2021 Aralık Anneleri

Enfeksiyon sancı yapar aman dikkat et ayaklarını üşütme sakın çorap terliği ayağından eksik etme Allah'ım şifa versin canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah

Aynısı bugün bende de oldu ama fitil kullandığım için mi oldu yani o şey fitil mi bilmiyorum şuan ağrılarım azaldı sen ne durumdasın

Enfeksiyon sancı yapar aman dikkat et ayaklarını üşütme sakın çorap terliği ayağından eksik etme Allah'ım şifa versin canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
İnşallah canım , evet ben üşütüyorum galiba her ne giysem göbüş açık kalıyor üşüyor sanırım

İnşallah canım , evet ben üşütüyorum galiba her ne giysem göbüş açık kalıyor üşüyor sanırım
Göbüş hep soğuk oluyor zaten canım uzun bluzlerden felan giy bari benimde bugün sol popom çok ağrıyor ya

Senden heran bi atak bekliyorum
Ben gerçekten ümidimi kestim ama akşam üstü geldi dr ne zman doğurcam hadi gün netleştirelim diyorum ne acelen var diyor yine bi 37 yi doldur 38 1 2 3 yaparız diyor. Erken almak istemiyor onu da anlyrum ama kaç oldu heveslendiğim hevesim şey oldu

Ama iyi diyiyor
Sana da zor oluyor ama gününü doldursun ya inşallah da gününde olur

Aynısı bugün bende de oldu ama fitil kullandığım için mi oldu yani o şey fitil mi bilmiyorum şuan ağrılarım azaldı sen ne durumdasın
Kasik baskısı hala var ve o her tuvalete gittiğimde devam ediyor onun dışında şükür iyiyim ben hiç fitil falan kullanmadım bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…