Ben günlerdir koltukları yıkatacağım diye uğraşıyorum. En son bugün için biriyle anlaştım, geldi salondaki takımla başladı. Üçlü koltuğun ilkini yıkadı, ikincisinin sonuna geldi ki makinenin sapının ucu kırıldı. İşlem durdu. Daha tekli iki koltuğa geçmemişti bile. Üstelik daha oturma odasındaki düğmeli model duruyor. Onun işi daha uzun sürüyormuş. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allah bilir kaç güne biter bu işler. Doğuma az kaldı ve benim hâlâ tam anlamıyla hiçbir işim hallolmadı. OffKızlarrrr koşunmerve doğuruyordu doğurmadı
@asabiyimben5 @yorgunnn_anne_Citlembik_ @giggles RAAT tulay283300 M morruj1 nirdesiniz gelinnnn
Bilmiyorum ki beybi hiç rahatım yok, psikolojik olarak da fiziken deNasıl ama?
Yoruldu artık bedenler her türlü tabi ki hayırla doğursaydık sırayla. Sonrası da güzel olsun tabi inşallah.Bilmiyorum ki beybi hiç rahatım yok, psikolojik olarak da fiziken de
Amin canım inş hepimize dua ediyorumYoruldu artık bedenler her türlü tabi ki hayırla doğursaydık sırayla. Sonrası da güzel olsun tabi inşallah.
Yok yok doğurmadım.
Eskiden almıştım Hindistan cevizi yapınıGeldim geldim dur sayfaları okuyayımhadi inşallah merveeee
merve
Arttı tabi 20 Kilo aldım benişin ilginç tarafı kendimi de aynada iri hissetmiyorum nasıl bi psikopatsam normalde kiloya çok takintiliyim ömrüm diyet
Biz kızımda doğum servisindeki hemşirelere de kutu kutu kuru pasta almisizve bundan benim yeni haberim oluyor 5 buçuk yıl sonra eşim diyorki o zaman senle daha güzel ilgileniyorlar
Amaaaan bünye meselesi işte aldık napalım dünyanın sonu değil veririz boşver
Bende 24 almıştım bunda da hak geçmesin fifti fifti
İyide sen diyetisyené gitmiyor muydun kuzu
Hee gelen giden yok
Aman aman iyi dinlen yat uyuYok yok doğurmadım.
Aynı benimde 36+2 de 2600 çıktı bu haftada 2500 den fazlaysa sorun yok bizim için dedi doktor, çarşamba tekrar gidiyorum bakalım 1 haftada ne kadar aldı kilo
Geç kaldın vazgeçti doğurmadıHani nerde ne zaman
Benim 2 hafta olmuştur inmeli doğurmadımPeki karnın aşağıya indimi indikten sonra 1 haftaya doguyormus diyorlar
Ben vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsenGeldim geldim dur sayfaları okuyayımhadi inşallah merveeee
merve
Arttı tabi 20 Kilo aldım benişin ilginç tarafı kendimi de aynada iri hissetmiyorum nasıl bi psikopatsam normalde kiloya çok takintiliyim ömrüm diyet
Biz kızımda doğum servisindeki hemşirelere de kutu kutu kuru pasta almisizve bundan benim yeni haberim oluyor 5 buçuk yıl sonra eşim diyorki o zaman senle daha güzel ilgileniyorlar
Amaaaan bünye meselesi işte aldık napalım dünyanın sonu değil veririz boşver
Bende 24 almıştım bunda da hak geçmesin fifti fifti
İyide sen diyetisyené gitmiyor muydun kuzu
Aynı bende ödem oldum sanırım ellerim ayaklarım çok sis ayakkabılar olmuyor ayağımaBen vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsenDyt bile dedi aşırı ödem tutmuşsu
Bende öyleyim inşallah doğumdan sonra hemen atarız bu ödemleri. Emzirirken yeşil çay detoks çayları falan içebilcez miBen vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsenDyt bile dedi aşırı ödem tutmuşsun
Ben sandalyeye oturarak dün ütüleme işlemlerini bitirdimTek yapamiyom valla biri yardim edecek oyuzden kaldi
Günaydın canım. Yaklaşık 1 haftadır benimde öyle ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. Tuzlu da yemiyorum ama anlamış değilim. Dediğin gibi hele ellerim hiçbirşey tutamıyorum gerilmiş sanki iyiceGünaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedimson ay böyle mi geçecek acaba…..
Demek ki şişme günleri başladıGünaydın canım. Yaklaşık 1 haftadır benimde öyle ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. Tuzlu da yemiyorum ama anlamış değilim. Dediğin gibi hele ellerim hiçbirşey tutamıyorum gerilmiş sanki iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?