Enfeksiyon sancı yapar aman dikkat et ayaklarını üşütme sakın çorap terliği ayağından eksik etme Allah'ım şifa versin canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahanladım canım benim ilk gebeliğim olduğu için çok korktum bi de sanırım üşütmüşüm çok sancım vardı yaşadığım yerde de kimsem yok tüm gün evde kıvrandım durdum. Allah razı olsun cevabın için
Canım acayip cips istiyor. Ama tansiyon yüzünden yiyemiyorum
Aynısı bugün bende de oldu ama fitil kullandığım için mi oldu yani o şey fitil mi bilmiyorumKızlar bu nişan dedikleri şey internette araştırdığım kadarıyla şeffaf da olabiliyormuş.. Bende şeffaf jöle kıvamında sümüksü şey geldi ve kasıklarımda inanılmaz baskı varrr doktoru aradım ama açmadı biraz panikledimyardımcı olun doğum başlamamıstir değil mi ilk gebelik tecrübesizlikkk
Senden heran bi atak bekliyorumBen elendim arkadaşlarhiç ümidim yok artık
İnşallah canım , evet ben üşütüyorum galiba her ne giysem göbüş açık kalıyor üşüyor sanırımEnfeksiyon sancı yapar aman dikkat et ayaklarını üşütme sakın çorap terliği ayağından eksik etme Allah'ım şifa versin canım benim sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah
Göbüş hep soğuk oluyor zaten canım uzun bluzlerden felan giy bari benimde bugün sol popom çok ağrıyor yaİnşallah canım , evet ben üşütüyorum galiba her ne giysem göbüş açık kalıyor üşüyor sanırım
Ben gerçekten ümidimi kestim amaSenden heran bi atak bekliyorum
Magnezyum eksikliği mi var canım ondan ağrıyor olabilir mi?Göbüş hep soğuk oluyor zaten canım uzun bluzlerden felan giy bari benimde bugün sol popom çok ağrıyor ya
Bi ara içtim bıraktım içsemmi tekrar 35 haftadayım ya bilemedim bayağı topal gibi yürüyorumMagnezyum eksikliği mi var canım ondan ağrıyor olabilir mi?
Ama iyi diyiyorBen gerçekten ümidimi kestim amaakşam üstü geldi dr ne zman doğurcam hadi gün netleştirelim diyorum ne acelen var diyor yine bi 37 yi doldur 38 1 2 3 yaparız diyor. Erken almak istemiyor onu da anlyrum ama kaç oldu heveslendiğim hevesim şey oldu
Canim doktorun magnezyuma devam mi dedi?Ama iyi diyiyor
Sana da zor oluyor ama gününü doldursun yainşallah da gününde olur
Aminn , bende Hayırlısı diyorum artık bakalım ne olcakAma iyi diyiyor
Sana da zor oluyor ama gününü doldursun yainşallah da gününde olur
Evet geçen sefer sormuştum doğuma kadar devam dediCanim doktorun magnezyuma devam mi dedi?
Tamam cnmEvet geçen sefer sormuştum doğuma kadar devam dedi
Sana bırak mı dediCanim doktorun magnezyuma devam mi dedi?
Yok canim sormadım ama birak demedi ne zamana kdr kullancam diye sorarim pztsiSana bırak mı dedi
Kasik baskısı hala var ve o her tuvalete gittiğimde devam ediyor onun dışında şükür iyiyim ben hiç fitil falan kullanmadım bilemiyorumAynısı bugün bende de oldu ama fitil kullandığım için mi oldu yani o şey fitil mi bilmiyorumşuan ağrılarım azaldı sen ne durumdasın
Sor canımYok canim sormadım ama birak demedi ne zamana kdr kullancam diye sorarim pztsi
Yoğurtlu yesene belki öyle dengelersinCanım acayip cips istiyor. Ama tansiyon yüzünden yiyemiyorum
Evet decavit duzenli devam edelim insallah bi de demir. Ferritin degerin nasil cikmis benim 11 ilacla bile bukdr oluyor demekki:)Sor canımDecaviti doğumdan sonra da devam dedi sağlık ocağına kalsa kalsiyum da doğum sonrası biraz kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?