuracan diye heyecandan Kendi sancıma bu kadar heyecanlanmadım ben
Aaaay ben bi doğursaydım da herkes rahatlasaydı.
Öf be kadın 15 sayfa birikmiş aha dedim doğurdu yine doğuramamışsın şu çocuğuuuu
Az önce hareketlerini video atıyorum eşime kendim için doğurmak istemiyorum bak çocuğumun canı sıkılıyo diye

Aaaay ben bi doğursaydım da herkes rahatlasaydı.

Az önce hareketlerini video atıyorum eşime kendim için doğurmak istemiyorum bak çocuğumun canı sıkılıyo diye
Peki karnın aşağıya indimi indikten sonra 1 haftaya doguyormus diyorlar

Evet bende dr kagan kocatepe'nin videolarını izlerken anlayabildim bu gebelik haftalarını adam parantez içinde yazıyor 37.hafta (36+0-36+6) şeklinde.
Ben de çok izledim ya 20. Haftaya kadar. Sonra artık takip edip kıyaslayamaz oldum kendi bebemle.

Benim de yok karnım öyle aslında
Elimle göbeğimi yukarı çekiyorum bazen
Sanki öyle çekince rahat görecekmişim gibi
İstemsiz oluyor yani

Geldim geldim dur sayfaları okuyayım hadi inşallah merveeee
merve
Kızlar kilolarıniz arttı mı bir ben mi böyle kgları aldım yaa
Arttı tabi 20 Kilo aldım ben işin ilginç tarafı kendimi de aynada iri hissetmiyorum nasıl bi psikopatsam normalde kiloya çok takintiliyim ömrüm diyet
Hangi ildesin bnm hastaneye de uğra

Hangi ildesin bnm hastaneye de uğra
Biz kızımda doğum servisindeki hemşirelere de kutu kutu kuru pasta almisiz ve bundan benim yeni haberim oluyor 5 buçuk yıl sonra eşim diyorki o zaman senle daha güzel ilgileniyorlar
Yerin dibine girecem o yüzden boşver bizim aralik topiginde en çok alan benim bence
Amaaaan bünye meselesi işte aldık napalım dünyanın sonu değil veririz boşver
Nolcak 20 mi BN oğlumda 25 almıştım
Bende 24 almıştım bunda da hak geçmesin fifti fifti
Yav bırak bu işleri canın sıkılıyor demi hiç tarzım değil sağlıklı şeyler güzel değiş ama mecburi yiyorum bi Hindistan cevizi yağı aldım kahveye koymak için 2 kere kullandım
İyide sen diyetisyené gitmiyor muydun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…