- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Canim gozunuz aydin insallah bir an once kavusursunuz meleginleEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Çok geçmiş olsun. Insallah bebişin de hemen gelir yanına.
Teşekkür ederim inşallah. Sizde sağlıkla kavuşun bebişlere. Buarada manuel lansinoh pompa çok acıtıyor yapamadım hemsirede zaten ilkten elle yap pompa yapma dedi elle yapıyorum şuan çok az geliyor çogalınca pompa yaparsın dediCanim gozunuz aydin insallah bir an once kavusursunuz meleginle
Geçmiş olsun tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah. İlk ağız sütü elle sağılırmış zaten makine içindeki vitaminleri kaybettirebilirmşşTeşekkür ederim inşallah. Sizde sağlıkla kavuşun bebişlere. Buarada manuel lansinoh pompa çok acıtıyor yapamadım hemsirede zaten ilkten elle yap pompa yapma dedi elle yapıyorum şuan çok az geliyor çogalınca pompa yaparsın dedi
Acı var mıydı hiç o bölgede? Ya da çatlağı gördükten sonra acı hissettin mi? Belki çatlal değildir ya bol bol yağla geçer bikaç güne, bikaç kişide öyle okumuştum çünküValla bi anda oldu bence benim. Hep de ayna karşısında giyinirim olsa farkederdim. E yağlıyorum de hep.
Sağolasın inşallah sende sağlıkla kavusursun. Yaa tamam zaten bidaha da yapasım yok bu pompayla nasıl acımadan yapılıyor ben mi bilemedim yapmayı çok fenaGeçmiş olsun tez vakitte sağlıcakla bebeğine kavuş inşallah. İlk ağız sütü elle sağılırmış zaten makine içindeki vitaminleri kaybettirebilirmşş
Amin canım . Elle daha zor değil mi yaSağolasın inşallah sende sağlıkla kavusursun. Yaa tamam zaten bidaha da yapasım yok bu pompayla nasıl acımadan yapılıyor ben mi bilemedim yapmayı çok fena
Yok o şekilde değil de sanki oraya dayamış kafayı karnım da o kadar sert ki fırlayacak gibi ama şükür doktor döndü normal dedi rahatladım birazhaklısınız allah yardım etsin tüm doğum yapacaklara
bu baskı büyük tuvaletin gelmiş gibi bir ağrı mı? eğer öyleyse sancı bende o şekilde olmuştu akşam 10dan sabaha kadar düzensiz şekilde geliyordu
bi uygulamadan kasılma takip edin isterseniz
Hassastır tabi şimdi. Inşallah güzelce sağıma geçersin canım.Teşekkür ederim inşallah. Sizde sağlıkla kavuşun bebişlere. Buarada manuel lansinoh pompa çok acıtıyor yapamadım hemsirede zaten ilkten elle yap pompa yapma dedi elle yapıyorum şuan çok az geliyor çogalınca pompa yaparsın dedi
Yoktu canım acı. Bence çatlak ya. Olsun kalsın kızımdan ilk hediye.Acı var mıydı hiç o bölgede? Ya da çatlağı gördükten sonra acı hissettin mi? Belki çatlal değildir ya bol bol yağla geçer bikaç güne, bikaç kişide öyle okumuştum çünkü
Millet çoccuuunun dövmesini yaptırıyor boşver seninki bebito gelmeden hazırYoktu canım acı. Bence çatlak ya. Olsun kalsın kızımdan ilk hediye.
Bu kadar büyümeye çatlamaması ilginç olacaktı zaten.Millet çoccuuunun dövmesini yaptırıyor boşver seninki bebito gelmeden hazır
Peki kızlar bu çatlak olan yerlerde sezeryan dikişi tutar mı. Yani geçen gün annem aklıma böyle bir şey düşürdü. Ben sürekli kilo alıp veren bir insandım bu yüzden hamilelikten öncede çatlaklarım vardı. Şuan sadece daha belirgin ve rengi kırmızıya döndü.Bu kadar büyümeye çatlamaması ilginç olacaktı zaten.
Allah sağlıkla kavuştursun en kısa zamandaEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Canın sağolsun dediğin gibi bebişten hatıraYoktu canım acı. Bence çatlak ya. Olsun kalsın kızımdan ilk hediye.
Çatlaklar çok yüzeysel ki. Sezaryende daha derinden itibaren müdahale edilecek. En dışa nasıl bi dikiş yapıyolar estetik vs ya da yapıştırma tam bilmiyorum ama hiç etki edeceğini sanmam.Peki kızlar bu çatlak olan yerlerde sezeryan dikişi tutar mı. Yani geçen gün annem aklıma böyle bir şey düşürdü. Ben sürekli kilo alıp veren bir insandım bu yüzden hamilelikten öncede çatlaklarım vardı. Şuan sadece daha belirgin ve rengi kırmızıya döndü.
Gel sarılalımBenim hastane sezeryan doğuma 8 bin lira dedi mecbur yaptırcaz borç harç ama bu fiyat ne böyle gerçekten doğan araba parası
Ay ben de ilk baktığım zamanlar 240 küsürdü kalan günUygulamada 200 gün kaldı yazması dün gibi gözümün önünde.. nasıl gececek o kadar gün diyordum.. şimdiyse Allah nasip ederse haftaya bugün evimizde uyuyacağız oğlumuzla.. heyecandan kalbim duracak sanki..
Benim burnum yok kimerve birkaç ay evvel vajinal doğum yapan bir arkadaşımla konuştum az önce hemen nefes egzersizlerine başla dünyanın en kolay doğumu olur senin için dedi
Ay ne oldu burnunaBenim burnum yok kiArtık ağzımdan ne kadar alıp verebilirsem. ya sancı gelince bi huh deme ihtiyacı duyuyo zaten insan derince nefes alıp veriyorum valla.
Mecbur kalırsam öyle olacak zaten tek olmaktansa. Yap deyince yapar en azından kendi akıl edemese deOlsun sana getir götür yapar destek olur ya gelsin Yine detek başına hastanede zor olur gerçi hemşirelerde ilgilenir ama
Eşin erteleyemez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?