Ya benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır.Ay ne oldu burnuna
Bana magnezyum yaramadı kalsiyum kesti krampları. Kullanmıyorsan bir de onu dene istersen.Bi ara içtim bıraktım içsemmi tekrar 35 haftadayım ya bilemedim bayağı topal gibi yürüyorum
Oy anam geçmişlerr olsunnYa benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır.Alıştım böyle.
Gecmis olsun inşallah sağlıkla kavuşun birbirinizeEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Benim ilk hamilelikten çatlaklarım var almis başını gidiyor. Doğumda çift dikiş atmış iş bilmez doktor. 2. Doğumum da sezeryan oldu hiç sıkıntı olmadı. Simdi 3. Olacak nasipse. Dikiş tutmaması diye bişey olmuyor endişe etmePeki kızlar bu çatlak olan yerlerde sezeryan dikişi tutar mı. Yani geçen gün annem aklıma böyle bir şey düşürdü. Ben sürekli kilo alıp veren bir insandım bu yüzden hamilelikten öncede çatlaklarım vardı. Şuan sadece daha belirgin ve rengi kırmızıya döndü.
Denedim kuzum hafif dalgalanma oldu bu saatte bekliyorum halen hareketiniCanım sakinleş sen panik yaparsan oda korkar evinde kefir varsa kefir iç sola yatınca hareket pek olmuyo bebisler büyüdü sana söylemiştim koltuğa otur ama dik değil yarı yatar bacaklarını da tamamen aç karnını takip et arada elini koy belinden karnını salla rahatsız olup yer değiştiriyorlar ben bunları deniyorum bi dene istersen.
Onda hafif hissettim ama çok hafif böyle değildi bu çocuk gerçekten inşallah şu son haftaları da sağ saglim atlatalim yoksa paranoyak olacamBen sağdan sola dönünce mutlaka kendine pozisyon ayarlaması yapıyo benimki onu da dene. Az sağa dön, sonra az sola dön.
Neredeyse hiç yok çok hafif hissettim sağdan sola soldan sağa dönünce canımNasılsın hareket etti mi bebiş?
TişikkirlirOy anam geçmişlerr olsunn
Gel kız gel ben doğurturum seniValla cok sevdigim bi komsum hatta ben manevi annem diyorum kendine cunku bana cok destek oldu yasadigim yerde.o osmaniyeye tasindi esim gidelim dogumdan once diyor gidersem osmaniyede dogurma ihtimalim varama gidemem hicbiyere kendimi tasiyamiyorum artik
Gözünüz aydın Sağlıkla mutlulukla keyifle kolaylıkla büyütün inşallah miniği bir an önce de kavuşunEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Bu şekilde 3-4 gün geçirdim hareketleri yok denecek kadar azdı bu sürede sağlık ocağı çağırmıştı orada kalp atışını da dinledi o yüzden doktora bişey demedim bugün doktor kontrolünde söyledim hareket etmiyor bir kaç gündür diye ama doktor az önce ayağını hareket ettirdi dedi ama ben anlamadım mesela suyun iyi hareketleri de var belki sert değil dedi bugün sert hareketleri tekrar başladı sanırım bazen onların da dinlemeye ihtiyaçları olup nazik hareket ediyorlar üzme kendini bebeğin seninle ve sağlıklı çok şükürDurdu durdu son anda oldu senin ya , benim 2 aydır böyle . Neyse az kaldı kuzum bişey kalmadı doğuma daha fazla çatlamaz herhalde . Bişey diyecem sana yazıyorum ama gören herkes yazabilir , psikolojim bozuldu bebeğim hiç hareket vs etmiyor ağlıyorum şuan niye böyle oldu ya bir sürü su ictim meyve yedim havuc elma mandalina kaç saat oldu hiç hareket etmiyor cildiracam ,eşimle aram zaten kötü ona hicbisey deyilmiyor napayım ben şimdi
Başı kanala oturdu sanırım benim de öyleymiş doktor söyledi tam kafasını oturtmuş dedi bası yapar tuvaletini yaparken karnını hafif kaldırarak yaparsan rahat edersin öyle dene dedi garip gerçekten hazırlanıyorlarAy benim göbeğim aşağı inmiş bence
Ama kendi şartları içinde tabi ki
Yönü aşağıya bakıyor
Ve bugün hiç midem yanmadı nerdeyse
Ve kasıklarımda gerginlik var yerine
OlabilirBaşı kanala oturdu sanırım benim de öyleymiş doktor söyledi tam kafasını oturtmuş dedi bası yapar tuvaletini yaparken karnını hafif kaldırarak yaparsan rahat edersin öyle dene dedi garip gerçekten hazırlanıyorlar
Evett en alttan kucaklayıp sarmalayıp hop azıcık yukarıOlabilir
Ama çok da zorlamasın kendini
Ben sezaryen olmak istiyorum
Karnımızı hafif nasıl kaldıracağız?
Benim aklıma elle çekme geldi
Bana saçma gelmiştiEvett en alttan kucaklayıp sarmalayıp hop azıcık yukarı
Ben ara ara içiyorum yoksa bende öyle oluyorumBi ara içtim bıraktım içsemmi tekrar 35 haftadayım ya bilemedim bayağı topal gibi yürüyorum
Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükürtulay283300 haber vermedi dimi? olumsuz bişey yoktur umarım
Bu ara pek sütde içmiyorum aslında belkide ondan da olabilir doğru deneyim olmazsaBana magnezyum yaramadı kalsiyum kesti krampları. Kullanmıyorsan bir de onu dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?