Cok şükür canım Allah razı olsun gelişimi iyi haftasından öndeEndişe etme. Küçük kızımda dr laf arasında suyu az demişti. Ben hiç üstünde durmadım annem araştırmış durmuş. Ertesi gün beni aradı gelişim geriliği oluyormuş falan diye aklıma soktu. Ben ağla ağla öldümSonra doktoru aradım beni bi güzel fircaladi. Internetten neden araştırıyorsun Ben önemli bisey olsa üstünde dururum zaten diye. Kontrolde de içim rahat etsin diye alttan da muayene etmişti. Kontrolde normal çıktı yani suyu falan da. Sen de endişe edip boşa stres yapma.
Bir dediklerini diğeri tutmuyo ki insan endiseleniyo .O kadar su içip de böbrekler zarar görmesin 3 yeter
Olsun iyi yapım derken bişi olmasın dr ne dediyse onu uygula havuç filan iyi geliyor suyu az olanlar tavsiye verdi onları da dinleBir dediklerini diğeri tutmuyo ki insan endiseleniyo .
Insallah canimAynen öyle çok haklısın kuzuminşallah herşey haftasına göre devam eder Allah razı olsun hepimize sağ saglim kavusmak nasip olsun inşallah
Öyle edicem canım ,telefonla aradım 2 hafta götürür suyu dedi şimdiOlsun iyi yapım derken bişi olmasın dr ne dediyse onu uygula havuç filan iyi geliyor suyu az olanlar tavsiye verdi onları da dinle
Ne güzel moralini yüksek tut bebişde anlıyor bakÖyle edicem canım ,telefonla aradım 2 hafta götürür suyu dedi şimdiinşallah öyle devam eder
İnşallah inşallah valla insan kötü oluyor morelim 0 di şimdi düzeldiNe güzel moralini yüksek tut bebişde anlıyor bak
Sana yazdım bana cevap vermedin. Şey demiştim doğum tarihin zaten 6 sı görünüyor niye 2 si demiştimmAnlamadım
Doğurunca da öyle olsun inşallahBnmki de maşallah diyim bnle uyuyor bnle uyanıyor
Ben aralığa yetişememekten bile korkmaya başladım 2 gündürBütün grup 2 aralıkta doğuracak herhaldekız Aralık koca ay hepiniz en başında doğurursanız ayın sonuna kim kalcak bi ben
Canim benim kuzenimin esi bi hafta suyu olmadan bekledi bise olmadi korkmaÇok şükür şimdi konuştum doktorla telefonla arayıp suyu 2 hafta götürür dedidaha 1 saat önce 1 hafta idare eder dedi şimdi 2 hafta götürür dedi inşallah 2 hafta götürür de bende rahatlarim
Ya bide birincide bilmiyodum ya daha kolay gttim hani kendimi sakinlestiriyorum sadece 3 gun braz dayanacaksin diye ama elimde degil daha bi kotuyum bundaBende oyleyim. Doguracagimi tarih belli olunca anladim
Bende oyleyimYa bide birincide bilmiyodum ya daha kolay gttim hani kendimi sakinlestiriyorum sadece 3 gun braz dayanacaksin diye ama elimde degil daha bi kotuyum bunda
Meyi bilmiyodun? Basımıza ne gelicek ali riza beyYa bide birincide bilmiyodum ya daha kolay gttim hani kendimi sakinlestiriyorum sadece 3 gun braz dayanacaksin diye ama elimde degil daha bi kotuyum bunda
Tabi sen önlemini al ama kendine de eziyet etme. Şurada bisey kalmadi zatenCok şükür canım Allah razı olsun gelişimi iyi haftasından önde38 e dek devam etsin suyu başka gözümde yok suya ve havuca devam edicem sabah çok endiselendirdi doktorum gerçekten
Ben de varım merak etme. Ama bunlar bebekle ilgilenir bize bakan olmaz kesin. Birbirimize sahip çıkalımBütün grup 2 aralıkta doğuracak herhaldekız Aralık koca ay hepiniz en başında doğurursanız ayın sonuna kim kalcak bi ben
Canim korkulacak bise yok kimseyi panik etmek icin yazmadim icimizden bi bebek cikacak elbet zorluklar olacak ilk 3 gun biraz zor geciyor bu bir gercek herkesin aci esigi de farkli benim canim bu aralar fazla ufucuk hic aci cekmek istemiyorum bu da hic bir dogum seklinde mumkun degil.Meyi bilmiyodun? Basımıza ne gelicek ali riza beyben sanki baya güle oynaya gidip güle oynaya çıkıcakmışım gibi düşünüyorum hatta benim hastanede yatış süresi 2 gün, geçen arkadaşa anlatırkem biz iki gece konaklayacağız demişim. Eşim diyor ne konaklaması seyahate mi gidiypruz
Kesinlikle öyle, dünyaya bir can getiriyoruz ne şekilde olursa olsun her acıya boynumuz kıldan ince. Sağlıkla alalım kucağımıza yeterCanim korkulacak bise yok kimseyi panik etmek icin yazmadim icimizden bi bebek cikacak elbet zorluklar olacak ilk 3 gun biraz zor geciyor bu bir gercek herkesin aci esigi de farkli benim canim bu aralar fazla ufucuk hic aci cekmek istemiyorum bu da hic bir dogum seklinde mumkun degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?