2021 Aralık Anneleri

İnşallah toparlar en kısa zamanda kucağına alırsın sağlıkla huzurla büyüt inşallah bebeğini gözün aydın canım

Hayırlı olsun inşallah en kısa sürede bebişinde yanında olur

Ben doğum yaptım kızlar tek tek alintilayamadim okuyamadım da fırsat bulunca yazacağım sizlere iyiyiz çok şükür
Kadın galiba doğuruyorum dedi ve gitti doğurup geldi resmen hayırlı olsun sağlıkla büyüsün, bol sütlü ağrısız ağlamasız günleriniz olsun

Çatlaklar çok yüzeysel ki. Sezaryende daha derinden itibaren müdahale edilecek. En dışa nasıl bi dikiş yapıyolar estetik vs ya da yapıştırma tam bilmiyorum ama hiç etki edeceğini sanmam.
Anladm canim benide annem tedirgin etti. Burada da konusu açılmışken sorayim dedim.

Ya benim kemik var bi tarafta yüzde doksan kapalı. Kalanı da alerjiden kapalı. Ev tozu alerjim var tedavilerden mütevellit ilaç da kullanmıyorum çok uzun zamandır. Alıştım böyle.

Ben hamileliğin son 3 ayında burnum tıkandı hala açılmadı. Geçeri fena horluyorum boğazım çok kuruyor sürekli su içiyorum gece

Valla ben gebelik kolestazi gecirdim her yerim kasindi gobegim asiri catladi. Benim bile dikisim tuttuysa seninki de hayli hayli tutar

çok geçmiş olsun hem sana hem bebeğine. bi an önce sağlıcakla kavuşursunuz inşallah birbirinize. güle güle büyüt bebişi. hayırlı evlat olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…