2021 Aralık Anneleri

Canim gozunuz aydin insallah bir an once kavusursunuz meleginle

Çok geçmiş olsun. Insallah bebişin de hemen gelir yanına.
Canim gozunuz aydin insallah bir an once kavusursunuz meleginle
Teşekkür ederim inşallah. Sizde sağlıkla kavuşun bebişlere. Buarada manuel lansinoh pompa çok acıtıyor yapamadım hemsirede zaten ilkten elle yap pompa yapma dedi elle yapıyorum şuan çok az geliyor çogalınca pompa yaparsın dedi

Geçmiş olsun tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah. İlk ağız sütü elle sağılırmış zaten makine içindeki vitaminleri kaybettirebilirmşş

Valla bi anda oldu bence benim. Hep de ayna karşısında giyinirim olsa farkederdim. E yağlıyorum de hep.
Acı var mıydı hiç o bölgede? Ya da çatlağı gördükten sonra acı hissettin mi? Belki çatlal değildir ya bol bol yağla geçer bikaç güne, bikaç kişide öyle okumuştum çünkü

Geçmiş olsun tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah. İlk ağız sütü elle sağılırmış zaten makine içindeki vitaminleri kaybettirebilirmşş
Sağolasın inşallah sende sağlıkla kavusursun. Yaa tamam zaten bidaha da yapasım yok bu pompayla nasıl acımadan yapılıyor ben mi bilemedim yapmayı çok fena

Sağolasın inşallah sende sağlıkla kavusursun. Yaa tamam zaten bidaha da yapasım yok bu pompayla nasıl acımadan yapılıyor ben mi bilemedim yapmayı çok fena
Amin canım . Elle daha zor değil mi ya ilk ağız sütünü aldıysan pompala sağmak daha kolay olmalı aslında hemşirelerle konuştun mu bu durumu

Yok o şekilde değil de sanki oraya dayamış kafayı karnım da o kadar sert ki fırlayacak gibi ama şükür doktor döndü normal dedi rahatladım biraz

Hassastır tabi şimdi. Inşallah güzelce sağıma geçersin canım.

Acı var mıydı hiç o bölgede? Ya da çatlağı gördükten sonra acı hissettin mi? Belki çatlal değildir ya bol bol yağla geçer bikaç güne, bikaç kişide öyle okumuştum çünkü
Yoktu canım acı. Bence çatlak ya. Olsun kalsın kızımdan ilk hediye.

Bu kadar büyümeye çatlamaması ilginç olacaktı zaten.
Peki kızlar bu çatlak olan yerlerde sezeryan dikişi tutar mı. Yani geçen gün annem aklıma böyle bir şey düşürdü. Ben sürekli kilo alıp veren bir insandım bu yüzden hamilelikten öncede çatlaklarım vardı. Şuan sadece daha belirgin ve rengi kırmızıya döndü.

Allah sağlıkla kavuştursun en kısa zamanda

Çatlaklar çok yüzeysel ki. Sezaryende daha derinden itibaren müdahale edilecek. En dışa nasıl bi dikiş yapıyolar estetik vs ya da yapıştırma tam bilmiyorum ama hiç etki edeceğini sanmam.

Benim hastane sezeryan doğuma 8 bin lira dedi mecbur yaptırcaz borç harç ama bu fiyat ne böyle gerçekten doğan araba parası
Gel sarılalım
Bana da 8500e kadar yolu var dediler
Kesin 8500e tamamlarlar diye düşünüyorum
Ay ben de ilk baktığım zamanlar 240 küsürdü kalan gün
Şimdi bi aydan az

merve birkaç ay evvel vajinal doğum yapan bir arkadaşımla konuştum az önce hemen nefes egzersizlerine başla dünyanın en kolay doğumu olur senin için dedi
Benim burnum yok ki Artık ağzımdan ne kadar alıp verebilirsem. ya sancı gelince bi huh deme ihtiyacı duyuyo zaten insan derince nefes alıp veriyorum valla.

Benim burnum yok ki Artık ağzımdan ne kadar alıp verebilirsem. ya sancı gelince bi huh deme ihtiyacı duyuyo zaten insan derince nefes alıp veriyorum valla.
Ay ne oldu burnuna

Olsun sana getir götür yapar destek olur ya gelsin Yine de tek başına hastanede zor olur gerçi hemşirelerde ilgilenir ama
Eşin erteleyemez mi
Mecbur kalırsam öyle olacak zaten tek olmaktansa. Yap deyince yapar en azından kendi akıl edemese de

Tam tarih belli değil eşimin, benim de öyle. Bakalım denk gelirse gitmez herhalde yoksa yıllarca dinleyecegi bi hatası daha olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…