2021 Aralık Anneleri

Ben çok araştırdım su içmeyle hiç alakası yokmuş canim üstelik bende çok içerim, şu havuç suyunun işe yaradığını söylüyorlar dene istersen ben şekerimi yükseltti gibi hissettim bıraktım şuan zaten az ama idare eder seni dediler

Gerilik varmı gerilik durumlarında ortaya çıkıyormuş benim ki öyle

Canim gecmis olsun panik yapma benim sutum 20.haftalarda gelmisti kiminde hic gelmeyebikiyor ben de cok korkmustum doktor vucut kendini hazirlio demisti sen stres oldukca kotu etkilersin vaktinden once hicbirsey olmaz rabbim vaktini bilir endise etme yapman gereken seyleri yap

Ben hic su icmedim mesela suyum iyi ama

Benim de bi ara suyum azalmıştı sonraki gidişimde toparlqdi canım. Üstelik burda da yazdım ben doğru dürüst su icebilen biri değilim. Havuç suyu falan da içmedim. Ben sormadan kendi demişti suyu gayet iyi diye. Endişe etme bence de. Önemli bir durum olsa 1 hafta sonraya cagirmaz dr.

Aynen öyle çok haklısın kuzum inşallah herşey haftasına göre devam eder Allah razı olsun hepimize sağ saglim kavusmak nasip olsun inşallah

Çok şükür şimdi konuştum doktorla telefonla arayıp suyu 2 hafta götürür dedi daha 1 saat önce 1 hafta idare eder dedi şimdi 2 hafta götürür dedi inşallah 2 hafta götürür de bende rahatlarim

Yok canım çok şükür ileride haftasından havuc suyu icecem suyumu günde 3 ten 5 e çıkarırım gerekirse
İlerideyse maşallah canım içini ferah tut zaten son haftalarimiz, hareketlerini takip et sen zaten sık muayeneye çağırır artık kontrol altında olursun ve sizdirmaya çok dikkat et var mı yok mu diye yorgunluktan olmuştur bol bol dinlenirsin şimdi

İnşallah inşallah su haftaları da sağlıcakla hepimiz atlatalim rahatlayacaz bebisler bize uyku vs tattirmasin önemli olan sağ saglim kavuşmak

Çok şükür şimdi konuştum doktorla telefonla arayıp suyu 2 hafta götürür dedi daha 1 saat önce 1 hafta idare eder dedi şimdi 2 hafta götürür dedi inşallah 2 hafta götürür de bende rahatlarim
Endişe etme. Küçük kızımda dr laf arasında suyu az demişti. Ben hiç üstünde durmadım annem araştırmış durmuş. Ertesi gün beni aradı gelişim geriliği oluyormuş falan diye aklıma soktu. Ben ağla ağla öldüm Sonra doktoru aradım beni bi güzel fircaladi. Internetten neden araştırıyorsun Ben önemli bisey olsa üstünde dururum zaten diye. Kontrolde de içim rahat etsin diye alttan da muayene etmişti. Kontrolde normal çıktı yani suyu falan da. Sen de endişe edip boşa stres yapma.

Benim de ilk canım... İki haftamız var diye mutlu mutlu dolanırken şimdi sanki iki yıl varmış da birden bir haftaya düşmüş gibi bir heyecan geldi. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Aminnn bana evde basıyor ya ben anladım, doktora gelme günü uzadıkça bunalıma giriyorum, gelip de görünce geçiyor

Son günlerde olabilirmiş canım suyu çok içmeye çalış bir de havuç suyu. Eğer riskli olsa doktorun önlem alırdı zaten korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…