2021 Aralık Anneleri

Ben vitamin kullanmadim sadece kan hapi kullandim o da bitti gecenlerde yenisini aldiracam
Kullanmamanın bebeğe bir zararı yok o her türlü bütün vitaminleri senden alıyor ama senin depolar boşalıyor. Kan ilacı mühim bence ihmal etme
Bende de oluyor kalça ağrısı çok fena kalsiyum d vitamini kullanmak gerek bence de

Ben bugün çatladım.
Çoraplarımı giymeye çalışıyodum. Hava biraz serin geldi önce giyineyim sonra yağlanırım dedim o ara göbek deliğinin sağ tarafı 4 5 dikey catlak halinde gitti.
Kızının hatırası hayırlı olsun benim çatlaklarım çoook fazla zaten saldım çok yağlanmıyorum olan oldu diye

Kalsiyumun içinde d vit var dr fazla gelir extra kullanma dedi Seninde aklında olsun
İki doz magnezyum aldığımdan beri rahatım şükür öncesi fenaydı

Kalsiyumun içinde d vit var dr fazla gelir extra kullanma dedi Seninde aklında olsun
İki doz magnezyum aldığımdan beri rahatım şükür öncesi fenaydı
Ben şimdi düzenli olarak sadece Pregnom kullanıyorum kanım 13 çıktı kan ilacını da saldım arada alıyorum dayanamayacak gibi olursam ağrılara magnezyum kullanıyorum öyle

Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor ya
Ben sağdan sola dönünce mutlaka kendine pozisyon ayarlaması yapıyo benimki onu da dene. Az sağa dön, sonra az sola dön.

Ben şimdi düzenli olarak sadece Pregnom kullanıyorum kanım 13 çıktı kan ilacını da saldım arada alıyorum dayanamayacak gibi olursam ağrılara magnezyum kullanıyorum öyle
Kan ilacını bence hiç salma düzenli iç doğumda kaybetcez bize lazım olacak
Bn düzenli alıyorum almazsam fena oluyor kalçam ve kramp giriyor geceleri vitamini de dr 3 günde 1 kullan dedi iştah açar çok kilo sana aldırır dedi inşallah lohusalıkta iştah açmaz

Kız benim doğurasım var bence eskisi gibi bakamıyorum kendime
benim iştahın maşallahı var ilaçla da ilaçsız da durduramıyorum

Kız benim doğurasım var bence eskisi gibi bakamıyorum kendime
benim iştahın maşallahı var ilaçla da ilaçsız da durduramıyorum
Gün yaklaştıracak o istek daha da artıyor iştahı sorma bende aynıyım

Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor ya
Canım sakinleş sen panik yaparsan oda korkar evinde kefir varsa kefir iç sola yatınca hareket pek olmuyo bebisler büyüdü sana söylemiştim koltuğa otur ama dik değil yarı yatar bacaklarını da tamamen aç karnını takip et arada elini koy belinden karnını salla rahatsız olup yer değiştiriyorlar ben bunları deniyorum bi dene istersen.

haklısınız allah yardım etsin tüm doğum yapacaklara
Kasik baskısı hala var ve o her tuvalete gittiğimde devam ediyor onun dışında şükür iyiyim ben hiç fitil falan kullanmadım bilemiyorum
bu baskı büyük tuvaletin gelmiş gibi bir ağrı mı? eğer öyleyse sancı bende o şekilde olmuştu akşam 10dan sabaha kadar düzensiz şekilde geliyordu
bi uygulamadan kasılma takip edin isterseniz

Bu sabah da biri doğuma alınacaktı sanki kimdi o ya da yarın sabah mıydı
Evet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz

Çok geçmiş olsun. Insallah bebişin de hemen gelir yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…