2021 Aralık Anneleri

Ben günlerdir koltukları yıkatacağım diye uğraşıyorum. En son bugün için biriyle anlaştım, geldi salondaki takımla başladı. Üçlü koltuğun ilkini yıkadı, ikincisinin sonuna geldi ki makinenin sapının ucu kırıldı. İşlem durdu. Daha tekli iki koltuğa geçmemişti bile. Üstelik daha oturma odasındaki düğmeli model duruyor. Onun işi daha uzun sürüyormuş. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Allah bilir kaç güne biter bu işler. Doğuma az kaldı ve benim hâlâ tam anlamıyla hiçbir işim hallolmadı. Off

Eskiden almıştım Hindistan cevizi yapını
Gittim bu kadar aldım gerçi çok ödem tuttum yarısı ödem bnm kesin bacaklar ili katı oldu

Aynı benimde 36+2 de 2600 çıktı bu haftada 2500 den fazlaysa sorun yok bizim için dedi doktor, çarşamba tekrar gidiyorum bakalım 1 haftada ne kadar aldı kilo

Banda haftada 1 gidiyorum. Cuma gidicem bakalım 1 haftada kaç gram alacak.

Ben vücut kilodan çok ödem tutuyor bacaklarımı görsen Dyt bile dedi aşırı ödem tutmuşsun

Günaydın kızlar, uyandım ellerim öyle şişmiş ki patlayacak gibi yazamıyorum bile. İlk kez böyle oldu. Akşam farklı bir şey de yemedim son ay böyle mi geçecek acaba…..
Günaydın canım. Yaklaşık 1 haftadır benimde öyle ellerim ayaklarım şiş uyanıyorum. Tuzlu da yemiyorum ama anlamış değilim. Dediğin gibi hele ellerim hiçbirşey tutamıyorum gerilmiş sanki iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…