Kullanmamanın bebeğe bir zararı yok o her türlü bütün vitaminleri senden alıyor ama senin depolar boşalıyor. Kan ilacı mühim bence ihmal etmeBen vitamin kullanmadim sadece kan hapi kullandim o da bitti gecenlerde yenisini aldiracam
Bende de oluyor kalça ağrısı çok fenaBnm kalça ağrım kramp çok oluyordu diye belki de devam
Sağlık ocağı 4-5 ay kullan dedi depoların dolana kadar bende öyle düşünüyorum mantıklı geldikalsiyumu bile kullan dedi
Aynen saç dökülmesi çok oluyor
Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor yaSola yatıyon mu?
Kızının hatırası hayırlı olsunBen bugün çatladım.
Çoraplarımı giymeye çalışıyodum. Hava biraz serin geldi önce giyineyim sonra yağlanırım dedim o ara göbek deliğinin sağ tarafı 4 5 dikey catlak halinde gitti.
Kalsiyumun içinde d vit var dr fazla gelir extra kullanma dedi Seninde aklında olsunKullanmamanın bebeğe bir zararı yok o her türlü bütün vitaminleri senden alıyor ama senin depolar boşalıyor. Kan ilacı mühim bence ihmal etme
Bende de oluyor kalça ağrısı çok fenakalsiyum d vitamini kullanmak gerek bence de
Ben şimdi düzenli olarak sadece Pregnom kullanıyorum kanım 13 çıktı kan ilacını da saldım arada alıyorumKalsiyumun içinde d vit var dr fazla gelir extra kullanma dedi Seninde aklında olsun
İki doz magnezyum aldığımdan beri rahatım şükür öncesi fenaydı
Ben sağdan sola dönünce mutlaka kendine pozisyon ayarlaması yapıyo benimki onu da dene. Az sağa dön, sonra az sola dön.Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor ya
Kan ilacını bence hiç salmaBen şimdi düzenli olarak sadece Pregnom kullanıyorum kanım 13 çıktı kan ilacını da saldım arada alıyorumdayanamayacak gibi olursam ağrılara magnezyum kullanıyorum öyle
Hazir sukur artık rahatizDepoları iyi doldurmak lazım ya zaten kaybetcez bn gynferon sabah akşam uzun zamandır kansızlığın ardından çok iyi geldi
Sende dikkat et düzelir canım
Çanta hazır mı
Sana da bu hafta gün verir demiHazir sukur artık rahatiz
Kız benim doğurasım var bence eskisi gibi bakamıyorum kendimeKan ilacını bence hiç salmadüzenli iç doğumda kaybetcez bize lazım olacak
Bn düzenli alıyorum almazsam fena oluyor kalçam ve kramp giriyor geceleri vitamini de dr 3 günde 1 kullan dedi iştah açar çok kilo sana aldırır dedi inşallah lohusalıkta iştah açmaz
Gün yaklaştıracak o istek daha da artıyorKız benim doğurasım var bence eskisi gibi bakamıyorum kendime
benim iştahın maşallahı var ilaçla da ilaçsız da durduramıyorum
Canım sakinleş sen panik yaparsan oda korkar evinde kefir varsa kefir iç sola yatınca hareket pek olmuyo bebisler büyüdü sana söylemiştim koltuğa otur ama dik değil yarı yatar bacaklarını da tamamen aç karnını takip et arada elini koy belinden karnını salla rahatsız olup yer değiştiriyorlar ben bunları deniyorum bi dene istersen.Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor ya
Doğumdan sonra kapanır inşallah iştahlarGün yaklaştıracak o istek daha da artıyoriştahı sorma bende aynıyım
İnşallah kapanması ümidiyleDoğumdan sonra kapanır inşallah iştahlar
Nasılsın hareket etti mi bebiş?Sola.yatiyorum soldayim hep hatta hastaneden geldiğimden beri yatıyorum bir kaç kere mutfağa gittim o kadar sinirlerim bozuldu herşey sanki üst üste geliyor psikolojim.bitti niye bu kız.hareket etmiyor ya
Hayir gitmedim telefonla konustuk dedigin gibi gitsem saglik ocagi veriyoSağlık ocağı verdi bana perşembe günü d vitamini ve kan ilacı gittinizmi son takibe?
haklısınız allah yardım etsin tüm doğum yapacaklaraAnnemin telefonu hiç susmaz surekli en ince ayrıntısına kadar herseyi anlatır.Birseyi yaparmısin demeden yapmaz ben uyurken bebeğin fotolarını çekip birileriyle paylaşabilir.Uzaktan akrabalarına bile benim yanıma geldiğini söyler ve asla kapımı açmayan insanlar evime gelir bana sormadan kabul eder.Daha sayayimmi?
bu baskı büyük tuvaletin gelmiş gibi bir ağrı mı? eğer öyleyse sancı bende o şekilde olmuştu akşam 10dan sabaha kadar düzensiz şekilde geliyorduKasik baskısı hala var ve o her tuvalete gittiğimde devam ediyor onun dışında şükür iyiyim ben hiç fitil falan kullanmadım bilemiyorum
Aslinda 6 aralik gun soylemisti bir degisiklik olmazsa nst ve bebegin durumuna gore netlesir:)Sana da bu hafta gün verir demi
Evet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscazBu sabah da biri doğuma alınacaktı sanki kimdi o ya da yarın sabah mıydı
Çok geçmiş olsun. Insallah bebişin de hemen gelir yanına.Evet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?