Olsun totom zayıflarBende aynısını düşünüyorum
Maşallah çok yakışıklı uzun boyluYapcek bişi yok şüşko seviyozetliyiz butluyuz mutluyuz lonely bird bnm oğlanı gördü diyo ki iriymiş
Ayy inşallah Totolar erirOlsun totom zayıflarhamile kalmadan önceki halime dönmenin süresini azaltır belki
Sen ne olsun istiyosun ki ben anlamıyorum? Adına bile prenses doğum, sancısız doğum filan gibi şeyler demişler.Sancıyı çektikten sonra iğne ne bilim
Belki kolay olur sen 4-5 çöle gidiyomuşsun
Valla ben kafaya koydum eritecemAyy inşallah Totolar erirerimesi lazım
Bn kimseye kötü örnek vererek etkilemek bile istemiyorum.Sen ne olsun istiyosun ki ben anlamıyorum? Adına bile prenses doğum, sancısız doğum filan gibi şeyler demişler.
Gerekirse parçalana parçalana da doğururum ben. Pıt diye akşam yatıp sabah kalkıp da elde ettiğim bi gebelik olmadı bu benim için. Bir seneyi aşkındır kaç kez narkoz aldım. Kaç operasyon geçti irili ufaklı. Her gün olduğum iğneleri zaten saymıyorum. Artık ciddi manada deforme de oldum acı da çekiyorum.
Bir kere bile belki şurda herhangi bir şeyden tedirgin oluyorum, korkuyorum filan yazmadım ben. Hep olumluyum her şeye. Herkese de böyle davranmaya çalışıyorum. Hep pozitif enerjiler vermeye çalışıyorum elimden geldiğince. Nedense senden bu konuda hep olumsuz enerji alıyorum ve bundan hoşlanmıyorum. Yeter artık dur.
Valla ben kafaya koydum eritecemkiyafetlerim ,enerjimi istiyorum evin icinde gidip gelecem koridorum epey uzun, doğum sonrası inşallah kış olmasaydı bebemi alıp çıkardim yürüyüşe ama burası kar -tip -boran olacağı için naaamümkün
Bebeğim hiç tedirgin olma. İnan kim ne derse desin kişi kendisi yaşamalı. Bu doğum olayı kişiden kişiye değişir bana zor olan sana kolay olur sana zor olan bana kolay olur. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Üzerine parmağımı basarım prenses doğum yada değil.Hem sezeryan hem çok zor bir normal doğum geçiren biri olarak benim düşüncem Normal doğum sonrasında bebeğinle ilgilenmek için kesinlikle en güzeli. Dilerim gönlünce güzel doğum yaparsın. Dualarım seninleTabi ki öyle canım o da o anlık şansımıza napalım.
Diğerlerini bilmem, gözden geçir mümkünse bana yazdıklarını genel olarak. Tamam diyorum he diyorum. Makara yapıyorum şakayla karışık sus diyorum ama sen devam ediyosun. Neyse uzatmak istemiyorum. Bana yorum yapmayıverirsin bu konuda olur biter.Bn kimseye kötü örnek vererek etkilemek bile istemiyorum.
Tercih senin tabi ki. Bnm sorun yaşamam yada bu tür sıkıntılar çekmemem sizi anlamadığım anlamına gelmiyor.
Herkes istediğini yapmakta özgür bn zaten tercihi değiştiremem ki
Olumsuz örnek oluyorsam da kısura bakmayın. Ki bn hiçbir Zaman örneklendirirken bile korkulacak bişi olmadığını anlatılanlar kadar kötü olmadığını vurgularken.
İnşallah inşallah çünkü geçen sene bir sürü emek verdim kg verdim ,bir sürü kıyafet aldım vs onlara giremezsem ölürümerir merak etme fazlasıyla da enerjin gelir
Hepimiz en en güzel doğunları yaşayalım inşallah.Bebeğim hiç tedirgin olma. İnan kim ne derse desin kişi kendisi yaşamalı. Bu doğum olayı kişiden kişiye değişir bana zor olan sana kolay olur sana zor olan bana kolay olur. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin. Üzerine parmağımı basarım prenses doğum yada değil.Hem sezeryan hem çok zor bir normal doğum geçiren biri olarak benim düşüncem Normal doğum sonrasında bebeğinle ilgilenmek için kesinlikle en güzeli. Dilerim gönlünce güzel doğum yaparsın. Dualarım seninle
Doğum sadece 1 gün içinde olup biten bisey önemli olan sonrası,hem benim yakinim ssvd yaptı epiduralsiz doktoru sancin başlayınca gel demiş o bütün sancıyı evde çekmiş hastaneye gittiğinde bebek gelmek üzereymis doktor çok kızmış filan sonuçta sağlıkla doğum yaptı Allah sabrını verir bol bol Meryem süresi ve inşirah suresi okumak faydalıymis.Bende bugün eşime kızdım evde doğurmaya karar verdimHepimiz en en güzel doğunları yaşayalım inşallah.Bebeklerimiz iyi olsun da doğum sürecini bi şekilde atlatır onlardan konuşmaya başlarız inşallah hayırlısıyla.
Citlembik hayirlisiyla sagsalim kucakla insallah bebisiniKızlar doğum şeklim belli oldu. Hem çatımın dar olması hem tedavi bebeği olması sebebiyle sezeryanda karar kıldık doktorumla beraber. Bebeğim için en sağlıklısı neyse o olsun istedim hep.tabi kul plan yaparmış kader gülermiş. Bebişimin kafası kanalın üstünde bir anda kendi gelmek isteyebilir. hakkımızda hayırılısı olsun inşallah. Pazartesi günüde anestezi uzmanıyla görüşüp gün belirlenecek. Çok heyecanlıyım
Yani yoksa nasıl anlaşılcak nişan olması leke şeklinde oluyorHer nişan kanamasında kesin kan mı olması gerekir canım?
Evde mi şaka miDoğum sadece 1 gün içinde olup biten bisey önemli olan sonrası,hem benim yakinim ssvd yaptı epiduralsiz doktoru sancin başlayınca gel demiş o bütün sancıyı evde çekmiş hastaneye gittiğinde bebek gelmek üzereymis doktor çok kızmış filan sonuçta sağlıkla doğum yaptı Allah sabrını verir bol bol Meryem süresi ve inşirah suresi okumak faydalıymis.Bende bugün eşime kızdım evde doğurmaya karar verdim
Hastaneden hastaneye değişiyorBen niye 1 gece konakliyorum yaaa
Hemen kocanla barış o riske girme ayolDoğum sadece 1 gün içinde olup biten bisey önemli olan sonrası,hem benim yakinim ssvd yaptı epiduralsiz doktoru sancin başlayınca gel demiş o bütün sancıyı evde çekmiş hastaneye gittiğinde bebek gelmek üzereymis doktor çok kızmış filan sonuçta sağlıkla doğum yaptı Allah sabrını verir bol bol Meryem süresi ve inşirah suresi okumak faydalıymis.Bende bugün eşime kızdım evde doğurmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?