- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Benim de 25 kilo alan arkadaşım erken doğum yaptı şekerini falan yükseltmiş baya çünkü bana da diyor ki ye gitsin kendini niye tutuyorsun
Dost musun düşman mısın diyemedim
46 yazacağıma 45 yazmışım 16 kilo aldım işte 62ydim en son, bu hafta gidince 63-64 olduysam 17-18 olacak
Aaaay ben bi doğursaydım da herkes rahatlasaydı.Kız Merve tam 30 sayfa okudum sırf sen doğuracan diye heyecandanKendi sancıma bu kadar heyecanlanmadım ben
Öf be kadın 15 sayfa birikmiş aha dedim doğurdu yine doğuramamışsın şu çocuğuuuuMaalleyi başıma toplama be kadın
Benim karnım öyle dizi filmlerde gördüğüm kadar çok büyümedi de zaten heralde o yüzden hala rahat görebiliyorum bebişin kilo boyu gayet iyi maşallah ama yarım dünya olmadım toppik bir karnım var o kadarcık hiç 2-3 haftaya doğuracak gibi değilimZayen anladığım kadarıyla bi sen görebiliyorsun hala alt kısımlarını
Benim aşermem çok sıkıcı ya
Hiç mutlu aona eremeden bitiyor
Sabah canım tatlı çekmişti
Eşim akşama doğru getirdi
Duruyor öyle mutfakta
Sabah olsa kesin yerdim
Şimdi istemiyorum hiç
İstediğim anda elimde olmazsa yiyemiyorum
Aaaay ben bi doğursaydım da herkes rahatlasaydı.Kız Merve tam 30 sayfa okudum sırf sen doğuracan diye heyecandanKendi sancıma bu kadar heyecanlanmadım ben
Az önce hareketlerini video atıyorum eşime kendim için doğurmak istemiyorum bak çocuğumun canı sıkılıyo diyeÖf be kadın 15 sayfa birikmiş aha dedim doğurdu yine doğuramamışsın şu çocuğuuuu
Peki karnın aşağıya indimi indikten sonra 1 haftaya doguyormus diyorlarAaaay ben bi doğursaydım da herkes rahatlasaydı.
Az önce hareketlerini video atıyorum eşime kendim için doğurmak istemiyorum bak çocuğumun canı sıkılıyo diye
Indi indi 1 cmPeki karnın aşağıya indimi indikten sonra 1 haftaya doguyormus diyorlar
Indi indi 1 cm
B BitterCikilata yarın soğurur o zamanValla ben de bu ara karın inince nasi olur onlara takıldım orda demişler indikten sonra 1 haftaya doğar diyee
Evet bende dr kagan kocatepe'nin videolarını izlerken anlayabildim bu gebelik haftalarını adam parantez içinde yazıyor36+ bence. Çünkü haftamızı ona gore söylüyolar.
Ben de çok izledim ya 20. Haftaya kadar. Sonra artık takip edip kıyaslayamaz oldum kendi bebemle.Evet bende dr kagan kocatepe'nin videolarını izlerken anlayabildim bu gebelik haftalarını adam parantez içinde yazıyor37.hafta (36+0-36+6) şeklinde.
Ben de 47-48 kiloyla hamile kaldım. Takılıyorum sana46 yazacağıma 45 yazmışım 16 kilo aldım işte 62ydim en son, bu hafta gidince 63-64 olduysam 17-18 olacak
Artmaz mı diyeti bozunca hemen almışım toplamda +15Kızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Benim de yok karnım öyle aslındaBenim karnım öyle dizi filmlerde gördüğüm kadar çok büyümedi de zaten heralde o yüzden hala rahat görebiliyorum bebişin kilo boyu gayet iyi maşallah ama yarım dünya olmadım toppik bir karnım var o kadarcık hiç 2-3 haftaya doğuracak gibi değilim
Aynı benimde 36+2 de 2600 çıktı bu haftada 2500 den fazlaysa sorun yok bizim için dedi doktor, çarşamba tekrar gidiyorum bakalım 1 haftada ne kadar aldı kilo36+2de çıktı. Sizinki kaç kg?
Benimkiler istiyor.Kızlar doktorunuz tahlillere devam ediyor mu ? Benim son 1 aydır hiç tahlil istemedi almadı
Nasıl ama?Merve mi doğuracak şaşkın mı bitter mi derken ben doğurmasaydım. Çok değişik hissediyorum bir iki gündür. Tarif edemiyorum ama iyi değilim
Geldim geldim dur sayfaları okuyayımKızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
@asabiyimben5 Y yorgunnn_anne @_Citlembik_giggles RAAT tulay283300 @morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Arttı tabi 20 Kilo aldım benKızlar kilolarıniz arttı mıbir ben mi böyle kgları aldım yaa
Hangi ildesin bnm hastaneye de uğra
Biz kızımda doğum servisindeki hemşirelere de kutu kutu kuru pasta almisizHangi ildesin bnm hastaneye de uğra
Amaaaan bünye meselesi işte aldık napalım dünyanın sonu değil veririz boşverYerin dibine girecem o yüzden boşverbizim aralik topiginde en çok alan benim bence
Bende 24 almıştım bunda da hak geçmesin fifti fiftiNolcak 20 mi BN oğlumda 25 almıştım
İyide sen diyetisyené gitmiyor muydun kuzuYav bırak bu işlericanın sıkılıyor demi hiç tarzım değil sağlıklı şeyler güzel değiş ama mecburi yiyorum bi Hindistan cevizi yağı aldım kahveye koymak için 2 kere kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?