Dogan varmis ama oyle gec42 ye cok var ya
Di mi 40 a kdr gelsin cok bekletmesin saglikla insallahDogan varmis ama oyle gecya ben 26da kanamayla hastaneye yatmistim dogum baslamis demisti doktor suan 35e bile inanamiyorum neler neler yasadik 40 olurda dogmazsa yalvaririm herhalde sezaryen yapin diye benim doktorda malesef secenek sunmuyor anne bebek sagligi neyi gerektiriyorsa o diyor
Evet devletteyim ben . Ne bilim belki sikinti yaparlar diye dedimBilmiyorum ki sen zaten devlette değilmişsin bn mi yanlış hatırlıyorum
Bi dene şansını
Bizde zorunlu sezaryenle normal 2750 lira isteğe bağlı sezaryen 5250 lira. Iğne ekstradan bin lira işte.Sizde nasıl bilmiyorum ama benim gittiğim hastanede normal doğum parası sezeryanda daha pahalı. 3500 normal 3000 sezeryan. Ama ben doktorumun devamlı gebesi öldüğüm için ikisindede 500 tl kadar indirdi. Bnde eğer bu gittiğimde normal dogum derse bu prenses doğum için ücret alacagim. Onada artik ne kadar derlerse
TuhafBizde zorunlu sezaryenle normal 2750 lira isteğe bağlı sezaryen 5250 lira. Iğne ekstradan bin lira işte.
Çantaları hazırlasın herkes ya ben panik oluyorumCok dusunuyorum normal mi sezaryen mi isin icinden cikamiyorum valla bende boyle yaparim belki en iyisi senin yontem gibi bi kere vercez o parayida napalim, bi bakalim bizim zaten aralik sonu burda herkes dogum yapmis olur fikir aliriz cantam bile hazir degil dun doktora ne zaman dogar dedim dalga gecer gibi ne zaman isterse o zaman dogar belki yarin belki 42.hafta ne bileceksin dedi
Normal doğuma yönlendirmek için bi politika imiş.Tuhafisteğe bağlı sezeryan neden o kadar pahalı acaba
Ne kadar da uygun bir hastaneBizde zorunlu sezaryenle normal 2750 lira isteğe bağlı sezaryen 5250 lira. Iğne ekstradan bin lira işte.
Sen bebeğine odaklanacaksın sadece kendini bile düşünmeyeceksin ki.Ben sancımın gelip hastaneye gittiğim anı düşününce çok korkuyorumherkesi kapıda bırakıp doğumhaneye girecek olmak çok korkutuyor
Bende devlette olacam insallah bakalim nasil bi deneyimim olacak pisman olmam umarim herkes ozelde yap diye kafamda cunkuEvet devletteyim ben . Ne bilim belki sikinti yaparlar diye dedim
Buyrunuz geliniz burda doğurunuz.Ne kadar da uygun bir hastane
Bizim hastanede normal doğuma fazla ücret ister.Normal doğuma yönlendirmek için bi politika imiş.
Hayırlısı tabiBizim hastanede normal doğuma fazla ücret ister.hayırlısı bakalım bebosler sağlıkla gelsinde
Bizim burda en uygun hastane 6 bin tlBuyrunuz geliniz burda doğurunuz.
Gel bizim eve. Lohusa yatağımı paylasırim senleBizim burda en uygun hastane 6 bin tl
Bende devlette doguracagim
canım bilmiyorum ki pek ona benzetemedim ama bebeğim hareketli benimde ara ara bıçak batar gibi oluyor kasığıma üşüttüm mü acaba anlayamadım korktum bayaBende cok fitil kullandim progestan dusuk olmamasi icin kanamam varken.. fitilin kalintisi akiyordu oyle o olabilir mi acaba
Her nişan kanamasında kesin kan mı olması gerekir canım?Kuzum fitildir o nişanda kanda oluyor oğlumda gelmişti ordan biliyorum fitl içerde kaldığı için lavoboya çıkınca kendini dışarı atıyor
Bende hic ozelde dogur diyen olmadi.Bende devlette olacam insallah bakalim nasil bi deneyimim olacak pisman olmam umarim herkes ozelde yap diye kafamda cunkukaynanam tarafi devlet taraftari annem tarafi ve arkadaslar ozelde ol diyo gorumcemle doktoru ayarladik tahlillerimi de oldum pazartesi gunu oruclu gibi gel dedi ayy heyecan basiyo yazarken bile tumden uyusammi ben napsam cok panigim bu defa kendimi sakinlestiremiyorum.spinal olacam muhtamelen soyleyecem ama bol verin anestiziyi
Ayyy canisi. Süt fışkırtırım arada sanaGel bizim eve. Lohusa yatağımı paylasırim senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?