O fazla beyfendi biri. Bana çirkef biri lazım kendim gibi.Etme etmeedeceksen de kocanla et
Şu attığım resim var yaBenim biriyle kavga edesim de var. Bence de olabilir
Benim de sivri öyle karar verdik az önce hep beraberKızlar bişey sorucam ya, dün her zamanki gibi yuvarklakımsı olan karnım bugün sivrildi sanki. Benden yarım metre önden gidiyorNormal mi acaba bilen var mı?
Aynen masallah iyi beslenmisimTontis geliyor masallahkac haftalik oluyorsn ozmn
Benim de hep önde çıkıyor geçen hafta 37+2 çıktı onu önemsemiyor drlar sata göre hareket ediliyor hayırlısı olsunBen bugun sata gore 37 arti 1 gunlugum ama ultrasonda 37 arti 5 cikti
Nerda?Şu attığım resim var ya
Hepimizin sonu o olacak
Bence hepimizBelkş sen de ön lohusasın haberin yok
Ayy saglikla gelsin insallah vakti gelmis cmmmmKizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Ooooo kendinle etO fazla beyfendi biri. Bana çirkef biri lazım kendim gibi.
Sağlıcakla gelsinKizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
Oyy masallahhh benim de 6 aralik demisti ama belli olmaz daha kontrollermz varSelam kizceler, okuyordum mesajlari arada ama bir süredir yazamadım ev temizliği hazırlık vsbugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz de netleşti 6 Aralık'da olacak nasipse bebek baş aşağı dönmüş ama kanalda değil, sancı da çıkmadı nstde. 2800 kilosu boyu 49 cm. 20 günde 3 kiloyu geçer diye umuyorum. Şüşko bir bebek olmayacak anlaşılan
Normal öyleyse? Eşim bir hevesle çantaları arabaya indirdi geliyor herhalde diyerekBenim de sivri öyle karar verdik az önce hep beraber
Yalnız eşler bizden önce doğuruyorNormal öyleyse? Eşim bir hevesle çantaları arabaya indirdi geliyor herhalde diyerek
Kizlar plasentadan bebegim beslenemiyor. Bugun kontrolum vardi. Doktorum gece yatis yapilip suni sanciyla dogumu baslatmayi uygun gordu. Benim dogum surecim de basliyor nasipse
4 kilo olablr ozmnaAynen masallah iyi beslenmisim39 hafta oluyo dedigi tarih
Senin dogum ne zmn cnm bellimiAhh bir tüp bebek arkadaşım daha doğum yapıyor. Sizler doğurdukça ben heycanlanıyorum. Daha geçen ay transfer olmadık mıen son bebişin 2500 gramdı bugün kaç çıktı? Ve tam olarak kaçıncı haftadasın bugün.
Sorma bizimki çok hevesli, bu hafta doğsun hadi diyip duruyorYalnız eşler bizden önce doğuruyor
Ayni gün doguracaz büyük ihtimalle canımOyy masallahhh benim de 6 aralik demisti ama belli olmaz daha kontrollermz var
Cuma günü belli olucak benimdeSenin dogum ne zmn cnm bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?