- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Benim de ilk canım... İki haftamız var diye mutlu mutlu dolanırken şimdi sanki iki yıl varmış da birden bir haftaya düşmüş gibi bir heyecan geldi. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallahGünüm belli değil ona rağmen bir değişiğim dün gece hiç uyumadım mesela. Yaklaştıkça insan farkına varıyor gerçek olduğununhele de benim ilk olacak inş çok daha fenalardayım
Haftaya gel dedi korkma o güne yeter dedi dogum iznim Çarşamba başlayacak pazartesi salı gidecem ise inşallah inşallah yeterli olur . Ben geçenlerde size yazdım arkadaşımın bebeğinin de suyu azalmış hemen almışlar doğuma 38+0 da iken ,bende diyorum bari 38 olsun ne dursa kâr sonuçta inşallah suyu artar . Havuc suyu ve su haricinde başka bişey artırır mı suyunu senceCalisamaz raporunu al istersen
Kendni üzme havuç suyuyla düzelir benm 32 . Haftada dr az vs dedi ortala 4 lt su bide havuç yiyip sunu içtim düzeldi çok şükür. Zaten büyüdüler geliştiler, 1 haftada öndeymiş anladığım kadar gelişimi sorun olmayacaktır kalbini ferah tut ❤Boyuna hiç bukez ne aklıma geldi ne bişey stres oldumgerçekten kg olarak 2950 dedi ortalama 3 dedi net cikmiyo diye . Boyunu inan aklıma gelmedi suyu azalmaya baslamis deyince. Nst de sancı filan yok ,kan akışı filanda iyi kan idrar tahlillerimde güzel çıktı . Şimdi izinliyim eve geldim uzandım ama haftaya 37+0 a dek calisacam acaba iş yerinde strese girdim de mi azaldı daha kurdukca kuracam boyu en son 47 cm idi geçen hafta . Sağ sağlım su haftaları atlatip kavusalim hepimiz inşallah
Armut var bideHaftaya gel dedi korkma o güne yeter dedi dogum iznim Çarşamba başlayacak pazartesi salı gidecem ise inşallah inşallah yeterli olur . Ben geçenlerde size yazdım arkadaşımın bebeğinin de suyu azalmış hemen almışlar doğuma 38+0 da iken ,bende diyorum bari 38 olsun ne dursa kâr sonuçta inşallah suyu artar . Havuc suyu ve su haricinde başka bişey artırır mı suyunu sence
İnşallah inşallahKendni üzme havuç suyuyla düzelir benm 32 . Haftada dr az vs dedi ortala 4 lt su bide havuç yiyip sunu içtim düzeldi çok şükür. Zaten büyüdüler geliştiler, 1 haftada öndeymiş anladığım kadar gelişimi sorun olmayacaktır kalbini ferah tut ❤
Tamam canım çok sağolasın .Armut var bide
Bi sebebi yok. Sen ne zamana kadar çalışacaksın?Birde su niye azalır bilginiz var mı ? Üzülmedim değil daha küçük yani sat a göre , doktorum diyor büyük bebek korkma evet haftasından ileri ama önemli olan sat değil mi ? Yani 1 hafta da ya suyum birden azalır ise . Acaba ben oturarak çalışıyorum diye mi suyum azaldı filan anlamadım acaba idrara sürekli sıkıştığımda su filan azaldı da ben mi anlamadım aklımda saçma sapan sorularve kan akışına hep bakıyor doktorum bebeğe giden kan da iyi ama işte azalmış suyu
Ben yaşamadım ama burda çok daha öncelerden süt gelen çok kişi olduGerçekten kafam dalgın sormayı da unuttum dün gece göğsümün birinden süt geldi bir kaç damla ilkkez ıslaklık nedeniyle hissettim bunu da sormayı unuttum
Uzulme moralini bozma insallah saglikli olsun bebis onemli olan oBirde su niye azalır bilginiz var mı ? Üzülmedim değil daha küçük yani sat a göre , doktorum diyor büyük bebek korkma evet haftasından ileri ama önemli olan sat değil mi ? Yani 1 hafta da ya suyum birden azalır ise . Acaba ben oturarak çalışıyorum diye mi suyum azaldı filan anlamadım acaba idrara sürekli sıkıştığımda su filan azaldı da ben mi anlamadım aklımda saçma sapan sorularve kan akışına hep bakıyor doktorum bebeğe giden kan da iyi ama işte azalmış suyu
Pazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filanBi sebebi yok. Sen ne zamana kadar çalışacaksın?
