- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Ben çok araştırdım su içmeyle hiç alakası yokmuş canim üstelik bende çok içerim, şu havuç suyunun işe yaradığını söylüyorlar dene istersen ben şekerimi yükseltti gibi hissettim bıraktım şuan zaten az ama idare eder seni dedilerKızlar sağlık ocağından vazgeçip kendi doktoruma gittim eşimle hemen baktı çok şükür bebek iyi ama suyum azalmışve günde 4 litre kesin içiyorum en az 3 tür , nst ,tansiyon ,kan idrar hepsine baktı bunlar normal ama suyum azalmış 1 hafta daha idare eder dedi . Haftaya Çarşamba tekrar gidecem eğer o hafta inşallah su yeter de bir sonraki hafta doğum olur ,bu kadar su icmeme rağmen nasıl azalmış suyu ve 1 hafta idare eder dedi haftaya 37+2 oluyorum ,buarada bebek 2950 olmuş
Gerilik varmı gerilik durumlarında ortaya çıkıyormuş benim ki öyleBirde su niye azalır bilginiz var mı ? Üzülmedim değil daha küçük yani sat a göre , doktorum diyor büyük bebek korkma evet haftasından ileri ama önemli olan sat değil mi ? Yani 1 hafta da ya suyum birden azalır ise . Acaba ben oturarak çalışıyorum diye mi suyum azaldı filan anlamadım acaba idrara sürekli sıkıştığımda su filan azaldı da ben mi anlamadım aklımda saçma sapan sorularve kan akışına hep bakıyor doktorum bebeğe giden kan da iyi ama işte azalmış suyu
Canim gecmis olsun panik yapma benim sutum 20.haftalarda gelmisti kiminde hic gelmeyebikiyor ben de cok korkmustum doktor vucut kendini hazirlio demisti sen stres oldukca kotu etkilersin vaktinden once hicbirsey olmaz rabbim vaktini bilir endise etme yapman gereken seyleri yapSüt geldi eminim hatta üzerinde izi duruyo Lansinoh un kremini aylardır almışım sürmedim ki çok uyarılma filan olur süt akar diye kendi kendine oldu o da ayrı ama şu su işi aşırı morelimi bozdu daha 36+3 deyim
Ben hic su icmedim mesela suyum iyi amaBen çok araştırdım su içmeyle hiç alakası yokmuş canim üstelik bende çok içerim, şu havuç suyunun işe yaradığını söylüyorlar dene istersen ben şekerimi yükseltti gibi hissettim bıraktım şuan zaten az ama idare eder seni dediler
Aynen alakası yokmuş zaten canim YouTube da bir sürü doktordan dinledim, ya yırtılma vardır siziyordur yada bebekte gelişim geriliği vardırBen hic su icmedim mesela suyum iyi ama
Yok canım çok şükür ileride haftasından havuc suyu icecem suyumu günde 3 ten 5 e çıkarırım gerekirseGerilik varmı gerilik durumlarında ortaya çıkıyormuş benim ki öyle
Benim de bi ara suyum azalmıştı sonraki gidişimde toparlqdi canım. Üstelik burda da yazdım ben doğru dürüst su icebilen biri değilim. Havuç suyu falan da içmedim. Ben sormadan kendi demişti suyu gayet iyi diye. Endişe etme bence de. Önemli bir durum olsa 1 hafta sonraya cagirmaz dr.Haftaya gel dedi korkma o güne yeter dedi dogum iznim Çarşamba başlayacak pazartesi salı gidecem ise inşallah inşallah yeterli olur . Ben geçenlerde size yazdım arkadaşımın bebeğinin de suyu azalmış hemen almışlar doğuma 38+0 da iken ,bende diyorum bari 38 olsun ne dursa kâr sonuçta inşallah suyu artar . Havuc suyu ve su haricinde başka bişey artırır mı suyunu sence
Aynen öyle çok haklısın kuzumCanim gecmis olsun panik yapma benim sutum 20.haftalarda gelmisti kiminde hic gelmeyebikiyor ben de cok korkmustum doktor vucut kendini hazirlio demisti sen stres oldukca kotu etkilersin vaktinden once hicbirsey olmaz rabbim vaktini bilir endise etme yapman gereken seyleri yap
Çok şükür şimdi konuştum doktorla telefonla arayıp suyu 2 hafta götürür dediBenim de bi ara suyum azalmıştı sonraki gidişimde toparlqdi canım. Üstelik burda da yazdım ben doğru dürüst su icebilen biri değilim. Havuç suyu falan da içmedim. Ben sormadan kendi demişti suyu gayet iyi diye. Endişe etme bence de. Önemli bir durum olsa 1 hafta sonraya cagirmaz dr.
İlerideyse maşallah canım içini ferah tut zaten son haftalarimiz, hareketlerini takip et sen zaten sık muayeneye çağırır artık kontrol altında olursun ve sizdirmaya çok dikkat et var mı yok mu diye yorgunluktan olmuştur bol bol dinlenirsin şimdiYok canım çok şükür ileride haftasından havuc suyu icecem suyumu günde 3 ten 5 e çıkarırım gerekirse
Hersey hazır da işte toplanıp çantaya konulmadı ne bıleyım ha bugün ha yarın derken . 3. Çocuk rahatlıgımıdr nedırNeden?
İnşallah inşallahİlerideyse maşallah canım içini ferah tut zaten son haftalarimiz, hareketlerini takip et sen zaten sık muayeneye çağırır artık kontrol altında olursun ve sizdirmaya çok dikkat et var mı yok mu diye yorgunluktan olmuştur bol bol dinlenirsin şimdi
Endişe etme. Küçük kızımda dr laf arasında suyu az demişti. Ben hiç üstünde durmadım annem araştırmış durmuş. Ertesi gün beni aradı gelişim geriliği oluyormuş falan diye aklıma soktu. Ben ağla ağla öldümÇok şükür şimdi konuştum doktorla telefonla arayıp suyu 2 hafta götürür dedidaha 1 saat önce 1 hafta idare eder dedi şimdi 2 hafta götürür dedi inşallah 2 hafta götürür de bende rahatlarim
Ben burda hazırlamayanlar yerine panik oluyorumHersey hazır da işte toplanıp çantaya konulmadı ne bıleyım ha bugün ha yarın derken . 3. Çocuk rahatlıgımıdr nedır
AminnnBenim de ilk canım... İki haftamız var diye mutlu mutlu dolanırken şimdi sanki iki yıl varmış da birden bir haftaya düşmüş gibi bir heyecan geldi. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Son günlerde olabilirmiş canım suyu çok içmeye çalış bir de havuç suyu. Eğer riskli olsa doktorun önlem alırdı zaten korkmaPazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filan
O kadar su içip de böbrekler zarar görmesin 3 yeterYok canım çok şükür ileride haftasından havuc suyu icecem suyumu günde 3 ten 5 e çıkarırım gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?