2021 Aralık Anneleri

Günüm belli değil ona rağmen bir değişiğim dün gece hiç uyumadım mesela. Yaklaştıkça insan farkına varıyor gerçek olduğunun hele de benim ilk olacak inş çok daha fenalardayım
Benim de ilk canım... İki haftamız var diye mutlu mutlu dolanırken şimdi sanki iki yıl varmış da birden bir haftaya düşmüş gibi bir heyecan geldi. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Calisamaz raporunu al istersen
Haftaya gel dedi korkma o güne yeter dedi dogum iznim Çarşamba başlayacak pazartesi salı gidecem ise inşallah inşallah yeterli olur . Ben geçenlerde size yazdım arkadaşımın bebeğinin de suyu azalmış hemen almışlar doğuma 38+0 da iken ,bende diyorum bari 38 olsun ne dursa kâr sonuçta inşallah suyu artar . Havuc suyu ve su haricinde başka bişey artırır mı suyunu sence

Kendni üzme havuç suyuyla düzelir benm 32 . Haftada dr az vs dedi ortala 4 lt su bide havuç yiyip sunu içtim düzeldi çok şükür. Zaten büyüdüler geliştiler, 1 haftada öndeymiş anladığım kadar gelişimi sorun olmayacaktır kalbini ferah tut ❤

Armut var bide

İnşallah inşallah Allah razı olsun hepimiz bu süreçlerde çok tedirgin olduk Rabbim tüm anneleri evlat bekleyenleri sağ saglim kavustursun ama morelim gerçekten bozuldu normalde hiç çekinmem doktoruma sorumu sorup cevabımi alana dek uğraşırım ama bukez kasildım çekindim hicbisey soramadan çıktım kafamdaki endişeler ile

Gerçekten kafam dalgın sormayı da unuttum dün gece göğsümün birinden süt geldi bir kaç damla ilkkez ıslaklık nedeniyle hissettim bunu da sormayı unuttum

Bi sebebi yok. Sen ne zamana kadar çalışacaksın?

Gerçekten kafam dalgın sormayı da unuttum dün gece göğsümün birinden süt geldi bir kaç damla ilkkez ıslaklık nedeniyle hissettim bunu da sormayı unuttum
Ben yaşamadım ama burda çok daha öncelerden süt gelen çok kişi oldu
Ona takılma bence

Uzulme moralini bozma insallah saglikli olsun bebis onemli olan o havuc suyu cok iyi diye biliyorum suyun artmasi icin

Bi sebebi yok. Sen ne zamana kadar çalışacaksın?
Pazartesi+salı calisacam , Çarşamba gidip rapor kağıdını alacam doktorumdan hemde muayane olacam . Belki çok oturdum ondan oldu insan kimseye de bişey diyemiyo eşime de diyemiyorum ki belki hep oturmaktan azaldı filan dakka da bir wc ye gittim geldim iş yerinde ara ara altımı bile islattigimi hissettim idrar diye düşünüp belki de suyu ve aktı filan

Ben yaşamadım ama burda çok daha öncelerden süt gelen çok kişi oldu
Ona takılma bence
Süt geldi eminim hatta üzerinde izi duruyo Lansinoh un kremini aylardır almışım sürmedim ki çok uyarılma filan olur süt akar diye kendi kendine oldu o da ayrı ama şu su işi aşırı morelimi bozdu daha 36+3 deyim

Hayır alakası yok. Sebebi bilinen bir şey değil ki. Evde olsan daha rahat takip edersin hareketleri diye dedim. Uzanıp bakardın arada. Zaten de az kalmış.

Biz aslinda dun bu konuyu konusmustuk doktorla suyuna bakip yeterli demisti ve şunu soylemisti bebegin suyu anlik gunluk haftalik degisebilir ordan ictigi su yaptigi cişe bagli hatta acik acik işemesine bagli dedi...cogu annede duyuyoruz suyu azaliyor icini rahat tut tedbirini al artar insallah tekrar cok cok ciddi olsa haftaya demez ki 2 gune bir gel der

Hayır alakası yok. Sebebi bilinen bir şey değil ki. Evde olsan daha rahat takip edersin hareketleri diye dedim. Uzanıp bakardın arada. Zaten de az kalmış.
İlkkez çekindim soramadım hicbisey ve şuan kendimi yiyiyorum yani arkadaşımın bebeğinin suyu azalmış diye apar topar doğuma aldılar ,benimki de " 1 hafta idare eder " demesi beni muammada bıraktı resmen

İnan ne dediğini hatırlamıyorum bana haftaya pazartesi gel mi dedi yoksa üstüne ben raporu alacağım tarihi dediğim için Çarşamba ya mi çekti anlamadım dinlemedim telefonla arasam çok mu ayıp olur doktoru

Kuzum fitildir o nişanda kanda oluyor oğlumda gelmişti ordan biliyorum fitl içerde kaldığı için lavoboya çıkınca kendini dışarı atıyor

İlkkez çekindim soramadım hicbisey ve şuan kendimi yiyiyorum yani arkadaşımın bebeğinin suyu azalmış diye apar topar doğuma aldılar ,benimki de " 1 hafta idare eder " demesi beni muammada bıraktı resmen
E onun çok azalmıstır canım. Sen şimdi hareketlere odakan. Atıyorum yarın duyamazdan bi daha git.

E onun çok azalmıstır canım. Sen şimdi hareketlere odakan. Atıyorum yarın duyamazdan bi daha git.
Tamam öyle edecem mervem , iyi ki gittim doktora gerçekten hatta sekreteri dedi keşke gece gelseydin filan neyse çok şükür herşeyi düzgün su haricinde çıkınca rahatladım hareket kısmından belki şu suyla ilgili hareketide insan işte anne kalbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…