Bencede. Bir de kim ne derse desin ilk 1 ay cok zor oluyor.Canim korkulacak bise yok kimseyi panik etmek icin yazmadim icimizden bi bebek cikacak elbet zorluklar olacak ilk 3 gun biraz zor geciyor bu bir gercek herkesin aci esigi de farkli benim canim bu aralar fazla ufucuk hic aci cekmek istemiyorum bu da hic bir dogum seklinde mumkun degil.
Yaniii prenses doğum ohhh misss fiyatini konustunuz muu cok pahali diyorlar yaBen epidural vajinal yapcam nasip olursa söyledim mi? Doktor kesinlikle öneriyorum ilk doğumlarda açılma o kadar hızlı olmuyor dedi. Hem sonrasında epizyotomi kesisi gerekirse de ben de rahat çalışırım sen de rahat olursun dedi.
3.368 gram olmuşB BitterCikilata senin şüşko kaç kilo olmuş
SöyledinBen epidural vajinal yapcam nasip olursa söyledim mi? Doktor kesinlikle öneriyorum ilk doğumlarda açılma o kadar hızlı olmuyor dedi. Hem sonrasında epizyotomi kesisi gerekirse de ben de rahat çalışırım sen de rahat olursun dedi.
Bende öyle diyorum 2 gece konaklayacaz ne kadar benimsediysekMeyi bilmiyodun? Basımıza ne gelicek ali riza beyben sanki baya güle oynaya gidip güle oynaya çıkıcakmışım gibi düşünüyorum hatta benim hastanede yatış süresi 2 gün, geçen arkadaşa anlatırkem biz iki gece konaklayacağız demişim. Eşim diyor ne konaklaması seyahate mi gidiypruz
AMİNNNNDoğurunca da öyle olsun inşallahhepimize
Görmedim demekkiSana yazdım bana cevap vermedin. Şey demiştim doğum tarihin zaten 6 sı görünüyor niye 2 si demiştimm
Ben uyandigimda o hareket etmeden uyumuyorum. Aklima takiliyor.Bnmki de maşallah diyim bnle uyuyor bnle uyanıyor
Uzun zamandır böyle olduğundan kabullendim bn çok şiddetli hareketleri hissediyorum zaten plesenta saolsunBen uyandigimda o hareket etmeden uyumuyorum. Aklima takiliyor.
Ben niye 1 gece konakliyorum yaaaMeyi bilmiyodun? Basımıza ne gelicek ali riza beyben sanki baya güle oynaya gidip güle oynaya çıkıcakmışım gibi düşünüyorum hatta benim hastanede yatış süresi 2 gün, geçen arkadaşa anlatırkem biz iki gece konaklayacağız demişim. Eşim diyor ne konaklaması seyahate mi gidiypruz
Plesentan onde miUzun zamandır böyle olduğundan kabullendim bn çok şiddetli hareketleri hissediyorum zaten plesenta saolsun
Evet öndePlesentan onde mi
1 gece mi bn oğlumda 1 gece kaldım bunda 2 mişBen niye 1 gece konakliyorum yaaa
Yes canım. Bin lira verecem iğneye ekstradan.Yaniii prenses doğum ohhh misss fiyatini konustunuz muu cok pahali diyorlar ya
Yine şüşko yine şüşko3.368 gram olmuş9 günde 200 gr almış
Bende oglumda 2 geceydi bunda 1 geceymis1 gece mi bn oğlumda 1 gece kaldım bunda 2 miş
Yapcek bişi yok şüşko seviyozYine şüşko yine şüşko
Bnnde 29 kasım ve diğer tahlilleri yaptırcam yatış için gerekli olanları30 kasimda covid testi olacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?