Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
[/QUO
Ay gözün aydın canım güle güle büyüt yavrunu inşallah
Aa gözün aydınBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
İnşallah toparlar en kısa zamanda kucağına alırsın sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini gözün aydın canımEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Gözünaydın analı babalı sağlıkla büyüsünBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Hayırlı olsunEvet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
Kadın galiba doğuruyorum dedi ve gitti doğurup geldi resmenBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Gözün aydın, Allah Analı Babalı büyütsünBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
önemli olan boyutu değil işleviAy ben de insallah şu minnak memelerimden süt çıkar insallah
çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar bizim burada yani Erzurum da deprem oldu 20 dk önce çok salladı 30 saniye civarı ve evde tektim ödüm koptu çok aşırı sallandik .
Anladm canim benide annem tedirgin etti. Burada da konusu açılmışken sorayim dedim.Çatlaklar çok yüzeysel ki. Sezaryende daha derinden itibaren müdahale edilecek. En dışa nasıl bi dikiş yapıyolar estetik vs ya da yapıştırma tam bilmiyorum ama hiç etki edeceğini sanmam.
Sağolasın canim. Inan rahatladımBenim ilk hamilelikten çatlaklarım var almis başını gidiyor. Doğumda çift dikiş atmış iş bilmez doktor. 2. Doğumum da sezeryan oldu hiç sıkıntı olmadı. Simdi 3. Olacak nasipse. Dikiş tutmaması diye bişey olmuyor endişe etme
Gözün aydın canim sağlıkla büyüsün insallahBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Ya benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır.Alıştım böyle.
Gozun aydin cnmBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Valla ben gebelik kolestazi gecirdim her yerim kasindi gobegim asiri catladi. Benim bile dikisim tuttuysa seninki de hayli hayli tutarPeki kızlar bu çatlak olan yerlerde sezeryan dikişi tutar mı. Yani geçen gün annem aklıma böyle bir şey düşürdü. Ben sürekli kilo alıp veren bir insandım bu yüzden hamilelikten öncede çatlaklarım vardı. Şuan sadece daha belirgin ve rengi kırmızıya döndü.
Gözünaydın. Hayırlı olsun.Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallahBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Hayırlı uğurlu olsunBen doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
çok geçmiş olsun hem sana hem bebeğine. bi an önce sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize. güle güle büyüt bebişi. hayırlı evlat olsun inşallah.Evet bendim kızlar ayrı etiket yapmayım anca bakabildim hepinize saglıklı kolay doğumlar diliyorum. Devlette Spinal doğru mu yazdım bilmiyorum o şekilde doğum yaptım sabah 10.30 gibi şuan gaz tuvalet elle süt sağma işleriyle alakadarım. Bebegim doğumda kan yutmuş başka hastaneye sevk edildi yoğun bakımda inşallah toparlayacak en kısa sürede kavuscaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?