2021 Aralık Anneleri

Ay ne oldu burnuna
Ya benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır. Alıştım böyle.

Ya benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır. Alıştım böyle.
Oy anam geçmişlerr olsunn

Gecmis olsun inşallah sağlıkla kavuşun birbirinize

Son düzenleme:
Benim ilk hamilelikten çatlaklarım var almis başını gidiyor. Doğumda çift dikiş atmış iş bilmez doktor. 2. Doğumum da sezeryan oldu hiç sıkıntı olmadı. Simdi 3. Olacak nasipse. Dikiş tutmaması diye bişey olmuyor endişe etme

Denedim kuzum hafif dalgalanma oldu bu saatte bekliyorum halen hareketini
Ben sağdan sola dönünce mutlaka kendine pozisyon ayarlaması yapıyo benimki onu da dene. Az sağa dön, sonra az sola dön.
Onda hafif hissettim ama çok hafif böyle değildi bu çocuk gerçekten inşallah şu son haftaları da sağ saglim atlatalim yoksa paranoyak olacam
Nasılsın hareket etti mi bebiş?
Neredeyse hiç yok çok hafif hissettim sağdan sola soldan sağa dönünce canım

Benim oğlan saç kurutma makinası çalıştı mı tepik atıyor, seviyo mu rahatsız mı oluyo bilemedim ama saçımı kurutuyorken fix oynuyor

Gel kız gel ben doğurturum seni

Gözünüz aydın Sağlıkla mutlulukla keyifle kolaylıkla büyütün inşallah miniği bir an önce de kavuşun

Bu şekilde 3-4 gün geçirdim hareketleri yok denecek kadar azdı bu sürede sağlık ocağı çağırmıştı orada kalp atışını da dinledi o yüzden doktora bişey demedim bugün doktor kontrolünde söyledim hareket etmiyor bir kaç gündür diye ama doktor az önce ayağını hareket ettirdi dedi ama ben anlamadım mesela suyun iyi hareketleri de var belki sert değil dedi bugün sert hareketleri tekrar başladı sanırım bazen onların da dinlemeye ihtiyaçları olup nazik hareket ediyorlar üzme kendini bebeğin seninle ve sağlıklı çok şükür

Kasılmalar , bel, kalça ağrıları için Solgar’ın magzenyumunu öneririm mucize gibi benim hep kasılmalarım ve ağrım olurdu bir haftadır kullanıyorum hemen etki etti ve resmen gevşedim şuan çok daha rahatım şükür

Ay benim göbeğim aşağı inmiş bence
Ama kendi şartları içinde tabi ki
Yönü aşağıya bakıyor
Ve bugün hiç midem yanmadı nerdeyse
Ve kasıklarımda gerginlik var yerine
Başı kanala oturdu sanırım benim de öyleymiş doktor söyledi tam kafasını oturtmuş dedi bası yapar tuvaletini yaparken karnını hafif kaldırarak yaparsan rahat edersin öyle dene dedi garip gerçekten hazırlanıyorlar

Olabilir
Ama çok da zorlamasın kendini
Ben sezaryen olmak istiyorum

Karnımızı hafif nasıl kaldıracağız?
Benim aklıma elle çekme geldi

Evett en alttan kucaklayıp sarmalayıp hop azıcık yukarı
Bana saçma gelmişti
Öyle yapayım bari artık
Tuvalet sorunum yok gibi bu ara da
Daha çok bel ve kasık ağrısı ya da ağırlık hissi diyeyim
Ama aklımda bulunsun elle çekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…