Umarim dogru dusunmusumdurAha benim kafadan biri
Amin amin insallahUmarim dogru dusunmusumdurAllah pisman etmesin
Cok gecmis olsun canim valla ne cektin be bugunKızlar bizim burada yani Erzurum da deprem oldu 20 dk önce çok salladı 30 saniye civarı ve evde tektim ödüm koptu çok aşırı sallandik .
Gerçekten öyle zaten insanız bazı sıkıntılarımız oluyor canımı sıkan vs ya insan korkuyor tabi bulunduğum bina 12 katlı bizim 9.katinda merdivenden insem inemem ,asansörede binemem sadece dairemin kapısını açtım vallaCok gecmis olsun canim valla ne cektin be bugun
Yok ya yapmazlar bi de başka yerden mi test vericen bu haldeEvet devletteyim ben . Ne bilim belki sikinti yaparlar diye dedim
Kız 4 cm bekledikten sonra 10 olsa tınlamazÇantaları hazırlasın herkes ya ben panik oluyorum
Bana bi arkadaş al diye tembihledi valla. Bana da çok mantıklı geldi. Zaten ortlaama 4 cm acıklıktan sonra iğne devreye sokuluyomuş galiba. 4 cm açılmak da saatler sürebiliyomuş. E bunu tamamlamak ve doğurmak da eklenince çok daha uzun sürebilir. Ben ilk ebeye sordum o da kesinlikle öneririm dedi. Dün de randevuda doktoruma istiyorum dedim.
Ayyy inşallah bnm popo erir bu sayede AminBu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Bu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Iyi de bu gidenlerin hep 2 3 cm civarı açıklığı oluyo bak. Ordan 4e çıkmak daha kısa sürer. 10a çıkmak için daha çok cm var sonuçta.Kız 4 cm bekledikten sonra 10 olsa tınlamaz
Kuzum o kişiden kişiye değişir ama. Bazısı Az sancı çeker açılır Bi bakmışsın 7 8 cm olmuş. Bazısı çeker çeker daha 2 cm olmuş (benim gibi) İnş senin açılmaların güzel ilerler.Iyi de bu gidenlerin hep 2 3 cm civarı açıklığı oluyo bak. Ordan 4e çıkmak daha kısa sürer. 10a çıkmak için daha çok cm var sonuçta.
Ayy bilmiyorum ki ya o anı düşünmek ödümü koparıyor tek kalacak olmak falan aklıma gelince ağlıyorumSen bebeğine odaklanacaksın sadece kendini bile düşünmeyeceksin ki.
Sancıyı çektikten sonra iğne ne bilimIyi de bu gidenlerin hep 2 3 cm civarı açıklığı oluyo bak. Ordan 4e çıkmak daha kısa sürer. 10a çıkmak için daha çok cm var sonuçta.
Ya bunlarla kafanı yorma hiç bişi olmuyor tek kalırsan da daha rahat valla enazından karışan eden olmazAyy bilmiyorum ki ya o anı düşünmek ödümü koparıyor tek kalacak olmak falan aklıma gelince ağlıyorum
O zaman benim süt komple yağ olacakBu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Kız nesi kolay olsun içerden bi kafa çıkacakSancıyı çektikten sonra iğne ne bilim
Belki kolay olur sen 4-5 çöle gidiyomuşsun
Tabi ki öyle canım o da o anlık şansımıza napalım.Kuzum o kişiden kişiye değişir ama. Bazısı Az sancı çeker açılır Bi bakmışsın 7 8 cm olmuş. Bazısı çeker çeker daha 2 cm olmuş (benim gibi) İnş senin açılmaların güzel ilerler.
Ayy ne bilem ya bazıları nasıl kolay yapıyor normal doğum yapacaklarda inşallah kolay olurKız nesi kolay olsun içerden bi kafa çıkacak
Ben de vajinal olursa epiduralsiz yapmayı hiç düşünmedim valla bi tık yavaşlatıyormuş doğumu ama sıkıntı yok acele etmeyiz
Bende aynısını düşünüyorumO zaman benim süt komple yağ olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?