2021 Aralık Anneleri

Cok şükür canım Allah razı olsun gelişimi iyi haftasından önde 38 e dek devam etsin suyu başka gözümde yok suya ve havuca devam edicem sabah çok endiselendirdi doktorum gerçekten

Ya bide birincide bilmiyodum ya daha kolay gttim hani kendimi sakinlestiriyorum sadece 3 gun braz dayanacaksin diye ama elimde degil daha bi kotuyum bunda
Meyi bilmiyodun? Basımıza ne gelicek ali riza bey ben sanki baya güle oynaya gidip güle oynaya çıkıcakmışım gibi düşünüyorum hatta benim hastanede yatış süresi 2 gün, geçen arkadaşa anlatırkem biz iki gece konaklayacağız demişim. Eşim diyor ne konaklaması seyahate mi gidiypruz

Cok şükür canım Allah razı olsun gelişimi iyi haftasından önde 38 e dek devam etsin suyu başka gözümde yok suya ve havuca devam edicem sabah çok endiselendirdi doktorum gerçekten
Tabi sen önlemini al ama kendine de eziyet etme. Şurada bisey kalmadi zaten

Bütün grup 2 aralıkta doğuracak herhalde kız Aralık koca ay hepiniz en başında doğurursanız ayın sonuna kim kalcak bi ben
Ben de varım merak etme. Ama bunlar bebekle ilgilenir bize bakan olmaz kesin. Birbirimize sahip çıkalım

Canim korkulacak bise yok kimseyi panik etmek icin yazmadim icimizden bi bebek cikacak elbet zorluklar olacak ilk 3 gun biraz zor geciyor bu bir gercek herkesin aci esigi de farkli benim canim bu aralar fazla ufucuk hic aci cekmek istemiyorum bu da hic bir dogum seklinde mumkun degil.

Kesinlikle öyle, dünyaya bir can getiriyoruz ne şekilde olursa olsun her acıya boynumuz kıldan ince. Sağlıkla alalım kucağımıza yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…