2021 Aralık Anneleri

Bana cok diyorlar ya diyorum oglumda ozelde oldu ne farki olabilirki umarim yanilmam
Benim burda 1 tane ozel hastane var.
Devlet hastanesi yeni yapildi. Ozel hastaneden dha duzenli ve temiz. Paramla niye rezil olayim dedim.Doktorumdanda memnunum.Herkes memnun. Bir suru hastasi var kadinin

Benim burda 1 tane ozel hastane var.
Devlet hastanesi yeni yapildi. Ozel hastaneden dha duzenli ve temiz. Paramla niye rezil olayim dedim.Doktorumdanda memnunum.Herkes memnun. Bir suru hastasi var kadinin
Benimde gorumcemin cevresi cok doktoru bile o ayarladi etti adam beni tanidi resmen sen su ilceden geldi degilmi diye karsiladi bende ozele verdigim parayi cocuguma harcarim diye dusundum

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok detaylı yazmışsın inşallah bizimki de doğana dek suyu herşeyi güzel devam eder de rahatlatırız

Allah razı olsun hepimizi inşallah,Çok sallandı Merve , tansiyonum filan düştü ya da bebek hareket ediyodur sandım ki yok geçmedi avizeye baktım nasıl sallaniyo içeriden sesler geliyo bardakların 5.1 imiş
Canim cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun bizim marasta da cok buyuk bi deprem bekliyo herkes benimde korkulu ruyam deprem

Canim cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun bizim marasta da cok buyuk bi deprem bekliyo herkes benimde korkulu ruyam deprem
Amin canım amin korktum gerçekten bayağı salladı insan birde can tasiyinca daha çok korkuyormus ,sende dikkat et canım allahim sakınsın tüm ülkemizin bütün topraklarını afetten kötülükten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…