Yaa sağlıkla al kucağınaa inşallah , iyi olduğunda bizi de haberdar etmeyi unutmaa
Sag olun kizlarSağlıkla gelsin
Korkma yavaşlıyo kilo almaKızlaar şimdi doktordan çıktım 34+0bu çocuk 2620 gr 47 cm olmuş, geçen hafta 2260 grdı bir haftada 360 gr almış suyu normal her şeyi normal çok iyi dedi doktorumuz ama bu şekilde kilo alırsa ben normal falan doğuramam 35-36 haftadan itibaren squat yapmaya başla dedi. Her hafta kontrole gideceğim.
Nst de normal çıktı, tam kasılma sandığım şeyi yaşadım inanılmaz şekilde toplandı ve nefesim kesildi, nstde 4 gösteriyordudoktor da sancı ve kasılma olması için karnın aşağıya doğru toplanacak belden ağrı girecek kasıklarına doğru gelecek onun dışında yaşadığın şey normal toplanma hareket diyoruz dedi haberiniz olsun
Sen de mi sezaryencisin. Sağlıkla gelsin.Selam kizceler, okuyordum mesajlari arada ama bir süredir yazamadım ev temizliği hazırlık vsbugün görüş günümüzdü doğum tarihimiz de netleşti 6 Aralık'da olacak nasipse bebek baş aşağı dönmüş ama kanalda değil, sancı da çıkmadı nstde. 2800 kilosu boyu 49 cm. 20 günde 3 kiloyu geçer diye umuyorum. Şüşko bir bebek olmayacak anlaşılan
Sata göre kaç?Kizlar benim bebek 3kilo 400 gram olmus 37 arti 5 gorunuyo ultrasonda ayin 29una alalim dedi de cok gec degilmi ya 29
Herkesde bi öksürük var ya covid olmasa da boşver sinirlenme.Ay sinirimi bozuyor bu ara
Beni strese sokuyorlar
Kıtasını değiştirsin
Yatak kesmiyor bemi artık
Sata gore 39 haftalik oluyor dedigi tarihSata göre kaç?
Çatı ağrısı bu. Ben de çok fenayım. Yatakda sağdan sola dönülmüyor. Ama hareketi kesme yine de kessen de kesmesen de ağrıyo.Kızlar benimde hiç dermanım kalmadı artık yürürken uyurken otururken, birde bu vajina bölgesindeki kemiklerim yürürken yatakta dönerken hareket ettiğimde filan çok acıyor son 3 4 gündür, hareketsizlikten mi acaba dedim hareketi artırdım ama yok, çatı ağrısı denilen bu munyoksa sadece bebeğin baskısı mı yaşayan var mı aynısını ve sebebini bilen?
Hayır sen bugün sata göre kaçsın ultrasona göre kaç? Zaten 39da alıyolar.Sata gore 39 haftalik oluyor dedigi tarih
Ön lohusayken olmuyor merve biliyor musunHerkesde bi öksürük var ya covid olmasa da boşver sinirlenme.
Benim doktor da öyle alıyorSata gore 39 haftalik oluyor dedigi tarih
Canım hadi hayırlı olsun bir avazda inşSag olun kizlarkoly acilma icin tavsiyeniz varsa yazin lutfen
Ben bugun sata gore 37 arti 1 gunlugum ama ultrasonda 37 arti 5 ciktiHayır sen bugün sata göre kaçsın ultrasona göre kaç? Zaten 39da alıyolar.
Amin cümlemizinkiSen de mi sezaryencisin. Sağlıkla gelsin.
Ay çok pardon sen ön lohusaydın.Ön lohusayken olmuyor merve biliyor musun
Sinirlerşne hakim olamıyorsun
Benim doktor da öyle alıyor
Belkş sen de ön lohusasın haberin yokAy çok pardon sen ön lohusaydın.
Öf ben de dün kocamın bana mesajda yaptığı şakaya oturdum ağladım anladı aradı saćmalama diye dil döktü daha çok ağladım dedim kapat telefonu susmayacam yoksa.
Tamam ultrasonu boşver benim de hep önde. Sen yine sata göre hesapla. Ama dediğim gibi sorun olmadıkça 39a kadar bekliyolar.Ben bugun sata gore 37 arti 1 gunlugum ama ultrasonda 37 arti 5 cikti
Benim biriyle kavga edesim de var. Bence de olabilirBelkş sen de ön lohusasın haberin yok
Etme etmeBenim biriyle kavga edesim de var. Bence de olabilir
Tontis geliyor masallahKizlar benim bebek 3kilo 400 gram olmus 37 arti 5 gorunuyo ultrasonda ayin 29una alalim dedi de cok gec degilmi ya 29
benim oglanin doktoru alalim alalim yapiyordu da ondan sasirdimTamam ultrasonu boşver benim de hep önde. Sen yine sata göre hesapla. Ama dediğim gibi sorun olmadıkça 39a kadar bekliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?