Süt geldi eminim hatta üzerinde izi duruyo Lansinoh un kremini aylardır almışım sürmedim ki çok uyarılma filan olur süt akar diye kendi kendine oldu o da ayrı ama şu su işi aşırı morelimi bozdu daha 36+3 deyimBen yaşamadım ama burda çok daha öncelerden süt gelen çok kişi oldu
Ona takılma bence
Hayır alakası yok. Sebebi bilinen bir şey değil ki. Evde olsan daha rahat takip edersin hareketleri diye dedim. Uzanıp bakardın arada. Zaten de az kalmış.Pazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filan
İnşallah inşallah neyse sürekli tavşan gibi kemiririm havucu napiyim .Uzulme moralini bozma insallah saglikli olsun bebis onemli olan ohavuc suyu cok iyi diye biliyorum suyun artmasi icin
Biz aslinda dun bu konuyu konusmustuk doktorla suyuna bakip yeterli demisti ve şunu soylemisti bebegin suyu anlik gunluk haftalik degisebilir ordan ictigi su yaptigi cişe bagli hatta acik acik işemesine bagli dedi...cogu annede duyuyoruz suyu azaliyor icini rahat tut tedbirini al artar insallah tekrar cok cok ciddi olsa haftaya demez ki 2 gune bir gel derPazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filan
İlkkez çekindim soramadım hicbisey ve şuan kendimi yiyiyorum yani arkadaşımın bebeğinin suyu azalmış diye apar topar doğuma aldılar ,benimki de " 1 hafta idare eder " demesi beni muammada bıraktı resmenHayır alakası yok. Sebebi bilinen bir şey değil ki. Evde olsan daha rahat takip edersin hareketleri diye dedim. Uzanıp bakardın arada. Zaten de az kalmış.
İnan ne dediğini hatırlamıyorumBiz aslinda dun bu konuyu konusmustuk doktorla suyuna bakip yeterli demisti ve şunu soylemisti bebegin suyu anlik gunluk haftalik degisebilir ordan ictigi su yaptigi cişe bagli hatta acik acik işemesine bagli dedi...cogu annede duyuyoruz suyu azaliyor icini rahat tut tedbirini al artar insallah tekrar cok cok ciddi olsa haftaya demez ki 2 gune bir gel der
Kuzum fitildir o nişanda kanda oluyor oğlumda gelmişti ordan biliyorum fitl içerde kaldığı için lavoboya çıkınca kendini dışarı atıyorKızlar ya Çok afedersiniz ama ben dün fitil takmıştım sabah normaldi akıntım şimdi lavaboya gidince birden bir şey düşüverir gibi oldu içimden. Peçeteye böyle mukus kıvamda Sarımsı bir şey geldi. İlk kez Böyle oldu. Kan Pembelik vs Yok. Bu nişan felan değildir dimi napayım ağrım felan da yok
E onun çok azalmıstır canım. Sen şimdi hareketlere odakan. Atıyorum yarın duyamazdan bi daha git.İlkkez çekindim soramadım hicbisey ve şuan kendimi yiyiyorum yani arkadaşımın bebeğinin suyu azalmış diye apar topar doğuma aldılar ,benimki de " 1 hafta idare eder " demesi beni muammada bıraktı resmen
Tamam öyle edecem mervem , iyi ki gittim doktora gerçektenE onun çok azalmıstır canım. Sen şimdi hareketlere odakan. Atıyorum yarın duyamazdan bi daha git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?