Benim doktor magnezyumu pek önermiyor ağrın olmadıkça içme düzenli kullanma diyor ne zararı olabilir kiEvet geçen sefer sormuştum doğuma kadar devam dedi
Benim de kola istiyo midem yuzunden yiyemiyorumCanım acayip cips istiyor. Ama tansiyon yüzünden yiyemiyorum
Ben vitamin kullanmadim sadece kan hapi kullandim o da bitti gecenlerde yenisini aldiracamBenim doktor magnezyumu pek önermiyor ağrın olmadıkça içme düzenli kullanma diyor ne zararı olabilir ki
Kullandığım multivitamini emzirirken de 2 ay kullanmaya devam edeceğim genel olarak bütün vitaminler var boşalan depoları dolduralım yoksa dişler saçlar hep gider
Azcikk azcik bisi olmaz:))Benim de kola istiyo midem yuzunden yiyemiyorum
Bnm kalça ağrım kramp çok oluyordu diye belki de devamBenim doktor magnezyumu pek önermiyor ağrın olmadıkça içme düzenli kullanma diyor ne zararı olabilir ki
Kullandığım multivitamini emzirirken de 2 ay kullanmaya devam edeceğim genel olarak bütün vitaminler var boşalan depoları dolduralım yoksa dişler saçlar hep gider
Ciddi misinBen bugün çatladım.
Çoraplarımı giymeye çalışıyodum. Hava biraz serin geldi önce giyineyim sonra yağlanırım dedim o ara göbek deliğinin sağ tarafı 4 5 dikey catlak halinde gitti.
Bence o an oldu. Çünkü yakından baktım birine çok taze duruyodu nasıl anlatacam bilmiyorum sanki yeni bi şey çizmiş gibi.Ciddi misinanında mi çatladı Merve
Nasıl yani göz göre göre bianda mı oluyor bu işBen bugün çatladım.
Çoraplarımı giymeye çalışıyodum. Hava biraz serin geldi önce giyineyim sonra yağlanırım dedim o ara göbek deliğinin sağ tarafı 4 5 dikey catlak halinde gitti.
Ferritin çok şükür yükseldş biraz 32 olmuşEvet decavit duzenli devam edelim insallah bi de demir. Ferritin degerin nasil cikmis benim 11 ilacla bile bukdr oluyor demekki:)
Valla bi anda oldu bence benim. Hep de ayna karşısında giyinirim olsa farkederdim. E yağlıyorum de hep.Nasıl yani göz göre göre bianda mı oluyor bu iş
Sağlık ocağı verdi bana perşembe günü d vitamini ve kan ilacı gittinizmi son takibe?Ben vitamin kullanmadim sadece kan hapi kullandim o da bitti gecenlerde yenisini aldiracam
Karnimda çatlak bir tarafta yoğun oldu ilkin hafiften böyle kan dolmuş gibi oldu . Ama senin gibi görmedim valla ben birgun uyandım ki çatlamışBence o an oldu. Çünkü yakından baktım birine çok taze duruyodu nasıl anlatacam bilmiyorum sanki yeni bi şey çizmiş gibi.
Beslenmeyle de ilgili olablr evet cnm ben solgar iciyorm 1 tane kanim cok iyi 12 kusur demirim boyle ilginc:)Ferritin çok şükür yükseldş biraz 32 olmuş
Ama bu ara ete ağırlık verdim sanırım o da etkiledi
Doğumdan sonra da kullan bn 2 doz alıyorum sen kadınlarda genel sorun kansızlık
Evet evet sanki kanayacak gibi bi hassasiyet olmuş gibi.Karnimda çatlak bir tarafta yoğun oldu ilkin hafiften böyle kan dolmuş gibi oldu . Ama senin gibi görmedim valla ben birgun uyandım ki çatlamış
Depoları iyi doldurmak lazım ya zaten kaybetcez bn gynferon sabah akşam uzun zamandır kansızlığın ardından çok iyi geldiBeslenmeyle de ilgili olablr evet cnm ben solgar iciyorm 1 tane kanim cok iyi 12 kusur demirim boyle ilginc:)
Böyle mi oluyormuşBen bugün çatladım.
Yok acımadı. Hemen yağlandım zaten daha da uzar belki diye.Böyle mi oluyormuşşimdiye kadar çatlamadım diye seviniyorum öyle çat fiye olması çok ilginç yahu acıyor mu peki taze yara gibi?
Durdu durdu son anda oldu senin ya , benim 2 aydır böyle . Neyse az kaldı kuzum bişey kalmadı doğuma daha fazla çatlamaz herhalde . Bişey diyecem sana yazıyorum ama gören herkes yazabilir , psikolojim bozuldu bebeğim hiç hareket vs etmiyor ağlıyorum şuan niye böyle oldu ya bir sürü su ictim meyve yedim havuc elma mandalina kaç saat oldu hiç hareket etmiyor cildiracam ,eşimle aram zaten kötü ona hicbisey deyilmiyor napayım ben şimdiEvet evet sanki kanayacak gibi bi hassasiyet olmuş gibi.
Sola yatıyon mu?Durdu durdu son anda oldu senin ya , benim 2 aydır böyle . Neyse az kaldı kuzum bişey kalmadı doğuma daha fazla çatlamaz herhalde . Bişey diyecem sana yazıyorum ama gören herkes yazabilir , psikolojim bozuldu bebeğim hiç hareket vs etmiyor ağlıyorum şuan niye böyle oldu ya bir sürü su ictim meyve yedim havus elma mandalina kaç saat oldu hiç hareket etmiyor cildiracam ,eşimle aram zaten kötü ona hicbisey deyilmiyor napayım ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?