Bana cok diyorlarBende hic ozelde dogur diyen olmadi.
Tümden uyuma bence en iyisi spinal
Ayyy canisi. Süt fışkırtırım arada sana
Ay ben de insallah şu minnak memelerimden süt çıkar insallahBende hic ozelde dogur diyen olmadi.
Tümden uyuma bence en iyisi spinal
Ayyy canisi. Süt fışkırtırım arada sana
O minnak memeler sut dolup siseck insallahAy ben de insallah şu minnak memelerimden süt çıkar insallah
Minnaklardan daha cok cikiyorAy ben de insallah şu minnak memelerimden süt çıkar insallah
Bol yag biriktirseydik o bolgeyeBu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Benim burda 1 tane ozel hastane var.Bana cok diyorlarya diyorum oglumda ozelde oldu ne farki olabilirki umarim yanilmam
Popom da yağlanmadı ki beeBu arada süt yağlanmak icin popomuzdaki yagi kullaniyormus
Çok geçmiş olsun canım. Allah korkutmasın.Kızlar bizim burada yani Erzurum da deprem oldu 20 dk önce çok salladı 30 saniye civarı ve evde tektim ödüm koptu çok aşırı sallandik .
Aynisini bende dusundum benim sut az yaglimi olacakPopom da yağlanmadı ki bee
Benimkide ..Popom da yağlanmadı ki bee
Benimde gorumcemin cevresi cok doktoru bile o ayarladi etti adam beni tanidi resmen sen su ilceden geldi degilmi diye karsiladi bende ozele verdigim parayi cocuguma harcarim diye dusundumBenim burda 1 tane ozel hastane var.
Devlet hastanesi yeni yapildi. Ozel hastaneden dha duzenli ve temiz. Paramla niye rezil olayim dedim.Doktorumdanda memnunum.Herkes memnun. Bir suru hastasi var kadinin
Allah razı olsun hepimizi inşallah,Çok salladı Merve , tansiyonum filan düştü ya da bebek hareket ediyodur sandım ki yok geçmedi avizeye baktım nasıl sallaniyo içeriden sesler geliyo bardakların 5.1 imişÇok geçmiş olsun canım. Allah korkutmasın.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım geçen hafta kontrol ederken karnımın her tarafına baktı, burda suyu bitmiş dedi, sonra 2-3 yere baktı burdaki suları iyi dedi. İyi iyi bi sıkıntı yok dedi. Gayet rahattı ben de hiç öyle telaşa kapılmadım. Ben son zamanlardayız yavaş yavaş suyu azalır diye düşündüm kendi kendime ama doktora sormadım.
Bu hafta da aynı yerlere baktı, geçen hafta bitti dediği yerde yine bitikti. Suyu olan yerlerde de azalma olmamıştı. Yani ben de bi hafta sonra suda azalma olmamıştı canım. Sen de nasıl olur bilmiyorum ama.. Çok telaşlanıp stres yapmamaya çalış. Sakin olmak iyidir her zaman. Diğer arkadaşların da dediği gibi hareketlerini takip et. İçine sinmeyen aklında soru işareti olursa gidersin yine doktora
Canim cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun bizim marasta da cok buyuk bi deprem bekliyo herkes benimde korkulu ruyam depremAllah razı olsun hepimizi inşallah,Çok sallandı Merve , tansiyonum filan düştü ya da bebek hareket ediyodur sandım ki yok geçmedi avizeye baktım nasıl sallaniyo içeriden sesler geliyo bardakların 5.1 imiş
Amin canım amin hepimizin inşallah sağ saglim su son haftaları da atlatmayı nasıp etsin inşallahCanim iyi ki gitmissin. Hayirli vakitte gelsin insallah cok az kaldimasallah bebise de
Aha benim kafadan biriBenimde gorumcemin cevresi cok doktoru bile o ayarladi etti adam beni tanidi resmen sen su ilceden geldi degilmi diye karsiladi bende ozele verdigim parayi cocuguma harcarim diye dusundum
Amin canım amin korktum gerçekten bayağı salladı insan birde can tasiyinca daha çok korkuyormus ,sende dikkat et canım allahim sakınsın tüm ülkemizin bütün topraklarını afetten kötülüktenCanim cok gecmis olsun Rabbim beterinden korusun bizim marasta da cok buyuk bi deprem bekliyo herkes benimde korkulu ruyam deprem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?