2021 Aralık Anneleri

42 ye cok var ya
Dogan varmis ama oyle gec ya ben 26da kanamayla hastaneye yatmistim dogum baslamis demisti doktor suan 35e bile inanamiyorum neler neler yasadik 40 olurda dogmazsa yalvaririm herhalde sezaryen yapin diye benim doktorda malesef secenek sunmuyor anne bebek sagligi neyi gerektiriyorsa o diyor

Di mi 40 a kdr gelsin cok bekletmesin saglikla insallahbenim de ilk dogum 41 hafta

Bizde zorunlu sezaryenle normal 2750 lira isteğe bağlı sezaryen 5250 lira. Iğne ekstradan bin lira işte.

Çantaları hazırlasın herkes ya ben panik oluyorum
Bana bi arkadaş al diye tembihledi valla. Bana da çok mantıklı geldi. Zaten ortlaama 4 cm acıklıktan sonra iğne devreye sokuluyomuş galiba. 4 cm açılmak da saatler sürebiliyomuş. E bunu tamamlamak ve doğurmak da eklenince çok daha uzun sürebilir. Ben ilk ebeye sordum o da kesinlikle öneririm dedi. Dün de randevuda doktoruma istiyorum dedim.

Evet devletteyim ben . Ne bilim belki sikinti yaparlar diye dedim
Bende devlette olacam insallah bakalim nasil bi deneyimim olacak pisman olmam umarim herkes ozelde yap diye kafamda cunku kaynanam tarafi devlet taraftari annem tarafi ve arkadaslar ozelde ol diyo gorumcemle doktoru ayarladik tahlillerimi de oldum pazartesi gunu oruclu gibi gel dedi ayy heyecan basiyo yazarken bile tumden uyusammi ben napsam cok panigim bu defa kendimi sakinlestiremiyorum.spinal olacam muhtamelen soyleyecem ama bol verin anestiziyi

Bende cok fitil kullandim progestan dusuk olmamasi icin kanamam varken.. fitilin kalintisi akiyordu oyle o olabilir mi acaba
canım bilmiyorum ki pek ona benzetemedim ama bebeğim hareketli benimde ara ara bıçak batar gibi oluyor kasığıma üşüttüm mü acaba anlayamadım korktum baya

Bende hic ozelde dogur diyen olmadi.
Tümden uyuma bence en iyisi spinal
Gel bizim eve. Lohusa yatağımı paylasırim senle
Ayyy canisi. Süt fışkırtırım arada sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…